ντρέπομαι που το λέω (αντι-HONDAκιας γαρ) αλλα απο όσα sm έχω καβαλήσει (duke,lc4,husamberg,huqsvarna κτλ.) δεν εχω γουστάρει τόσο όσο με CRE 450 sm. Το μηχανάκι είναι ένα πούπουλο, έχει δύναμη που θα ικανοποιήσει τους περισσότερους και είναι τόσο στενό ώστε μπορεί να χωράει να περάσει το μηχανάκι απο κάπου αλλα να μην μπορεί ο αναβάτης.Ενταξει καλό το 950 sm αλλα μέσα στην κίνηση το CRE θα περνάει ανμεσα απο τα κουτιά αεροπορία και στον ένα το 950 θα έχει κολλήσει.Τώρα βέβαια θα μου πείτε ψηλέ με το 950 πας και κανα ταξιδακι, γι'αυτό και γώ θα σας πώ γούστα είναι αυτά και ανάλογα με τι χρήση το προορίζει ο καθένας.Ακόμη αυτά που λένε οτι θέλει service μετα απο ένα συγκεκριμένο αριθμό ωρών ισχύει μόνο αν το μηχανάκι χρησιμοποιείται σε αγώνες
α μην ξεχάσω να αναφέρω το φιλαράκι που το έχει είναι μεγάλος σβαρνιάρης και μετα απο τόσα πεσίματα το μηχανάκι έχει μόνο κάτι αναιπέσθητες γρατζουνιές.
Μια φορά ήμασταν μαζί γλυστράει σε κάτι νερά πέφτει και αρχίζει να σέρνεται για καμιά 100 μέτρα και εγώ απο πίσω έβλεπα τον λεβιέ ταχυτήτων να βγάζει σπίθες, σταματάει σηκώνεται και το CRE δεν είχε πάθει απολύτως τίποτα πέρα απο οτι είχε φαγωθεί λίγο ο λεβιές.Ας μας πεί κάποιος αν γινόταν το ίδιο σκηνικό με duke τι θα γινόταν