μα αυτο ειναι το θεμα σε αυτο το θρεντ...δες πρωτο ποστ
μα αυτο ειναι το θεμα σε αυτο το θρεντ...δες πρωτο ποστ
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Για να καταλαβω αυτο το 1290 εβγαλε θεμα στις αναρτησεις και μπρος και πισω; Της wp δεν φοραει αναρτησεις;
ρε χαρη το παιδι λεει στο πρωτο ποστ οτι του απαντησαν ετσι στην αντιπροσωπια...και λεμε γιατι εγινε (και ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να βγαλει ακρη)...δεν χωραει κατι αλλο στη συζητηση εκτος αν περιοριστουμε σε καταρες αντιπροσωπων και japan only...η να περιμενουμε τον τερενς να απαντησει![]()
Τελευταία τροποποίηση από p@nos; 26/07/2016 στις 09:40.
αν το παρουμε απο τη μερια του κατασκευαστη κατι τετοια περιστατικα ξεχωριζουν τις βιομηχανιες απο τις βιοτεχνιες και σαν ποιοτητα και σαν τιμη προιοντος
αν το παρουμε απο τη μερια του εισαγωγεα-αντιπροσωπου πρεπει να λαβουμε υποψην μας τις δυσκολιες της ελληνικης αγορας λογω μειωμενης ρευστοτητας που οδηγει και σε ελλειψη στοκ ανταλλακτικων
νομιζω ομως οτι οποιος αγοραζει συνειδητα ΚΤΜ το κανει για τις προδιαγραφες και την αποδοση και οχι για την αξιοπιστια και την αντοχη στο χρονο
Εχεις δικιο σε αυτο. Παλια οταν ειχα ktm ελεγαν οι αυστριακοι, πως αν βγαλει το μηχανακι 30 χιλ χλμ ηταν επιτυχια. Βεβαια εχει τρεξει πολυ νερο στο αυλακι απο τοτε. Και ειναι λαθος ιματζ εταιρειας με τετοιο δυναμικο προφιλ να βγαζει ελλατωματικα προιοντα στον τομεα, που κατ εξοχην διακρινεται. Στις αναρτησεις. Ας δτασει σεπτεμβρης και βλεπουμε τι θα γινεει τελικα. Ειπαμε τιποτα δεν διακοπτει τα μπανια του λαου.....
Πιστεύω ότι είναι και θέμα αντιπροσώπου. Είχα GS1200 του 2007 και το 2014 με 45.000χμ χάλασε το ABS. Μου το άλλαξαν χωρίς να δώσω 1 ευρώ! Με επιστολή που έκανε ο αντιπρόσωπος στην BMW ζητώντας να μπει εντός εγγύησης, λόγω του ότι η μοτοσυκλέτα έκανε πάντα την προβλεπόμενη συντήρηση στο εξουσιοδωτημένο συνεργείο και ήταν γενικότερα σε άριστη κατάσταση.
Καλησπερα, ως κατοχος και εγω του ιδιου μηχανηματος 30/7/16 δεν εχω αντιμετωπισει το προβλημα που αναφερετε, Οχι ακομα ισως... Παντως ενα θεματακι που ειχα και εγω και λυθηκε με αφησαν για τον Σεπτεμβρη, πιθανολογω λογω οτι τον Αυγουστο ολα ειναι κλειστα... Ειναι ξενερα σε καινουρια μηχανη να εχεις θεματακια ανεξαρτητου τιμης, αλλα νομιζω οτι καθε μηχανη εχει θεματακια. Το θεμα ειναι να λυνονται και να μην γινονται επικυνδυνα μεχρι να λυθουν. Η ταλαιπωρεια ειναι δεδομενη, αλλα πρεπει να υπαρχει υπομονη και κατανοηση, γιατι το μονο που κερδιζεις αλλιως ειναι να εισαι με νευρα και μαυριλα και να μην ευχαριστιεσαι το εργαλειο που τοσο πολυ ηθελες αφου τα εσκασες για να το παρεις. Εγω πηγα τις διακοπες μου οκ ειχα ενα θεματακι το προσπερασα στο μυαλο μου ευχαριστηθηκα τις βολτες μου οσο μπορουσα και τωρα φτιαχθηκε και ειμαι ευτυχισμενος.
Στην Ελλαδα επισης εχουμε πολυ κακους αντιπροσωπους και μετριους μηχανικους αυτα λεει η εμπειρια μου με την ΚΤΜ. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν καλοι, αλλα πρεπει να τους βρεις δεν ειναι ολοι...