Πας σε καφετέρια κι αντί να μιλάει ο κόσμος,είναι πάνω απο το κινητό.
Αρχίζω να ανησυχώ αν τα αγόρια κοιτάνε κάπως τα κορίτσια η ψάχνουν την κλειδαρότρυπα στο Ίντερνετ η ακομα ακομα τα Pokemon..
Πας σε καφετέρια κι αντί να μιλάει ο κόσμος,είναι πάνω απο το κινητό.
Αρχίζω να ανησυχώ αν τα αγόρια κοιτάνε κάπως τα κορίτσια η ψάχνουν την κλειδαρότρυπα στο Ίντερνετ η ακομα ακομα τα Pokemon..
Το πρώτο παιχνίδι μου ...paratroopers σε 8088 με cga απο floppy 5.25 hd.
...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............
Ε,ρε πλάκες που έχω να κάνω....Θα κάνω ότι παίζω και θα σκάω πάνω τους.Μπορεί να κρατάω καφέ,τούρτα,γιαούρτι,κανα κουβά νερό θα δείξει πιο έχει περισσότερο γέλιο.
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Κυριες μου ετοιμαστειτε......
http://www.nintendo.com/nes-classic
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Βάζεις λέει και δολωματα και σκάει κόσμος και τα πιάνει!
Θα το κστεβασω για να τα βάζω στην Πισω αυλή του σπιτιού για να δω τα μούτρα τους όταν με ακούσουν να φωνάζω "κλέφτης κλέφτης"καλή φάση
Η και στο περιβολι,τόσες ώρες κάθομαι μόνος μου. Κάποιος θα περάσει.
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Χαρτομάντηλα και προφυλακτικά να μοιράσουμε στο νήμα, οι ερωτιάρηδες (δεν λέω οι γαμίκοι) έφτασαν... Εσείς παιδιά μου δεν κάνατε τίποτα άλλο από σεξ στα χρόνια σας, ούτε ο Σπαλιάρας τέτοιες αναμνήσεις... Ρε σοβαρευτείτε ρε ψαράδες κυνηγοί, σοβαρευτείτε...
Νομίζω ο 8086 ήταν ο επεξεργαστής, ο 8088 ήταν ο μαθηματικός συνεπεξεργαστής, όσοι είχαν και τέτοιο ήταν πολύ σουπερ ντούπερ.
Σε αντίστοιχη εποχή, ZX spectrum με κασσετούλα και 4χρωμο flight sim, σε PC τότε παίζαμε το test drive σε έναν φίλο... Πανικός.
Είναι αλήθεια ότι όποιος παίζει παιχνίδια, δεν κάνει σεξ.
Life begins at 45°.