Aν πουλάς το μηχανάκι για να πληρώσεις τα νοίκια, συμφωνώ, δε βάζεις ούτε ένα ευρώ πάνω
Aν το πουλάς με σκοπό να πάρεις άλλο, προφανώς και το συντηρείς
Και αν βάλεις 700 ευρώ πάνω, προφανώς και περιμένεις να καρπωθείς ένα μέρος τους...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
+Σε όλα τα ωραία που είπατε να είναι έγκυρα (όσο γίνεται) τα χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας ιδιαίτερα αν αυτά είναι ''υποχρεωτικά'' από τη κάθε φόρμα!!! Π.χ. στα άλογα ΘΕΛΩ να δω πόσα λέει ο κατασκευαστης, κατά προτίμηση σε hp οχι kw , έτσι ώστε να μπορώ να συγκρίνω 2+ μοντέλα χωρις να τρέχω σε άλλες πηγές!!! Μ@λ@κιες του στυλ 47 λεει η γιαμαπα +10 οι ακραπες +5 φιλτροχοανη +50 χάρτης (ατλαντας) = 9000 άλογα δεν τις συζητώ καν...
Kαταφαντασίαν επιδέξιος...
1.καθαρες κοντινες φωτο και με λεπτομερειες πχ σε λαστιχα η σημεια που δε τα πιανει η "ολοσωμη"
2.σοβαρο αναλυτικο στυλ γραφης με οχι "το μοτορι η το εργαλειο" κτλ
3.να ειναι οσο γινεται πιο μαμα χωρις ηλιθια αυτοκολλητα καραμητσος τιουνινγκ κτλ
4.ιστορικο σερβις
5.να μην ειναι μονο για γνωστες
Τελευταία τροποποίηση από ionized; 07/11/2016 στις 23:13.
Lost on purpose..again
Ξαναλέω άλλο η καλή συντήρηση κι άλλο τα ολοκαίνουργια λάστιχα που φορέθηκαν την ίδια μέρα που μπήκε η αγγελία για να τυφλώσει τον υποψήφιο αγοραστεί.
Ένα μηχανάκι που είναι σωστά συντηρημένο και αποφασίζεις να το πουλήσεις δεν του βάζεις λεφτά πλέον. Η λογική αυτό λέει.
Πολλοί κάτοχοι μηχανών που έχουν βάλει ακριβά πράγματα πάνω για το γούστο τους, συνήθως δεν βρίσκουν να πουλήσουν σε μια συμφέρουσα τιμή και γιαυτό πουλούν τα έξτρα ξεχωριστά και το μηχανάκι μαμά, καλά κάνουν.
Πάντως όποιος ψάχνει μηχανάκι και βασίζεται στα λάστιχα που φοράει...μάλλον κορόιδο θα πιαστεί
Εφόσον σας ενδιαφέρει κάποιο μηχανάκι: κουβέντα (αρκετή) με τον ιδιοκτήτη, τέστ ράιντ, τσέκ από μηχανικό, κάποιο τελικό παζάρεμα κι έφυγες καβάλα :P
Και την μηχανή που αγόρασα και αυτή που πουλησα ήταν με ολοκαίνουρια λάστιχα πάνω. και τα δύο πωλήθηκαν στην τιμή που ζητούσε η αγγελία.
Δεν σημαίνει οτι κάτι πάει στραβά, απλά σημαίνει οτι ο ιδιοκτήτης την προσέχει, την κινεί και οτι δεν πρόκειται να υποκύψει σε παζάρια. Προτιμώ να δώσω 100-200-500 ευρώ παραπάνω σε αυτόν και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο παρά στον... "ΦιλΑΙ".
Εγω συνήθως κοιτάω να έχει πολλές και καθαρές φωτογραφίες, κοντινές σε αλυσιδογράναζα, λαιμούς, τιμόνια, πλαστικα. Να γράφει επαρκή στοιχεία, να έχει βιβλίο σέρβις και να είναι όσο πιο μαμά γινεται.
The R is for Respect.
[QUOTE=Vice;2821722] Προτιμώ να δώσω 100-200-500 ευρώ παραπάνω σε αυτόν και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο παρά στον... "ΦιλΑΙ".
/QUOTE]
Το κεφάλι σου ήσυχο δε θα το έχεις ποτέ
Απλά τουλάχιστον ξέρεις ότι δεν χρειάζεσαι άμεσα κάποια πράγματα
Κάτι αντίστοιχα συμβαίνει εξάλλου και με τα αξεσουάρ
Αν εγώ π.χ. θέλω μηχανάκι με τριβάλιτσο, θα δώσω 500 ευρώ παραπάνω στο μηχανάκι που είναι φουλ εξοπλισμένο
Φυσικά, ως αγοραστής απαιτώ να "δαγκώσω" τον πωλητή, υπό την έννοια ότι θα δώσω μέρος του ποσού που αυτός έχει δαπανήσει στα εξτρά (αυτά που με ενδιαφέρουν)
Αντίστοιχα βέβαια ως πωλητής, γνωρίζω ότι δεν θα πάρω όλα τα χρήματα που έχω δαπανήσει. Όμως σίγουρα θα ζητήσω να πάρω πίσω ένα μέρος αυτών
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Χαίρομαι ιδιαίτερα που σας άρεσε το θέμα και που μπήκατε να γράψετε!!! Ώστοσο μέχρι στιγμής είναι λίγο μονόπλευρο καθώς αναφερόμαστε μόνο σε αγγελίες και όχι τόσο στους ίδιους τους πωλητές... Οπότε επαναλαμβάνω: Τι θέλετε από ένα πωλητή??? Εγώ προσωπικά θέλω να είναι διαθέσιμος (σε λογικά πλαίσια),ανοιχτός και έτοιμος για ερωτήσεις και το κυριότερο να ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. Δυστηχώς λίγοι είναι έτσι!!!
Τι εννοεις ενδιαφερεται;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Πιστευω οτι τον "χασομερη" τον πιανεις αμεσως με το πρωτο τηλεφωνο.
Οποτε δεν ασχολεισαι καθολου και προχωρας παρακατω.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
+1000 Βάζουν την αγγελία και μετά πιάνουν να μωρέ ξέρεις στραβοκοιμήθηκα και έβαλα ανάποδα τη φανέλα μου και είναι ο ερμής αναδρομος οπότε άλλαξα γνώμη και δεν το δίνω!!! Ενδιαφέρεται σημαίνει πως τα έχει βάλει κάτω και έχει αποφασίσει από πριν αν τη δίνει η όχι και σε περίπτωση που τύχει κάτι φροντίζει να βγάλει την αγγελία...
teogtp@ πώς τον καταλαβαίνεις αυτόν που δε θα πάρει το μηχανάκι που πουλάς μου λες και μένα να μάθω, έχεις μαντικές ικανότητες :P
Εγώ πιστεύω ότι αν πουλάς το μηχανάκι σου και θέλεις να πουληθεί δεν πρέπει να σνομπάρεις κανένα που δείχνει ενδιαφέρον, ακόμα κι αν το θεωρείς σίγουρα ότι δε θα το πάρει![]()