Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 129

Θέμα: Νέες Πινακίδες

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    .

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Επίσης το χαρτί (βεβαίωση ότι είχαν έλλειψη κλπ) δεν αναφέρει πουθενά ημερομηνίες. Δηλαδή τυπικά μπορώ να κυκλοφορώ για παντα έτσι ?
    Καλα... Δε νομιζω οτι θα ηταν και πολυ δυσκολο αν δουν οτι παρ@χε$τηκε το θεμα... να αναρτησουν ανακοινωσεις σε ολες τις υποδ/σεις Συγκοινωνιων, και να βγαλουν και μια ανακοινωση στα καναλια, που να μας λενε "πανε να παρεις το τσιγκο ρε λαμογιο"

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Spitfire
    Καλα... Δε νομιζω οτι θα ηταν και πολυ δυσκολο αν δουν οτι παρ@χε$τηκε το θεμα... να αναρτησουν ανακοινωσεις σε ολες τις υποδ/σεις Συγκοινωνιων, και να βγαλουν και μια ανακοινωση στα καναλια, που να μας λενε "πανε να παρεις το τσιγκο ρε λαμογιο"
    Οχι δεν θα 'ηταν δύσκολο.
    Ας τους κάνουμε να το κάνουνε λοιπόν!

Εφ όσον δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός, εγώ λέω να το τραβήξω όσο πάει. Αμα είναι να το πουλήσω δηλαδή, τότε πάω να την βάλω......

Εσείς τί λέτε?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Οχι δεν θα 'ηταν δύσκολο.
    Ας τους κάνουμε να το κάνουνε λοιπόν!

Εφ όσον δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός, εγώ λέω να το τραβήξω όσο πάει. Αμα είναι να το πουλήσω δηλαδή, τότε πάω να την βάλω......

Εσείς τί λέτε?.
    Τι να πούμε βρε αλητήριε!!!!

Αντε πήγαινε και βάλε την πινακίδα που που με περίσσια γεναιοδωρία (στο μεταλο) σού έδωσε το μεριμνόν για όλα κράτος!!!!

ΑΛΗΤΗ!!! που αμέσως άρχισες τις ματσακονιές... να διπλώσω, να την κανω γαργάρα... κτλ....

ΕΝΑ έχω να σου πω: ΑΙΣΧΟΣ!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!

Παντως για να μην μου στεναχωριέσε σου επιτρέπω να γράψεις πανω στην πινακίδα (για να σπάσει η μονοτονία) το παρακάτω μύνημα:
    ΟΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΟΝ SUB_ΖΕRO ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ γμτ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ. ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΚΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
    Τι να πούμε βρε αλητήριε!!!!

ΟΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΟΝ SUB_ΖΕRO ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ γμτ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ. ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΚΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ
    Οντως τώρα είναι η πρώτη φορά που δεν σε φτάνω..............

γιατί ΤΟ ΣΤΡΩΝΩ!!!!

Κουφάλα subzero θα σε σκίσω!!!!

Πάνως το μηχανάκι είναι μαμάτο!!! Εχει δύναμη από τις 1500!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Efoson oloi ap oti vlepo den exoume provlima na valoume mia custom pinakida, mages, at all costs, exo ti lysi sto provlima mas...einai ligo tricky vevaia, alla 8a einai i elit tis customias...

Os grafistas me ta "ergaleia tis douleias" ena pc dld, kano ta eksis...

Perno tin pinakida tis EU, kanonika kai me to nomo...

1. Scannaro tin pinakida se fysiko mege8os, 300 dpi analysi...

2. Ti vazo sto Photoshop (programma epeksergasias eikonas) kai retousaro tyxon gyalades ap to scanner. Tin kano smykrinsi se diastasi tis palias pinakidas, kovontas ta perita, deksia, aristera...

3. Twra ta dyskola einai pou tin typoneis...?!
    Proxeira typoneis ena kanoniko xarti kai to kollas me tainias diplis epikolitikis epifaneias pano se xontro xartoni aspro, to opoio meta to plastikopoieis ap ekso olo mazi oste na min xalaei ap ti vroxi kai na ka8arizei. Se periptosi f8oras epanalamvanoume tin ektyposi kai tin epikollisi... >:/

4. Poiotiki ergasia...Isos kostisei pio akriva, alla aksizei to kopo.
    typonoume tin agapimeni mas, lol, pinakida, se lamrina me tin me8odo tis metaksotypias...einai i me8odos pou typonoume ta anapsyktika, ta t-shirt, mousamades, ktl., alla einai pio an8ektiko sto xrono kai sto nero pano ap ola, opws katalavainete...

Isos aytos einai enas tropos na apofygoume akoma pio poly ta perierga vlemata tou nomou, epeidi tora exoume tin eykairia na typo8ei me xroma kai i asteroesa tis EU, oste na fainetai pio ali8ofanis.

Pantos an se ka8e elegxo tis troxaias, mporousame na epideiksoume tin original pinakida, tote de 8a ypirxe provlima. Osoi exete balitses sti mixani i kouvalate sakidia, as tin exete mazi gia na tin deixnete efoson exete xoro. De nomizo na sas grapsoun etsi...!

:smilea:

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Παιδιά η πινακίδα αν δεν κάνω λάθος θεωρείται επίσημο έγγραφο του κράτους και η πλαστογραφία εγγράφου του κράτους είναι σοβαρό αδίκημα (αν δεν κάνω λάθος (επίσης) είναι κακούργημα).

Προσοχή σε ότι είναι να κάνετε. Καταλαβαίνω ότι οι νέες πινακίδες είναι απαράδεκτες αλλά δεν αξίζει να μπλέξετε με κακουργηματικές κατηγορίες.... Άλλο να την κρύβουμε κάτω απο φτερά κτλ, άλλο να βάζουμε φιμέ ζελατίνες, άλλο να την έχουμε στο βαλιτσάκι και άλλο να πλαστογραφήσεις και να την χρησιμοποιείς.

Nai, swsto ayto pou les, apla, i fasi einai, oti otan se piasoun me custom pinakida, de diokesai gia plastografia...ayti ka8e ayti...

Enas Zitas mou xe pei oti to provlima einai oti mporei i pinakida i custom na xrisimopoieitai s ayto to mixanaki, alla i original na exei mpei pano se ena klemeno, i, mi dilomeno mixanaki, pragma pou de to kserei i astynomia, ekei einai to mperdema kai to provlima.

Tora, otan kaneis ayto pou eipa, mporei na paiksei ayto pou les, alla ypoti8etai oti apo konta fainetai i customia den typoses kanoniki anaglyfi pinakida, oste na eklif8ei os plastografia...me ti logiki as poume tou na typoseis xartonomisma pano se yfasma...! ekei isos kai na einai sto xeri tis astynomias pos 8a to xeiristei, an tin dei ti fasi entelos "kata gramma tou nomou"...

Apo kei kai pera, an itan na kanoun kati tosa xronia tora, giati de to ekanan se sxesi me tis custom pinakides, i tis apagoreveis kai tis ksiloneis epi topou, i tis afineis...tosa xronia tis afinoun...allos exei mavri allos exei aspri allos kokkini ktl...mlkia!

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Δεν ξέρω αν κυκλοφορούν custom πινακίδες που να έχουν πάνω την σφραγίδα του κράτους, εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει ποτέ καμία.

Οι μόνες που ξέρω είναι αυτές που απλά γράφουν τον αριθμό πάνω και σε καμία περίπτωση δεν μοιάζουν με τις νόμιμες. Έχω χρησιμοποιήσει για 1-2 μήνες κι εγώ μία σε ένα DT που είχα γιατί η κανονική μου είχε σπάσει από πτώση.

Η τροχαία έχει δίκιο που σου είπε έτσι, λογικό είναι να χρησιμοποιούνται τέτοιες πινακίδες σε κλεμένα ή ότι άλλο παράνομο (σπάνιο νομίζω αλλά έχει μια λογική βάση). Μάλιστα κι εμένα με είχαν σταματήσει στην Εθνική λόγω της μη νόμιμης πινακίδας. Φαντάσου πόσο θα τσιτώσεις τον τροχονόμο που θα σε δει να είσαι με πινακίδα που έχει γίνει προσπάθεια πλαστογράφησης.

Δεν θέλω να πείσω κανέναν να μην το κάνει, απλά καλό είναι να έχουμε υπόψη και τι μπορεί να αντιμετωπίσουμε νομικά.

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DarKeGo
    Efoson oloi ap oti vlepo den exoume provlima na valoume mia custom pinakida, mages, at all costs, exo ti lysi sto provlima mas...einai ligo tricky vevaia, alla 8a einai i elit tis customias...

Os grafistas me ta "ergaleia tis douleias" ena pc dld, kano ta eksis...

Perno tin pinakida tis EU, kanonika kai me to nomo...

1. Scannaro tin pinakida se fysiko mege8os, 300 dpi analysi...

2. Ti vazo sto Photoshop (programma epeksergasias eikonas) kai retousaro tyxon gyalades ap to scanner. Tin kano smykrinsi se diastasi tis palias pinakidas, kovontas ta perita, deksia, aristera...

3. Twra ta dyskola einai pou tin typoneis...?!
    Proxeira typoneis ena kanoniko xarti kai to kollas me tainias diplis epikolitikis epifaneias pano se xontro xartoni aspro, to opoio meta to plastikopoieis ap ekso olo mazi oste na min xalaei ap ti vroxi kai na ka8arizei. Se periptosi f8oras epanalamvanoume tin ektyposi kai tin epikollisi... >:/

4. Poiotiki ergasia...Isos kostisei pio akriva, alla aksizei to kopo.
    typonoume tin agapimeni mas, lol, pinakida, se lamrina me tin me8odo tis metaksotypias...einai i me8odos pou typonoume ta anapsyktika, ta t-shirt, mousamades, ktl., alla einai pio an8ektiko sto xrono kai sto nero pano ap ola, opws katalavainete...

Isos aytos einai enas tropos na apofygoume akoma pio poly ta perierga vlemata tou nomou, epeidi tora exoume tin eykairia na typo8ei me xroma kai i asteroesa tis EU, oste na fainetai pio ali8ofanis.

Pantos an se ka8e elegxo tis troxaias, mporousame na epideiksoume tin original pinakida, tote de 8a ypirxe provlima. Osoi exete balitses sti mixani i kouvalate sakidia, as tin exete mazi gia na tin deixnete efoson exete xoro. De nomizo na sas grapsoun etsi...!

:smilea:
    φιλε καλες οι ιδεες σου αλλα αμα σε σταματησουν με τετοια πινακιδα θα μπλεξεις

Εγω εφτιαξα μια σαν τις παλιες κανονικα με λαμαρινα γιατι απο τον Ιουνιο που εχω την αδεια και ακομη πινακιδα δεν εχω δει.... και θα την δω καλα μολις την παρω τοσο μεγαλη που ειναι

Νέο μέλος

Talking

Και δεν τη φοράς στην πλάτη ?! :-)

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Πραγματι, έτσι είναι. Κάποιος φλώμπας μπέρδεψε τις διαστάσεις του χώρου που θα τοποθετηθούν οι πινακίδες στις μοτοσυκλέττες με ισχύ >15kw (28*21cm), γιατί στις μοτοσυκλέττες με ισχύ <15kw, ο χώρος πρέπει να είναι 14,5*12,5 ή 10*17,5 cm!!!!!! Δεν υπάρχει οδηγία για εναρμονισμένες διαστάσεις των χωρών της ΕΕ. Απλά πρέπει να υπάρχει η μπλε λωρίδα με τον κωδικό της χώρας. Αυτό που διευκρινίζει όμως η οδηγία είναι, ότι πρέπει τα κράτη να μεριμνούν προκειμένου οι προεξέχουσες πινακίδες να μην συνιστούν κίνδυνο για τους χρήστες!!!!!!!!!!!.Μιλάμε ότι οι άνθρωποι είναι εντελώς μαλάκες. Εγώ παραλαμβάνω σήμερα ένα 200 scooter που θέλω, και πάω σφαίρα σε ένα ωραίο μαγαζάκι που φτιάχνει πινακίδες σχεδόν όμοιες με τις παλιές, για το ξεκάρφωμα.
    [SIZE=4]

να βαλεις την διευθυνση του μαγαζιου,μαλλον θα χρειαστει και σε μας

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Οι χώρες μέλη πρέπει να μεριμνούν όμως, να μην είναι οι πινακίδες επικίνδυνες για τους χρήστες.
    Δηλαδή αυτές οι πινακίδες που φτιάξανε δεν είναι επικίνδυνες. Αν βάλει σε κανένα νησί αέρα και σηκώσει αυτό τον "ΤΣΙΓΚΟ" και μου το φέρει στο κεφάλι δεν θα με σκοτώσει

Εσείς εκεί στο υπουργείο είστε αλήτες ΡΕ και ας μην φοράτε κράνος και μαύρο μπουφάν σαν και εμάς

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Υπάρχουν δύο μαγαζιά (τέρμα Κων/πόλεως) απέναντι από το νεό κτίριο της τροχαίας στον σταθμό Λαρίσσης. Εγώ πήγα στον δεύτερο, που είχε δείγματα απ΄έξω. κόστος 10 ευρώ.
    Κόλλησα και τα τέλη πάνω και είναι τζάμι.

Βάζω και φωτό για να πάρετε μια ιδέα....
    Αν δεν αρκούν οι πληροφορίες για να βρείτε το μαγαζί, στείλτε μηνυμα, να περάσω το απόγευμα να δω ακριβή διεύθυνση...

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    και εγω εκει την εφτιαξα και ειναι μια χαρα και ευδιακριτη .... αντε με τους καραγκιοζηδες

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νεες πινακιδες update
    από J.R στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2006, 20:44
  2. Νέες πινακίδες ;
    από michael110 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2006, 13:32
  3. Νεες πινακιδες vs blue men
    από dj_Zed στο forum Kawasaki Z series