+1000 σε όλα. (vaska έχεις πμ)Με βρίσκει αντίθετο η χρήση μοτο χωρίς κράνος όπως και η χρήση κινητού την ώρα της οδήγησης όπως και η οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών.
Ήμουν ηλικιακά στην θέση του κι έκανα περισσότερες μ@λακίες από τον πιτσιρικά.
Είμαι πολύ συνειδητοποιημένος οδηγός εδώ και πολλά χρόνια αλλά κι εγώ έχω φύγει από το σπίτι για να πάω στο μαγαζί μου χωρίς κράνος και η πλάκα είναι ότι το κατάλαβα μετά από 1 χλμ περίπου.
Οικονομικά είμαι λίγο καλύτερα από τον ακράνωτο φίλο μας, δεν με έχει εγκαταλείψει ο πατέρας μου και δεν ζω το σπίτι μου με την βοήθεια της αδερφής μου, τα 175 θα μου έλειπαν σαφώς αν έπρεπε να τα δώσω για παράβαση αλλά θα το έβρισκα σχετικά εύκολα και χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα ροής χρήματος στο σπίτι.
Αυτό που θα πω ντρέπομαι που το λέω αλλά ίσως παρακινήσω και άλλους και δώσουμε λύση αν το δεχτεί ο φιλαράκος. Λέω λοιπόν να μαζευτούμε 5-6-10- 20 νοματαίοι να βάλουμε από αυτά που δεν μας περισσεύουν να του πληρώσουμε την κλήση. Να δώσει την κλήση σε άτομο που ξέρουμε κι εμπιστευόμαστε στο φόρουμ και να την πληρώσει εκείνος από χρήματα που θα του στείλουμε όσοι μπορούμε.
Φίλε Manosastrou μη με παρεξηγήσεις δεν είμαι λεφτάς ούτε το παίζω αλλά μία στις εκατό να είναι όλα αυτά αλήθεια με θλίβουν. Με θλίβει το όλο σκηνικό καθώς και το γεγονός ότι ένα νέο παιδί πρέπει να μοιράζεται το οικονομικό βάρος του σπιτιού του μαζί με άλλο ένα παιδί, με θλίβει το γεγονός ότι ένα νέο παιδί δεν μαζεύει και δεν κάνει οικονομίες για να κάνει την κ@υλα του αλλά πληρώνει υποχρεώσεις Με θλίβει που ένα νέο παιδί έχει περίσσευμα μισθού μηνιαίως 300 €. Αν κατάφερες να με κοροϊδέψεις μπράβο σου και μαγκιά σου αλλά αν είσαι ντόμπρος και λεβεντάκος όπως ψυχανεμίζομαι θέλω να μου δώσεις την ευκαιρία να σε βοηθήσω. Ξέρω όλο αυτό το σκηνικό είναι αντίθετο με τους κανονισμούς του φόρουμ αλλά για μια φορά ας κάνουν οι υπεύθυνοι τα στραβά μάτια.
Τι λέτε ρε αλήτες πάμε μία όλοι μαζί να τον ξαλαφρώσουμε λίγο??