Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: Σάββατο 23/7/2016 Στο χωριό του Δράκου (Θαρούνια-Τραχήλι-Κάραβος)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Μετά από τη λήψη της απαραίτητης ενέργειας από τα φρέσκα αμυγδαλάκια , φύγαμε για παραλία όπου αράξαμε, ήπιαμε τα μπυράκια μας, τσιμπήσαμε το κατιτίς μας και όποιος ήταν προνοητικός (ο πατέρας μου είναι αυτός) έκανε και τη βουτίτσα του!
    Εκεί κάπου αρχίσαμε να αλλάζουμε το πλάνο επιστροφής και αποφασίσαμε αφού κοιτάξαμε το χάρτη και τα δρομολόγια στο κινητό του Γιάννη (ναι Παναγιώτη, υπάρχουν και τέτοια κινητά..μπαίνουν ΚΑΙ στο ιντερνέτ! Και μη νομίζεις πως δεν ξαφνιάστηκα με την ΨΗΦΙΑΚΗ φωτογραφική σου μηχανή!! Για τις δικές μου φωτό σου είπα, θα περιμένεις να εμφανιστεί το φιλμ..), πάρθηκε η απόφαση για επιστροφή από Στύρα.
    Για άλλη μια φορά, άλλο χρόνο υπολογίσαμε ότι θα κάνουμε και άλλο κάναμε, ο ρυθμός μας κανονικός, αλλά φτάσαμε στα Στύρα ένα τέταρτο πριν.
    Ο ήλιος ψιλοβάραγε εκείνη την ώρα, οπότε ένα καφεδάκι σε δροσερή καφετέρια by the sea μας έκατσε ταμάμ.
    Πέρασε και το μισάωρο μέχρι να έρθει το καραβάκι, ανεβήκαμε πάααανω πάνω, ταΐσαμε τους γλάρους, μας φύσαγε αεράκι δροσερό και σκεφτόμασταν άλλοτε φωναχτά κι άλλοτε από μέσα μας πόσο όμορφη ήταν αυτή η εκδρομούλα και πόσο ξέφυγε το μυαλό μας από την καθημερινότητα.
    Η επιστροφή από Αγία Μαρίνα συνεχίστηκε από μη πολυσύχναστους δρόμους και ανεβήκαμε από Νέα Μάκρη-Διόνυσο παρέα μέχρι την Εκάλη που χωριστήκαμε δυό για Κηφισίας και δυό για ποτάμι.
    Χαιρετηθήκαμε, σίγουρα χαμογελαστοί κι ας μη φαινόταν απ'το κράνος.
    Αυτά από μένα, που όπως τα έγραψα εδώ τα έλεγα και στη γυναίκα μου χθες το βραδάκι που επέστρεψα..
    Με άκουγε χαμογελαστή κι εκείνη και στο τέλος μου λέει..
    - Αυτή η θετική ενέργεια που έχεις όταν γυρνάς από τέτοιες βόλτες, είναι απερίγραπτη!

ΥΓ by "γυναίκα του est": Προσυπογράφω για την αλήθεια του παραπάνω. Το βλέμμα στα μάτια ήταν παιδιού που είχε περάσει όλη τη μέρα σε νεροτσουλήθρες.. Γεμάτο εμπειρίες και μία γλυκιά κούραση.. Και στις επόμενες σας εύχομαι!!

Ο Έχων το Γκάζι..... Το avatar του/της ypapadio
    Να'μαι και εγώ!!!

Αφού εχθές έφαγα τα σουβλάκια μου βγήκε υπνηλία και βαρεμάρα...

Λοιπόν στα της βόλτας τώρα,
    Έτσι και εγώ, αφού κοιμήθηκα κατά τις 2 το πρωί (αρε φούστη Ντι Κάπριο τι μας έκανες!!!) είχα αγχωθεί αν θα ξυπνήσω!!! (βλέπεις πολύ καιρό χωρίς βόλτα και την έψαχνα απεγνωσμένα!)
    Αφού τελικά ξύπνησα στην ώρα μου, έφυγα στην ώρα μου ήταν αυτά τα 2-3 λεπτάκια διαφοράς όπως είπε και ο Στέφανος που δεν βρεθήκαμε! Βέβαια νομίζοντας ότι ο Στέφανος προπορευόταν είχα μια ελπίδα ότι θα τον έβρισκα παρακάτω αλλά μάλλον ήμουν λίγο πιο γλήγορος απ' ότι πίστευα με αποτέλεσμα να φτάσω πρώτος!
    Φτάνω Ωρωπό, τσεκάρω...κανένας!
    Χμ, καλύτερα να πιώ έναν καφέ μιας και αυτόν στο σπίτι δεν τον φχαριστιθηκα! Μπαίνω καφέ, 2 μπιπίνια και ο καφετζής... Χμ ωραία μπιπινια να καθίσω μέσα να πιώ τον καφέ σκέφτομαι και όπως το σκέφτομαι το ξεχνάω και βγαίνω έξω τραπεζάκι για να έχω επαφή με την ερωμένη και τον δρόμο μην έρθουν τα παιδιά!
    Είπαμε, προτεραιότητα η βόλτα!

Φτάνει ο Στέφανος και ο Κυρ Μανώλης χαιρετιόμαστε και καθόμαστε για καφέ μέχρι να έρθει ο διοργανωτής!
    Περνάει η ώρα και αφού ανυσηχησαμε για λίγο...τσουυυυπ σκάει και η Αφρικάνα.

Τα υπόλοιπα από το καράβι και μετά έγιναν όπως τα είπαν ο Πάνος και ο Στέφανος....αλλά θα προσθέσω και εγώ δυο πληροφορίες για την ιστορία!

1. Στον Πύργο πρώτος αμπαρώθηκε ο Πάνος καθώς επίσης και πως ξε-αμπαρώθηκε και τελευταίος κερδίζοντας τον ανθό του αμπαριστή!
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	WP_20160723_12_10_51_Moment_edited.jpg 
Προβολές:	117 
Μέγεθος:	105,9 KB 
ID:	363135

2, Τον Αμυγδαλοθραύστη τον ανακάλυψε ο Κυρ Μανώλης και εγώ τον καβατζωσα σαν αλεπού....

Επίσης μια φωτο από τον γλάρο που τσιμπάει το κρακεράκι από το χέρι του κυρ Μανώλη!
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	WP_20160723_17_58_42_Rich (2).jpg 
Προβολές:	116 
Μέγεθος:	66,1 KB 
ID:	363141

Ευχαριστήθηκα πολύ την βόλτα και ειδικότερα το παρεάκι!!!
    Να είμαστε καλά και στην επόμενη σύντομα....
    XR 600αρι! Μαρσάρ, σπινιάρ, σουζάρ απ'το Κοκάρ στο Μαλαγάρ!!!

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Ειστε βουνίσιοι αμπαρίσιοι και μπράβο σας.Κανατε και αθλοπαιδείες,ήπιατε και τον καφέ σας,κάνατε και τη βόλτα σας,είχατε πρόγραμμά
    Φίου φίου φι φι φίου

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro

Παλαιό μέλος
    Μπράβο ρε παιδιά, να πω ότι δεν ζήλεψα ψέματα θα ναι. Παναγιώτη Μπράβο σου για τις ωραίες ιδέες.

Χαιρετώ τους γνωστούς άγνωστους χιλιομετροφαγους...

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Εξαιρετικα.........ελπιζω στην επομενη να συνδιαστουμε....

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. ΣΑΒΒΑΤΟ 23/4/2016 ΣΤΕΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
    από Eversman στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2016, 14:23
  2. Σάββατο 23/10 καφεδάκι στο Stork
    από Zack στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2010, 12:19
  3. Ανεκδοτάκια στο πνεύμα του kalgeorge
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ