Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: Πρόβλημα με ανάρτηση

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    μα αυτο ειναι το θεμα σε αυτο το θρεντ...δες πρωτο ποστ

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    μα αυτο ειναι το θεμα σε αυτο το θρεντ...δες πρωτο ποστ
    To θέμα Πάνο δεν είναι η διαδικασία βάσει της οποίας η κάθε εταιρία κάνει εγγυήσεις.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Για να καταλαβω αυτο το 1290 εβγαλε θεμα στις αναρτησεις και μπρος και πισω; Της wp δεν φοραει αναρτησεις;

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ρε χαρη το παιδι λεει στο πρωτο ποστ οτι του απαντησαν ετσι στην αντιπροσωπια...και λεμε γιατι εγινε (και ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να βγαλει ακρη)...δεν χωραει κατι αλλο στη συζητηση εκτος αν περιοριστουμε σε καταρες αντιπροσωπων και japan only...η να περιμενουμε τον τερενς να απαντησει
    Τελευταία τροποποίηση από p@nos; 26/07/2016 στις 09:40.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    αν το παρουμε απο τη μερια του κατασκευαστη κατι τετοια περιστατικα ξεχωριζουν τις βιομηχανιες απο τις βιοτεχνιες και σαν ποιοτητα και σαν τιμη προιοντος
    αν το παρουμε απο τη μερια του εισαγωγεα-αντιπροσωπου πρεπει να λαβουμε υποψην μας τις δυσκολιες της ελληνικης αγορας λογω μειωμενης ρευστοτητας που οδηγει και σε ελλειψη στοκ ανταλλακτικων
    νομιζω ομως οτι οποιος αγοραζει συνειδητα ΚΤΜ το κανει για τις προδιαγραφες και την αποδοση και οχι για την αξιοπιστια και την αντοχη στο χρονο

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    αν το παρουμε απο τη μερια του κατασκευαστη κατι τετοια περιστατικα ξεχωριζουν τις βιομηχανιες απο τις βιοτεχνιες και σαν ποιοτητα και σαν τιμη προιοντος
    αν το παρουμε απο τη μερια του εισαγωγεα-αντιπροσωπου πρεπει να λαβουμε υποψην μας τις δυσκολιες της ελληνικης αγορας λογω μειωμενης ρευστοτητας που οδηγει και σε ελλειψη στοκ ανταλλακτικων
    νομιζω ομως οτι οποιος αγοραζει συνειδητα ΚΤΜ το κανει για τις προδιαγραφες και την αποδοση και οχι για την αξιοπιστια και την αντοχη στο χρονο
    Εχεις δικιο σε αυτο. Παλια οταν ειχα ktm ελεγαν οι αυστριακοι, πως αν βγαλει το μηχανακι 30 χιλ χλμ ηταν επιτυχια. Βεβαια εχει τρεξει πολυ νερο στο αυλακι απο τοτε. Και ειναι λαθος ιματζ εταιρειας με τετοιο δυναμικο προφιλ να βγαζει ελλατωματικα προιοντα στον τομεα, που κατ εξοχην διακρινεται. Στις αναρτησεις. Ας δτασει σεπτεμβρης και βλεπουμε τι θα γινεει τελικα. Ειπαμε τιποτα δεν διακοπτει τα μπανια του λαου.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    the problem is a leak at the plug connector of the semi-active suspension, with the hydraulic fluid posing a crash hazard. The loss of suspension oil could also damage the rear suspension internal components, in case of a prolonged leak. Naturally, with low levels of suspension fluid, the rear shock absorber would malfunction, with a potentially hazardous outcome.

Read more: http://www.autoevolution.com/news/kt...#ixzz4DdKgVZmn

πραγματικά , αν είναι έτσι , ειναι πολύ σοβαρό και επικίνδυνο.

Φάουλ της ΚΤΜ για τα ανταλλακτικά τον Σεπτέμβρη αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΟΥΛ να το αντιμετωπίζει σαν να μην τρέχει τίποτα…

Φιλε ,πρόσεχε κατ αρχήν μην γίνει επικίνδυνο το πρόβλημα.πιεσε τους οσο μπορεις να στο φτιαξουν.

καλά ξεμπερδέματα
    Αυτό με την διαρροή υγρών είναι διαφορετικό πρόβλημα και όντως είναι θέμα ασφάλειας. Εμένα πάντως με κάλεσαν από την ΚΤΜ προκειμένου να ελέγξουν αν υπάρχει διαρροή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    εχω ιστοριες να σουπω και για τη bmw

οπως ειπα, αν θες να κανεις γρηγορα δουλεια, δυστυχως, πρεπει να πας με διαθεσεις περιεργες...
    Πιστεύω ότι είναι και θέμα αντιπροσώπου. Είχα GS1200 του 2007 και το 2014 με 45.000χμ χάλασε το ABS. Μου το άλλαξαν χωρίς να δώσω 1 ευρώ! Με επιστολή που έκανε ο αντιπρόσωπος στην BMW ζητώντας να μπει εντός εγγύησης, λόγω του ότι η μοτοσυκλέτα έκανε πάντα την προβλεπόμενη συντήρηση στο εξουσιοδωτημένο συνεργείο και ήταν γενικότερα σε άριστη κατάσταση.

Νέο μέλος
    Καλησπερα, ως κατοχος και εγω του ιδιου μηχανηματος 30/7/16 δεν εχω αντιμετωπισει το προβλημα που αναφερετε, Οχι ακομα ισως... Παντως ενα θεματακι που ειχα και εγω και λυθηκε με αφησαν για τον Σεπτεμβρη, πιθανολογω λογω οτι τον Αυγουστο ολα ειναι κλειστα... Ειναι ξενερα σε καινουρια μηχανη να εχεις θεματακια ανεξαρτητου τιμης, αλλα νομιζω οτι καθε μηχανη εχει θεματακια. Το θεμα ειναι να λυνονται και να μην γινονται επικυνδυνα μεχρι να λυθουν. Η ταλαιπωρεια ειναι δεδομενη, αλλα πρεπει να υπαρχει υπομονη και κατανοηση, γιατι το μονο που κερδιζεις αλλιως ειναι να εισαι με νευρα και μαυριλα και να μην ευχαριστιεσαι το εργαλειο που τοσο πολυ ηθελες αφου τα εσκασες για να το παρεις. Εγω πηγα τις διακοπες μου οκ ειχα ενα θεματακι το προσπερασα στο μυαλο μου ευχαριστηθηκα τις βολτες μου οσο μπορουσα και τωρα φτιαχθηκε και ειμαι ευτυχισμενος.

Στην Ελλαδα επισης εχουμε πολυ κακους αντιπροσωπους και μετριους μηχανικους αυτα λεει η εμπειρια μου με την ΚΤΜ. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν καλοι, αλλα πρεπει να τους βρεις δεν ειναι ολοι...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα με μπροστινή ανάρτηση για παπάκι
    από cryptonR115 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2015, 13:54
  2. Πρόβλημα με immobilizer
    από parji στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2004, 17:18
  3. Πρόβλημα με Transalp
    από Gladiator στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks