Καμια εταιρια δεν υποχρεωνει κανεναν να αγορασει οποιοδηποτε μοτο με το ζορι.
Τα βαζεις κατω ολα τα δεδομενα κ προχωρας.
Καμια εταιρια δεν υποχρεωνει κανεναν να αγορασει οποιοδηποτε μοτο με το ζορι.
Τα βαζεις κατω ολα τα δεδομενα κ προχωρας.
Ride(s) the wind of change...
ισχυει το ανωτερω
οπως στρωσεις θα κοιμηθεις
προσωπικα δεν πιστευω οτι κανει η μηχανη τον αναβατη αλλα το αναποδο.
Εχω δει "αστριφτα" για πολλους μηχανακια να ξυνουν, και "motogp" μηχανες με φωτα με τετραγωνα λαστιχα...
υπάρχουν όμως αντικειμενικά κριτήρια χρήσης και ασφάλειας που χαρακτηρίζουν τις επιλογές μας...
το να μπορείς να "στρίψεις" μέχρι το όριο ένα sh150 είναι τουλάχιστον βλακώδες ακόμα κι αν είσαι ο πλέον εκπαιδευμένος οδηγός !
Cash, Ass or Grass, nobody rides me for free
Το να ΜΠΟΡΕΙΣ να κινηθεις "γρηγορα" με οτι κι αν οδηγας ... εξηγησε μου γιατι το βρισκεις κακο;
Και το S1000RR εχει τα ορια του και το SH(it)150 ... αν δεν τα ξεπερασεις, ολα καλα.
Το ζητημα λοιπον ειναι το αλλο. ΜΠΟΡΕΙΣ να φτασεις στα ορια του ενα απο τα δυο ή και τα δυο .. χωρις να μαζευεις φερινγκ απο τις μπαριερες ;;
pew pew pew pew pew pew !!!
sh150, γρήγορα και με ασφάλεια δεν παίζει.........θέλει νηστεία και προσευχή μη φρενάρει κανας κουτάκιας μπροστά σου....
δεν μπορείς να τα έχεις όλα......
Ομιλείς σαν ιατρός και αναφέρεσαι για τη σύγχησή στο μυαλό μου ;;;
Να ξέρω , να απαντήσω αναλόγως
Ας μην το συνεχίσετε επί προσωπικού.
Δεν ενδιαφέρει κανέναν το πώς και αν στρίβουν τα σκούτερ έτσι κι αλλιώς. Τουλάχιστον κανέναν που μετράει.
Life begins at 45°.
Θελω να πιστευω οτι η πλειοψηφία των αγοραστων σκουτερ, τα επιλεγουν γι αλλους λογους κι οχι για να στριβουν.
Dunlop Scootsmart και από μένα
ζεσταίνονται γρηγορα και δινουν μεγάλη σιγουριά.
Σε μπεβερλυ 300 8000χλμ και δεν με εχουν προδώσει ποτέ.
Πολύ καλή συμπεριφορά σε βρεγμένο.
Τα λοιπά περί πρακτικότητας δεν τα σχολιάζω.
- Triumph Daytona 675 (Track Bike)
- Ducati Multistrada 1200s
- IMR Corse 190RR
εχοντας χοντα 1000αρα αλλα και ένα sh150 εννοείται ότι τα συνδυασμένα φρενα της μεγαλης είναι απαικτα αλλα για 150αρι το sh εχει και αυτό για την κατηγορια του φανταστικα φρενα...
δεν μπορεις να συγκρινεις ασφαλεια σε δυο ανομοια πραγματα...απλα σκεψου να φρεναρεις π.χ με μια τρανσαλπ 650 απότομα, να σου σταυρωσει το τιμονι απότομα και να πεσεις...εκει τοτε θα εκτιμήσεις τι σημαινει συνδθασμενα φρενα...και επειδή οδηγω και λιμπερτι 150αρι στη δουλεια και εχω αμεση συγκιση...το sh είναι μερα με τη νυχτα σε σχεση με την ιταλικη παπαρια σε ολους τους τομεις και κυριως στα φρενα...αν καβαλήσεις το ιταλικο θα καταλάβεις ότι εχεις το καλυτερο σκουτερ αλλα δεν μπορεις επουδενι να το συγκρινεις σε ασφαλεια με τα φρενα μιας 1000αρας..
Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..
Εγω πιστευω οτι το πιο σημαντικο ειναι τι βολευει τον καθενα!
Μονο αυτο μετραει..
Αυτό ακριβώς..
Πρόσφατα συμβιωσα με ένα pcx 150.
Αν κάποιος κάνει πολλά χλμ. Στην Αθήνα και θέλει ένα εργαλείο δουλειάς, να βάζει τσάντες, κράνη, κλπ κάτω απ την σέλα, να εχει αστεία συντήρηση, ελάχιστα κόστη, κάλυψη από νερά αξιοπρεπή συμπεριφορά (φρένα, κράτημα κλπ) και κάτι όμορφο, τα σύγχρονα μικρά σκούτερ είναι μονόδρομος. Τα θεωρώ καλύτερα από τα παπια.
Αυτά που ακόμα δεν μπορώ να χωνεψω είναι τα μεγκα σκουτερς.
Όμως, και σε αυτά, η τεχνολογία και η συμπεριφορά τους στον δρόμο έχει κάνει άλματα.
και που να συμβιωσει καποιος με το sh300..δεν χρειαζεται καποιος δευτερη μεγαλη μηχανή αν δεν είναι βεβαια ταξιδιωτης..κανει τα παντα και κοντερ στα 160χλμ τελικη, πας από Αθηνα κινηση ανετα μεχρι ταξιδάκια Πατρα, νησια κλ.π και με τα κορυφαια φρενα abs/cbs...αλλα το ξερουμε εμεις το ξερει και η χοντα και μας πιανει τον πωπο αγρια με το κοστος αποκτησης..το ιδιο με το Sh150..τελειο αλλα κοστος αποκτησης απαραδεκτο..
Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..
Καλησπέρα, νομίζω ότι όντως οποιος πάρει σκούτερ δεν το παίρνει για την ταχύτητα. Έτυχε να έχω και από τα δύο. Μία on-off 650 και ένα 250αρι σκούτερ. Για αρκετά χρόνια σε αρκετά διαφορετικα περιβάλλοντα χρήσης λόγω συχνών μετακινήσεων. Καμιά φορά τα ζητήματα ασφαλείας διαφοροποιούνται αναλόγως της ανάγκης. Για μένα που ήθελα να κουβαλάω μεγάλο όγκο πραγμάτων σε καθημερινή βάση και να τα κρατήσω στο όχημα εκεί που θα πάω, ήταν θέμα ασφάλειας να μην φορτωνω τη μηχανή με καλαμπαλικια να προεξέχουν αριστερά δεξιά. Τα σκούτερ είναι απίστευτα πρακτικά και ασφαλή όταν η χρήση τους είναι φρόνιμη.