Καλά ναι εννοείται αυτό! Αλλά μην μου φερθεί και αυτή περίεργα είναι το θέμα.
Καλά ναι εννοείται αυτό! Αλλά μην μου φερθεί και αυτή περίεργα είναι το θέμα.
Δεν έχει λόγο.
Ίσα ίσα που συμφέρον έχει να σε "προστατέψει" και να μην πληρώσει κανέναν.
*Ή ασφάλεια σου όχι ή μαρία. Παλιοσπαμςρς![]()
Σκέψου ότι δεν ξέρω τι κάνουν και πώς κινούνται με τους πελάτες τους και ειδικά σε πολυεθνική. Απλά την πλήρωνα για να΄μαι καλυμμένος εφόσον δεν είχα πάθει κάτι ποτέ! Μην τους πω εγώ ότι υπάρχει μικρή περίπτωση να το έκανα εγώ και να μου πουν: καλό σας απόγευμα διακόπτουμε την συνεργασία μας και θα κινηθούμε και εμείς νομικά εναντίον σας.
Δυσκολα τα πραγματα.... "εγκαταλειψη παρκαρισμενου με γρατσουνιες" εισαι τουλαχιστον 3 χρονακια με αναστολη. Αν δεν ειναι μονο γρατσουνιες και εχει και λακουβα υπολογισε αλλα 2 χρονακια για βουλιαγμα εως διαμετρου 4 εκατοστων και μετα αθροιστικα 6 μηνες επιπλεον για καθε 1.5 εκατοστα παραπανω μεχρι συνολικης διαμετρου 10 εκατοστων.
Σημερα ειναι Πεμπτη. Παρε απο Δευτερα καλυτερα γιατι αν σε πιασουν αυριο Παρασκευη θα κατσεις μεσα ολο το Σαβατοκυριακο.
Γενικα με καλη διαγωγη και εργασια εντος φυλακης θα εισαι εξω σε 3 χρονια... Δεν ειναι και τραγικα τα πραγματα αν το σκεφτεις..
Quod me nutrit... me destruit.....
Σκέψου ότι δεν ξέρω τι κάνουν και πώς κινούνται με τους πελάτες τους και ειδικά σε πολυεθνική. Απλά την πλήρωνα για να΄μαι καλυμμένος εφόσον δεν είχα πάθει κάτι ποτέ! Μην τους πω εγώ ότι υπάρχει μικρή περίπτωση να το έκανα εγώ και να μου πουν: καλό σας απόγευμα διακόπτουμε την συνεργασία μας και θα κινηθούμε και εμείς νομικά εναντίον σας.
Υπάρχει αυτό το σενάριο?