δοκίμασα για 5 λεπτά ένα world raid teneke και ενω όλα γαμω, δεν πατάω καλά έδαφος. είναι ψηλό για τα πόδια μου και αυτό στο χώμα φοβουμαι ότι θα κοστίσει.
Δεν έχει φύγει από το μυαλό μου αυτό,θέλω κάποια στιγμή να πάω να δοκιμάσω και το απλό,αλλά σίγουρα το μπόι μου με φρεναρε κάπως.
απ'την άλλη, το νέο Ζ μου κάνει μεν λίγο το σαλακι να τρέχει,αλλά στην όλη ιστορία δεν μιλάει μόνο το θέλω μου.
το βασικό ρόλο παίζει η τσέπη μου που έχει αρχίσει τα διακριτικά γκουχου γκουχου, και μη δε θα θελα, σας παρακαλώ, κλπ
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη!
Kawasaki Z 900 RS – Αναδείχθηκε «μοτοσυκλέτα της χρονιάς» στην Ιαπωνία.
Αφού είναι μηχανάρα λέμε!!!![]()
![]()
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
είδα από κοντά το 900rs σε κατάστημα τότε που είχα κλείσει ραντεβού για το 650rs.
- δύναμη
- εμφάνιση
- ποιότητα κατασκευής
Δεν μπορούσα να την φτάσω οικονομικά....
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Είναι πανέμορφο εμφανισιακά και είναι πολύ καλό που είναι και εξίσου καλό στο δρόμο.
Ο αναβάτης είσαι εσύ? Γράψε μια το ύψος για να δούμε χωροταξικά πως θα είμαστε φαινόμαστε και εμείς.
Σε ευχαριστώ
Στο ελληνικό site της Kawasaki έχουν τιμολογήσει το νέο Ζ900 στις 10995 ευρώ και το SE στις 12995 - αξιοπρέπεια παρακαλώ, .995 όχι .999
Δηλαδή 855 ευρώ φθηνότερο από το αντίστοιχο απλό και SP νέο χιλιάρι Hornet που το κάνει μία πολύ τίμια πρόταση νομίζω...
Γαύρος ακούει να διαλέξει χρωματάκι άμεσα;![]()