To Βαραντερο 8 χρονια τωρα, κυριως πολη, δεν με εχει προδωσει μα ποτε και στις ελαχισες φορες που γλιστρησε ελαχιστα μεσασ την ερμου στις γλιτσες σταθηκε παλι ορθιο από μονο του...Βαραντερο και πιρελλι,μετζελερ συνδυασμος απολυτης ασφαλειας..και μου λειπει πολύ η προστασια του τωρα που αναγκαστικα κυκλοφορω με σκουτερ στην πολη αλλα δεν γινεται αλλιως...
..όχι γιατι το Βαραντερο στην πολη είναι κουραστικο, ισα-ισα..αλλα τα αναλωσιμα εχουν ξεφυγει στον σαρακακη και εχουν παει στο θεο, το ιδιο και η βενζινη και ας μου καιει μονο 7 λιτρα στο χαος της Αθηνας..οικονομικα κανενα 1000αρι δεν είναι συμφέρον να πλεει στην πολη και αυτό εμας της μεσαιας ταξης δεν γινεται να μας αφηνει αδιαφορο..
Αν δεν εκανα τον εξυπνο 8 χρονια και ακουγα τους πιο εμεπιρους που μου ελεγαν να παρω παπι, τωρα θα ειχα ξεχρεψσει παπι και θα μου εμενα φραγκα στην τσεπη...ξυπνήσαμε αργα αλλα καλλιο αργα παρα ποτε..τωρα καναμε επενδυση σε καμια 4σαρα χρονια ελπιζω να βγει..
Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΕΝΕΡΕ
Παρά τα σούπερ ηλεκτρονικά του,είναι το ίδιο χάλι στην πόλη.
Ποιο καταπονείται περισσότερο..??
Τι 1000,τι 1200 κυβικά...!!!
Και σβήνουν ,αν δεν προλάβεις να πιάσεις τον συμπλέκτη,μπορεί να φας τα μούτρα σου.
Σβήνουν σε πεζοδρόμια,αν κλείσεις το γκάζι με χαμηλές στροφές και πας να ξαναανοίξεις κ.λ.π.
Άργησες πολύ να πάρεις το σκουτεράκι,τώρα μόλις χειμώνιασε,βροχή και τέτοια..........ΔΕΝ ΛΕΕΙ..!!
Ειδικά όταν κινείσαι καθημερινά με μηχανάκι και δεν επιλέγεις τις ωραίες ημέρες.
Το σημαντικότερο όμως είναι η ανασφάλεια που νοιώθει κανείς με τέτοιο αρκουδομηχανάκι
στη γλίτσα,την κίνηση κ.λ.π.
ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΕΤΟΣ
Πήλιο εννοείται,περαστικός από Βόλο μέσα όταν πάω για Άγιο Λαυρέντιο.
Αλλιώς ο περιφερειακός πλέον με στέλνει απ'έξω στο Πήλιο.,
Και φέτος Αλόννησο,γαμώ τα νησιά,θυμίζει άλλες εποχές.
Έχω πολλούς δεσμούς με το Βόλο, Χιλιαδού......φίλους.
Φτιάχνεται επιτέλους ο δρόμος που κόντεψε να με στείλει κανά δυο φορές.
Ποιος εργολάβος το έκανε άραγε αυτό το κομμάτι από την Εθνική μέχρι την πόλη..??
Terens δυναμη σου οι οπαδοι σου!!!
Ποιο moon-οπανο admin πειραξε τον Terens να γινει χαμος, να 'ουμε...;;;;;;;
υ.γ. Τερενς σε εχω στα vrooms παντως... 938 και μπηκα στο φορουμ μια 7ετια μετα απο σενα...![]()
![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Ο κούκλος ο Jon Jon.............
Ρε ψαρά. .......τι ποστ to βρούμ ratio έχεις;![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!