Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 61

Θέμα: αγορα smr 950

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lmb990
    Και καθε μερα πολη παει απλα μετα απο καποιες βδομαδες θα ξενερωσεις και θα λες οτι του κανεις κακο... θα καιγεται θα κοπαναει κτλ κτλ... δεν σου κεω οτι δεν θα σε παει στην δουλεια σου καθε μερα αλλα δεν ειναι και για ντιλιβερι... θα σε αποζημιωσει ομως το σκ που θα το βγαλεις εκτος!
    ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    εκει στεκομαι και γω..!!οταν λες θα κοπαναει?σκορτσαρισμα?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    στις εγραψαν οι κατοχοι τις περισσοτερες ειδικες καταστασεις...
    εγω ψαχνομουν καποια περιοδο να παρω και ρωταγα και εγω κατοχους και τι μπορεις να κανεις με το μηχανακι...αυτα που μου ειπαν με απετρεψαν + το οτι για να βρεις καθαρο πρεπει να κανεις 2-3 ταματα + οτι κλεβεται ευκολα...

εγω στεκομαι στα εξης:
    -ζεστη πολυ το καλοκαιρι...
    -δεν γουσταρει πολη και σταματα ξεκινα με πρωτη συμπλεκταρισμενη...
    -σφιχτο σε αναρτησεις...νταξει αυτο μπορει να συνηθιζεται...
    -δεν ειναι πολυ ανετο για δικαβαλο..
    -δεν κανει ευκολα ταξιδια με σταθερη ταχυτητα γιατι το μοτερ ειναι λιγο "τραχυ" και "σκληρο"...

δλδ οι ειδικες καταστασεις που κανει ειναι μια ωραια πιστα, ουτε πολυ μικρη (καρτοπιστα), ουτε πολυ μεγαλη (Σερρες), σαν τα Μεγαρα δλδ να το ευχαριστιεσαι σε track days...
    ...ενα σφιχτο στροφιλικι που θα το βγαλεις να το στριψεις μονος σου ή με τους φιλους σου ενα σ/κ...
    ...για να κανεις μια πολεμικη μια καθημερινη βραδυ σε ολη την Ποσειδωνος και μεχρι ribas...

για 1000αρι δικυλινδρο δεν το λες οτι κανει και πολλα...απο την αλλη σε αποζημιωνει με το στησιμο του (φρενα, αναρτησεις) και το γκαζι του...

το οτι καιει δεν το μετραω σαν κακο, αφου ως γνωστον: "οτι παει, καιει"...αλλα ειναι αλλος ενας αποτρεπτικος παραγοντας για καθημερινη μετακινηση...αν τα εχεις τα εξτρα φραγκα για την βενζινη, ομως, δεν σε νοιαζει...
    κοιτα για ταξιδια ουτως η αλλως δε το θελω γιατι δε κανω..εγω θελω κατι να πηγαινω μεχρι ριμπας οπως το πες να γουσταρω και να γυρναω...αλλα επισης να μπορω να κανω μια μικρη βολτα στο πειραια το βραδυ και να γουσταρω...ε τωρα να παω αθηνα μες τη ζεστη και στη κινηση σιγουρα θα με ξενερωσει οπως και με παπι να πηγαινα...

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johny7 Προβολή μηνύματος
    εκει στεκομαι και γω..!!οταν λες θα κοπαναει?σκορτσαρισμα?
    Το r εχει πιο σκληρό set up στις αναρτήσεις απο το απλό .. Αλλα και το απλό δεν ειναι xt .. Για να μην σκορτσαρει θελει στροφές το μοτερ , ας πουμε δλδ οτι αν πας χαλαρά με το κορίτσι μες την πόλη θα σου τα σπάσει λιγο τα @ ..
    Εγω έχω κανει ταξίδια , ακόμα και Ιταλία δικαβαλο για 6 μέρες , γτ για ολα αυτα τα " αρνητικά" το θέμα ειναι ποσο το γουστάρεις αυτο το μηχανάκι . Κατα τα αλλα λεφτά να εχεις να το ταΐζεις βενζίνες και να εχεις ενα καλο μάστορα ( οχι γτ ειναι ζημιαρικο αλλα οκ .. Δεν ειναι και xt που ξεχνάς να αλλάξεις λάδια ) . Απο το ποσο σου αρεσει θα διαρκέσει και η συμβίωση σου μαζι του .
    Υπάρχει αλλο μηχανάκι στα χρήματα που μπορείς να δώσεις, που θα εισαι με το ktm στο φανάρι , θα ερθει διπλα σου και θα ήθελες να το τραμπαρεις ; Αν ναι παρε το αλλο , αν οχι βρες ενα καλοσυντηρημένο ( οχι απο έμπορο κατα την γνωμη μου ) και παρ το !
    Τελευταία τροποποίηση από fournas; 21/07/2016 στις 02:48.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    φιλε τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα...αμα δε σκοπευεις να ΚΟΛΛΑΣ σε κινηση, δε θα εχεις προβλημα με το μηχανακι...προβλημα θα εχεις με το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, με τα fcr επανω...με τα μαμα καρμπς θα εισαι πολυ καλυτερα, και θα εχεις και πιο φυσιολογικη καταναλωση...

το βασικοτερο ειναι να βρεις ενα καθαρο και καλο μηχανακι, γιατι τα περισσοτερα, αν και φτηνα στο καρ, εχουν φαει πολυ καγκουρια, και θα θελουν πολλα μαζεματα μετα...καλυτερα να δωσεις ενα χιλιαρικο παραπανω για ενα καθαρο, παρα να παρεις φτηνα ενα ρημαδι και να του τα σκασεις μετα μαζεμενα στο διπλο...

Παλαιό μέλος
    να σου πω την αληθεια ειναι αυτο που γουσταρω...ενα δυνατο γρηγορο supermotard...δε θελω street...αλλη σκεψη ηταν tdm αλλα για το μηχανακι που περνεις ειναι ακριβο για μενα..και με το smr δεν υπαρχει συγκριση...τωρα τα προαναφερθεντα αρνητικα δε ξερω αν τα χει το tdm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    καταναλωση 8/100 δεν ειναι και κατι τραγικο ...αλλα φανταζομαι χωρις πολλα πολλα!!
    Μη μένεις σε αυτό. Βλέποντας και τα άλλα σχόλια σου σου ξαναλέω ότι το είχα σαν παπί με ολόσωμη και το PC. Δεν έκανε κιχ, μόνο εγώ είχα πρόβλημα. Η κατανάλωση ήταν 8/100 όταν ήταν μαμά με σβέλτη οδήγηση. Αυτό που τους γ@#@$! την κατανάλωση είναι τα ξεσπάσματα. Πάντως ίσως το 950 να καίει περισσότερο από τη μάνα του.

Αν το τσεκάρεις σε σωστό μάστορα (αν θες στείλε μου πμ να σου πω έναν) και είναι οκ και όταν το βλέπεις σου σηκώνεται ελαφρά πάρτο και άσε τα πολλά πολλά.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    φιλε τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα...αμα δε σκοπευεις να ΚΟΛΛΑΣ σε κινηση, δε θα εχεις προβλημα με το μηχανακι...προβλημα θα εχεις με το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, με τα fcr επανω...με τα μαμα καρμπς θα εισαι πολυ καλυτερα, και θα εχεις και πιο φυσιολογικη καταναλωση...

το βασικοτερο ειναι να βρεις ενα καθαρο και καλο μηχανακι, γιατι τα περισσοτερα, αν και φτηνα στο καρ, εχουν φαει πολυ καγκουρια, και θα θελουν πολλα μαζεματα μετα...καλυτερα να δωσεις ενα χιλιαρικο παραπανω για ενα καθαρο, παρα να παρεις φτηνα ενα ρημαδι και να του τα σκασεις μετα μαζεμενα στο διπλο...
    λες δλδ οτι με το fcr θα εχω θεμα ε?δλδ πριν το παρω να κοιταξω να βρω ενα μαμα?αμα βαλω το fcr στο car θα φυγει?οταν λες προβλημα απο ποια αλλη αποψη εκτος καταναλωσης?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Μη μένεις σε αυτό. Βλέποντας και τα άλλα σχόλια σου σου ξαναλέω ότι το είχα σαν παπί με ολόσωμη και το PC. Δεν έκανε κιχ, μόνο εγώ είχα πρόβλημα. Η κατανάλωση ήταν 8/100 όταν ήταν μαμά με σβέλτη οδήγηση. Αυτό που τους γ@#@$! την κατανάλωση είναι τα ξεσπάσματα. Πάντως ίσως το 950 να καίει περισσότερο από τη μάνα του.

Αν το τσεκάρεις σε σωστό μάστορα (αν θες στείλε μου πμ να σου πω έναν) και είναι οκ και όταν το βλέπεις σου σηκώνεται ελαφρά πάρτο και άσε τα πολλά πολλά.
    οχι ελαφρα..180 μοιρες χαχαχα...η γνωμη σου για το fcr Ποια ειναι?
    Τελευταία τροποποίηση από johny7; 21/07/2016 στις 16:39.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    λες δλδ οτι με το fcr θα εχω θεμα ε?δλδ πριν το παρω να κοιταξω να βρω ενα μαμα?αμα βαλω το fcr στο car θα φυγει?οταν λες προβλημα απο ποια αλλη αποψη εκτος καταναλωσης?
    περα απο την πολυ μεγαλυτερη καταναλωση, αν δεν εχει τσοκ δε θα παιρνει κρυο...αν δεν εχει hotstart δε θα παιρνει ζεστο...το fcr ειναι αγωνιστικο καρμπ με παρα πολλα πραγματα που θελουν σωστο σεταρισμα, που λιγοι ξερουν να κανουν, οποτε συνηθως αυτα τα καρμπ δε δουλευουν σωστα...αν ρυθμιστουν σωστα δουλευουν σωστα μονο στις συνθηκες που σεταριστικαν, και οχι σε αλλες θερμοκρασιες, υψομετρα κλπ

αποφασισε τι θες να κανεις μ το μηχανακι που θες να παρεις, γιατι διλλημα αναμεσα σε tdm/smr δεν παιζει...και για να εχεις τετοιο διλλημα μαλλον σε τδμ πας η κατι πιο πολυχρηστικο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Christos ktm R
    αμα το βλεπεις κ γουσταρεις...παρτο κ θα τρελλαθεις..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    οχι ελαφρα..180 μοιρες χαχαχα...η γνωμη σου για το fcr Ποια ειναι?
    Νομίζω ότι θα θέλει πολύ ρύθμισμα και μανούρα για να έχει και γκάζια και για να οδηγείται σε καθημερινότητα.

Παλαιό μέλος
    περα απο την πολυ μεγαλυτερη καταναλωση, αν δεν εχει τσοκ δε θα παιρνει κρυο...αν δεν εχει hotstart δε θα παιρνει ζεστο...το fcr ειναι αγωνιστικο καρμπ με παρα πολλα πραγματα που θελουν σωστο σεταρισμα, που λιγοι ξερουν να κανουν, οποτε συνηθως αυτα τα καρμπ δε δουλευουν σωστα...αν ρυθμιστουν σωστα δουλευουν σωστα μονο στις συνθηκες που σεταριστικαν, και οχι σε αλλες θερμοκρασιες, υψομετρα κλπ

αποφασισε τι θες να κανεις μ το μηχανακι που θες να παρεις, γιατι διλλημα αναμεσα σε tdm/smr δεν παιζει...και για να εχεις τετοιο διλλημα μαλλον σε τδμ πας η κατι πιο πολυχρηστικο...
    κοιτα προτιμω χιιιλιες φορες το smr σαφως το tdm δε με ενθουσιαζει...απλα ειναι ενα δυνατο μηχανακι σε σχεση με το δικο μου και εμπιστο..το μηχανακι το θελω βασιικα για να γουσταρω οσο πιο πολυ γινεται απο μια βολτα στο πειραια μεχρι μια βολτα ριμπας..ας πουμε αν επαιρνα μπουσα φυσικα θα ηθελα εθνικη για τη χαρω..το smr παρα τα 950 κυβικα του ειναι φανταζομαι ποιο παιχνιδιαρικο και φυσικα γουσταρω το τρομερο στησιμο του..φρενα αναρτησεις κτλ

Παλαιό μέλος

3 παιζουν σε ολη την ελλαδα smr δυστηχως!!και δυστηχως μου εχει κολλησει αυτο σε σχεση με το sm

Παλαιό μέλος
    παρε το 690 smc/duke. Πολύ πιο οικονομικό και ευελικτο μηχανάκι, πολυ πιο "παπι" σε σχεση με το smr και θα βρεις και καλό στα λεφτα που θελεις.

και μην πεις 660 έχω, τι να μου κανει το 690, δεν είναι και λίγα τα 70 άλογα που έχει σε σχεση με τα 48 του XT

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 950 Sm ή Smr
    από S16 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2007, 08:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •