Και πως θα προσθέσω τη βεντούζα;
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Επίσης να πω ότι το σκουπόξυλο είναι χοντρό. Πρέπει δηλαδή να μπει σε τόρνο το ξύλο. Βαριέμαι και μόνο που το σκέφτομαι για 2€ που κάνει το ξύλο.
μεταξύ μας και φιλικά το λέω με τόσα πράγματα που ξερεις να κάνεις, είναι κρίμα να μην έχεις μια μέγγενη εστω των 20 ευρω.
με τη μεγγενη μπορεις να απλοποιήσεις πολλες δουλειές, απο το να στραβώσεις ένα λαμάκι, μέχρι να κόψεις οποιοδήποτε σιδερο με ένα απλο και φτηνό σιδεροπρίονο ή να τρυπήσεις οτιδήποτε με ενα απλό δράπανο και πάρα πολλά ακόμα
Έχω μέγγενη εκτός Αθηνών, εκεί που φτιάχνω συνήθως το μηχανάκι τα καλοκαίρια. Εδώ στην Αθήνα όμως δεν έχω. Και δεν υπάρχει και πάγκος για να τη βάλω. Μεταφέρθηκε το μοτέρ σε αυτό το μαγαζί γιατί ήταν καθαρό και ευρύχωρο. Το μηχανάκι βρίσκεται αλλού σε άλλη περιοχή της Αθήνας αρκετά μακρυά. Και εκεί υπήρχε μέγγενη. Είμαστε σκόρπιοι αλλά είμαστε πολλοί!![]()
Γιάννη αυτή τη σμυριδαλοιφή πήρα και γω. Τις έχω τρίψει ήδη.
Ωραίο το βεντουζάκι!
τι λεει καλο; πες και κανα feedback ρε βουβο ποταμι![]()
Γιαννης
Για 2 ευρώ παραπάνω από το άλλο το Hazet χαίρεσαι να το πιάνεις στα χέρια σου - το έπιασα και το ξύλο καθώς και οι γραμμώσεις είναι άπαιχτες.
Το ξύλο είναι καταπληκτικό, όπως το περίμενα, χοντρό και μακρύ......
Γιάννη τα υπόλοιπα από κοντά γιατί αν συνεχίσω τη περιγραφή για βεντούζες σε συνδυασμό με τα χοντρά ξύλα θα με παρεξηγήσουν.... :rotflmao:
edit: Να κι από πάνω με τις ραβδώσεις..... Καθήστε καλά ρε!
edit2: "Γραμμώσεις" γράφει "ραβδώσεις" διαβάζω...![]()