Περίμενε σε ... συνδέω...οεο![]()
![]()
![]()
Περίμενε σε ... συνδέω...οεο![]()
![]()
![]()
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
χαχαχα το προβλημα γιωργο οτι αυτος κανει retail με αποτελεσμα για δικος του λογους δεν παει maxout τη συνδεση...εγω που τα χω κανει τα κολπα εχω δει 2μπιτο ευκολα στα 3.5 χιλιομετρα με sdsl τεχνολογια CAP κατι λιγοτερο με 2b1q τεχνολογια και κατι περισσοτερο και 3.5+ με shdsl αλλα παιζουν και οι αγωγοι σημασια το παχος τους
Πρώτο, βλέπω πως αναφέρεσαι μόνο σε μία από τις πηγές που σου παρέθεσα. Σου έγραψα άλλες δύο που βρήκα πρόχειρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
χαχαχα το προβλημα γιωργο οτι αυτος κανει retail με αποτελεσμα για δικος του λογους δεν παει maxout τη συνδεση...εγω που τα χω κανει τα κολπα εχω δει 2μπιτο ευκολα στα 3.5 χιλιομετρα με sdsl τεχνολογια CAP κατι λιγοτερο με 2b1q τεχνολογια και κατι περισσοτερο και 3.5+ με shdsl αλλα παιζουν και οι αγωγοι σημασια το παχος τους
Δεύτερο, όπως βλέπεις οι γνώμες διίστανται. Άρα κατά περίπτωση κάποιος έχει δίκιο και κάποιος άδικο. Δεν είναι άσπρο-μαύρο οι επιδόσεις αυτών των τεχνολογιών, και οι διαφορές δεν είναι μόνο +-10%, είναι και πολύ παραπάνω, ανάλογα με την πηγή που θα βρεις.