Δημοσιεύθηκε αρχικά από
devil's animal
στις εγραψαν οι κατοχοι τις περισσοτερες ειδικες καταστασεις...
εγω ψαχνομουν καποια περιοδο να παρω και ρωταγα και εγω κατοχους και τι μπορεις να κανεις με το μηχανακι...αυτα που μου ειπαν με απετρεψαν + το οτι για να βρεις καθαρο πρεπει να κανεις 2-3 ταματα + οτι κλεβεται ευκολα...
εγω στεκομαι στα εξης:
-ζεστη πολυ το καλοκαιρι...
-δεν γουσταρει πολη και σταματα ξεκινα με πρωτη συμπλεκταρισμενη...
-σφιχτο σε αναρτησεις...νταξει αυτο μπορει να συνηθιζεται...
-δεν ειναι πολυ ανετο για δικαβαλο..
-δεν κανει ευκολα ταξιδια με σταθερη ταχυτητα γιατι το μοτερ ειναι λιγο "τραχυ" και "σκληρο"...
δλδ οι ειδικες καταστασεις που κανει ειναι μια ωραια πιστα, ουτε πολυ μικρη (καρτοπιστα), ουτε πολυ μεγαλη (Σερρες), σαν τα Μεγαρα δλδ να το ευχαριστιεσαι σε track days...
...ενα σφιχτο στροφιλικι που θα το βγαλεις να το στριψεις μονος σου ή με τους φιλους σου ενα σ/κ...
...για να κανεις μια πολεμικη μια καθημερινη βραδυ σε ολη την Ποσειδωνος και μεχρι ribas...
για 1000αρι δικυλινδρο δεν το λες οτι κανει και πολλα...απο την αλλη σε αποζημιωνει με το στησιμο του (φρενα, αναρτησεις) και το γκαζι του...
το οτι καιει δεν το μετραω σαν κακο, αφου ως γνωστον: "οτι παει, καιει"...αλλα ειναι αλλος ενας αποτρεπτικος παραγοντας για καθημερινη μετακινηση...αν τα εχεις τα εξτρα φραγκα για την βενζινη, ομως, δεν σε νοιαζει...