ρε παιδια χαλαρώστε λίγο, χαλκίδα είπε το παιδι, δεν μένει και στην Κυψέλη...
Ασε που μπορει να είναι τσιμα-τσιμα η είσοδος και να ιδρώνει κάθε φορά να το βάλει.
όσο για τους κ@λοχαρακτήρες αλοδαπους (κυρίως) με τα ερείπια που χτυπανε όλο τον κόσμο και "εμενα ντε με νοιάζει, πρόβλημα σου", θελει κανονικά, επιτόπου το 100 και ξεβράκωμα, άδειες, ασφάλειες, κλπ.
Μήπως δεν έχει μετακινηθεί από τότε;
Life begins at 45°.
Ναι απλα πηγε ειδε οτι του αφησα ενα χαρτι πανω στο αμαξι το διαβασε και εφυγε
επισης φαινεται καθαρα οτι 20 ποντους μπορουσε να το εχει πιο μπροστα ειχε χωρο μεχρι τη γωνια, τιποτα μετα λυπης διαπιστωνω οτι κανεις δεν μας σεβετε , ολοι μας θεωρουν μ@@@@κ@ς , ας το εκανε στην πατριδα του , θα του το σπαγανε εδω το κανουν γιατι ΜΠΟΡΟΥΝ...
aleaxzafeir
Τότε ποιο το νόημα του προτελευταίου ποστ σου; Θα κατέβαινε να το μετακινήσει επειδή άδειασε η γειτονιά; Οκ εγώ θα το έκανα, αλλά δε νοιάζονται όλοι τόσο για το όχημά τους. Δεν πάρκαρε στη γωνία, ενώ ήταν άδεια όλη η γειτονιά, όπως αφήνεις να εννοηθεί. Απλά δε μετακινήθηκε.
Life begins at 45°.
εγώ βλέπω οτι η γειτονιά δεν είναι και πολύ άνετη για παρκάρισμα. και το μπλε σεντάν στο δεξί μέρος είναι το μισό πάνω στο πεζοδρόμιο.......
επειδή εμφανώς είναι μεγάλο το πεζοδρόμιο είναι εντελώς πάνω στη στροφή και το βάζει πιο μέσα για να μην του το φάει κανένας, το θέμα όμως είναι ότι ο άλλος πήγε και κοπάνησε το άλλο αμάξι και το άφησε κολλημένο πάνω του, αν το έβαζε εκεί και τον "έκλεινε" αφήνοντας του πέντε πόντους ή και λιγότερο, πάντως δεν τον ακουμπούσε θα μπορούσε να πει ότι δεν υπήρχε άλλη θέση τι να κάνω. Αλλά όταν το κοπανάει και το αφήνει έτσι δείχνει είτε αδιαφορία είτε ζήλια που ο άλλος έχει καινούργιο αμάξι, είτε και τα δύο.
Πάντως με τόσες άδειες θέσεις δεν το λες και γειτονιά με πρόβλημα στο παρκάρισμα, πρόβλημα έχεις όταν για να παρκάρεις περιμένεις κάποιος να φύγει. Κάποιες περιοχές όπως κολωνάκι, κυψέλη κ.α είναι έτσι μόνο το δεκαπενταύγουστο, κι αυτό μέχρι πριν δέκα χρόνια.
Εγώ λέω ότι έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που νομίζεις.
Τα λάδια από κάτω δεν τα είδες;
Όπως και να έχει, πρόσεχε τον τρόπο που θα χειριστείς το θέμα, γιατί ο άλλος δεν ξέρεις τι σκατα κουβαλάει στο κεφάλι του.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Νομίζω ένα γραπτό μήνυμα είναι λάθος επικοινωνιακά πιστεύω κι εγώ θα στράβωνα αν έβρισκα κάποιο μήνυμα από κάποιον άγνωστο να μου λέει τι να κάνω. Καλύτερα θα ήταν να του μιλήσεις στα ίσα όμορφα, σοβαρά, χωρίς τσαμπουκά που να δεις αντιδράσεις κλπ και στη πορεία βλέπεις.
Αυτοί οι οικονομικοί μετανάστες πρέπει να φεύγουν σιγά σιγά, να αδειάσουν κάποιες θέσεις πάρκινγκ, εργασίας κλπ