Με πρωτοβουλία της κυβέρνησης η αναδίπλωση στο θέμα των αυξήσεων στο Internet
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...1&lngDtrID=252
Φρέσκα νέα λοιπόν![]()
Με πρωτοβουλία της κυβέρνησης η αναδίπλωση στο θέμα των αυξήσεων στο Internet
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...1&lngDtrID=252
Φρέσκα νέα λοιπόν![]()
www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...
Από το in.gr, σήμερα:Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ρε, δεν με χεζετε πρωινιατικα λεω εγω??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειδατε πουθενα οτι ο ΟΤΕ θα την κανει την αυξηση ετσι και αλλιως, μετα απο αυτη την ανακοινωση της ΕΕΤΤ??? τι σημαινει αν ειναι σιγουρο? οχι, τιποτα δεν ειναι σιγουρο εκτος του οτι απο 6 δεκεμβριου 2005 ΔΕΝ θα κανει την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ αυξηση.
Πάντως, ο Οργανισμός δηλώνει ότι οι αυξήσεις στο κόστος πρόσβασης δεν ματαιώνονται, απλώς αναστέλλονται και θα εφαρμοστούν σε βάθος χρόνου...
εννοειται οτι θα την κανει την κινηση. απλα προσπαθησε με μια κινηση να μαζεψει πολλα γκαφρα. απλα, τωρα θα το κανει καθε πχ εξαμηνο μεχρι να φτασει στο επιθυμητο για αυτον εισοδημα. και το χειροτερο ειναι οτι δεν θα μεινει μονο σε αυτη την αυξηση. θα δεις και αλλες αυξησεις απο τον πΟΤΕ....Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Από το in.gr, σήμερα:
Πάντως, ο Οργανισμός δηλώνει ότι οι αυξήσεις στο κόστος πρόσβασης δεν ματαιώνονται, απλώς αναστέλλονται και θα εφαρμοστούν σε βάθος χρόνου...![]()
![]()
Παιδιά είναι και τεχνική πωλήσεων,
πλεον μια ISDN για κάποιον που μπαίνει 2ώρες ημερησιως στο ιντερνετ φθάνει στα έξοδα με μια ADSL , απλά ο κόσμος που δεν έχει επαφή ακούει το 35,5 ? τον μήνα και λεει μακρυα, και δεν θέλει παράλληλα να αφήσει το τηλεφωνικο νουμεράκι του που έχει μέχρι τώρα...
Για μένα δεν είναι τρόπος σκέψης αυτός, έχω βγάλει τους νταβατζήδες εδώ και καιρό... και έχω κόψει όλα τα σταθερα, σπίτι μου και έχω βάλει σταθερή τηλεφωνία μεσω Internet , (VoIP) , αλλά που να τα εξηγείς στον παπού αυτά , μόνο αν του εξηγησεις το κόστος θα δεχτεί!
οπότε αν ακριβήνει και η Dial up νομίζει ότι θα στείλει τον κόσμο στις DSL , μια σωστή διαφημιστική καμπάνια και άνοιγμα μιας άλλης εταιρείας π.χ. Vivodi, στους παπούδες θα φέρει στον ΟΤΕ μια μόνιμη απώλεια και των ακλώνητων σταθερών συνδρομητών τηλεφωνίας!
Ετσι χρειάζεται, βήματα και απο εμάς...
Προσωπικά προσπαθω , φίλους θείους συγγενείς, κλπ να αλλάζουν για να βλέπουν και το συμφέρο τους αλλά και ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο...
για εξήγησε πως γινεται αυτό φιλε tropeaΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Για μένα δεν είναι τρόπος σκέψης αυτός, έχω βγάλει τους νταβατζήδες εδώ και καιρό... και έχω κόψει όλα τα σταθερα, σπίτι μου και έχω βάλει σταθερή τηλεφωνία μεσω Internet , (VoIP)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
....... και έχω κόψει όλα τα σταθερα, σπίτι μου και έχω βάλει σταθερή τηλεφωνία μεσω Internet , (VoIP) , αλλά που να τα εξηγείς στον παπού αυτά , μόνο αν του εξηγησεις το κόστος θα δεχτεί!
......
VoIP σημαίνει Voice over IP και δεν είναι φωνή μέσω internet αλλά χρησιμοποιώντας την τεχνολογία IP μεταφέρεις σε ένα ΚΛΕΙΣΤΟ δίκτυο voice....
Για να μην νομίζουν όσοι δεν ξέρουν ότι μόνο με internet καταργείς το τηλέφωνο.....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
και με ασύρματο δίκτυο....
www.awmn.net
και με προσωπικούς εξοπλισμούς σε κάθε άκρο απλής σύνδεσης DSL χωρίς Ιντερνετ,
βλέπε "Sipura 3000"
και με πολλά πολλά άλλα...
μου φαίνεται θα ετοιμάσω ένα άρθρο - tutorial να ανεβάσω για το πώς μπορούμε να κάνουμε και με τι κόστος εξοπλισμού και ρυθμίσεων κλήσεις σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, χωρις on line χρέωση αλλά με πάγια αποπληρωμη ανεξαρτήτως ωρων χρήσης...
τι λεγαμε???
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...2&lngDtrID=252
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a66:
Ok ότι πείτε!!:a31: :a31: