μπορει να μην εχουμε να παρουμε ουτε σουβλακι , αλλα απο αποψη και συμβουλες για αγορα μηχανης 20+χλδ ευρω ειμεθα αστερια.Γουσταρω....δεν σταματαμε να ονειρευομαστε με τιποτα........δεν μας παιρνει απο κατω τιποτα![]()
μπορει να μην εχουμε να παρουμε ουτε σουβλακι , αλλα απο αποψη και συμβουλες για αγορα μηχανης 20+χλδ ευρω ειμεθα αστερια.Γουσταρω....δεν σταματαμε να ονειρευομαστε με τιποτα........δεν μας παιρνει απο κατω τιποτα![]()
ktm rc8 και agusta f4 γιατι δεν προτεινει κανεις??![]()
Γιατι αν το απριλια το φοβάται, το agusta θα το τρεμει
Πέραν της πλάκας, δεν ξέρω απ'εξω κι ανακατωτά τους πίνακες των συγκριτικών με το ποιο ss ερχεται πρώτο και ποιο τελευταίο, αλλα έχω την εντύπωση πως κανένα απο αυτα τα 2 δεν ειναι κοντά στα rsv, BMW, yam.
Κι αφού μπορει και ψήνεται να πάρει τούμπανο, ας πάρει απο τα τοπ υπερτουμπανα.
rsv 4 μακράν ...
Αλλά άμα δεν θες...
επειδή ΚΑΙ τα 3 (πραπρίλια, έλικα, διαπασών) ΣΠΑΝΕ αποδεδειγμένα, πάρε εκείνο για το οποίο θα έχεις καλύτερο άφτερ σέηλς εξυπηρέτηση εκεί που είσαι
ή σε όποιο κουμπώνεις καλύτερα
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Το δεκαρι το καλό ένα είναι...
Zx10r
Στρόφαλοι από ΑΝΕΚ και γέννες στους δρόμους δεν μας συγκινούν.
Σε λυπάμαι....
GSXR 1000 L7 να πάρεις
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Τρουπη πέρνα μια βόλτα
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
παμε παλι.
ντουκο, χονδα και απριλια αφηστε τα απ εξω!
παμε να μιλησουμε για τα υπολοιπα?
BMW
YAMAHA
KAWA
αντε και SUZI
η αληθεια ειναι οτι η γνωριμια μου με τον sulaiti των sb και τον al emadi του gulf cup μου δινουν την δυνατοτητα αγορας καινουργιου καβα και χοντα στα μισα λεφτα σχεδον. το χοντα εγω δεν! οποτε μενει το καβα που αν με δει κανεις απο δω μεσα θα με μπαναρει φορεβα. και απο την αλλη αυτο το r1 το ερωτευτηκα και το bmw το χω δει να κανει παπαδες!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ε τοτε!
Καλοβολτο το R1!
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!