Να και κάτι ευχάριστο για να ξεκινήσει η μέρα. Περιμένω πως και πως το 10ωρο γιατί τελευταία, αισθάνομαι ότι κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Σκεφτόμουν να το ζητήσω μόνος μου, γιατί είναι κρίμα να πληρώνεσαι χαράμικα λεφτά.
Νομίζω πως, όπως ακούγεται, μέχρι και 60 ώρες την εβδομάδα (αναλόγως με την χρήση δλδ) είναι καλά προς το παρόν. Σου μένει και χρόνος να σκεφτείς τι θα έκανες με την μηχανή, μιας και δεν θα μπορείς να την καβαλήσεις.
Τώρα, κάτι λεπτομέρειες, όπως παιδιά, σπίτι κλπ ε, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Η αγορά δηλώνεται!
Ν.4172/2013 (Φορολογία εισοδήματος)
"Ως ετήσια δαπάνη του φορολογουμένου, της συζύγου του και των εξαρτώμενων μελών του λογίζονται και τα χρηματικά ποσά που πραγματικά καταβάλλονται για:
α) Αγορά ή χρηματοδοτική μίσθωση αυτοκινήτων, δίτροχων ή τρίτροχων αυτοκινούμενων οχημάτων, πλοίων αναψυχής και λοιπών σκαφών αναψυχής, αεροσκαφών και κινητών πραγμάτων μεγάλης αξίας."
Think faster than you ride
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Και εγώ αυτό ξέρω. Είχα πάει την απόδειξη αγοράς του '12, στην δήλωση της νέας χρονιάς. Αν θυμάμαι καλά, πήγα και την απόδειξη πώλησης.
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Κατσε να βαλω μουσικουλα........
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Αυτό που λες είναι λογικό και δεν θα ήταν πρόβλημα ΑΝ τα τεκμήρια ήταν λογικά.
Αν ήταν πχ το ελάχιστο ή έστω το μέσο κόστος μιας ασφάλειας και κάτι λογικό για σέρβις και βενζίνες. Τώρα θα σου πουν το χιλιάρι 5000 και αν έχεις δύο θα γινει επί δύο λες και αν έχεις δύο οχήματα τα κινείς ταυτόχρονα οπότε είτε ένα είτε δύο φθείρονται το ίδιο μέσας στο χρόνο και άρα χρειάζονται και την ίδια συντήρηση
Για να το διευκρινήσουμε.
Του είπες ότι αγόρασες και πόσο;
Γιατί αν ναι, τότε πιθανότατα δήλωσε την αγορά γιατί πρέπει να δικαιολογείται από τα εισοδήματά σου (είτε τα ετήσια είτε από ανάλωση εισοδήματος παλαιοτέρων ετών). Αλλά το καθαυτό τιμολόγιο δεν το χρειάζεται δεν το καταθέτεις πουθενά.
Το κρατάς όμως αν τυχόν γίνει ποτέ έλεγχος