Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 64

Θέμα: Δίπλωμα και Ασφάλεια...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από newrider125 Προβολή μηνύματος
    Και εγώ δίνω εξετάσεις για δίπλωμα μεθαύριο ( επιτέλους ) αλλά το καρτελάκι θα μου έρθει σε 4-5 μήνες όπως μου είπε ο δάσκαλος . Πήγα και ρώτησα στην ασφαλιστική και μου είπαν θέλω το καρτελάκι δεν με νοιάζει ότι το έχεις πάρει ... Τι κάνω εγώ τελικά οδηγώ και άγιος ο θεός ή περιμένω το καρτελάκι
    και οποιον παρει ο Χαρος θες να πεις..
    ORGIA!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    για να μην ανοιγω νεο θεμα:

φιλος πηρε μηχανη στο ονομα της μανας του (δε ξερω πως εγινε και αν ειναι παρανομο η οχι), η οποια δεν εχει διπλωμα για κανενα 2κυκλο.
    η ασφαλεια εχει βγει κανονικα στο ονομα της (αλλο ακυρο και αυτο).

του λεω πως δεν ειναι καλυμενος ουτε αυτος ουτε η μαμα σε περιπτωση ατυχηματος και θα μπλεξουν ασχημα. καλυτερα να παρει το μοτο στο ονομα του και να κανει ασφαλεια σαυτον.
    κανω λαθος? γινεται να τον καλυπτει η ασφαλεια ετσι οπως τα εχει κανει?
    το να παρεις στο ονομα καποιου δεν ειναι περιεργο το περιεργο ειναι οτι της βγαλαν ασφαλεια... φυσικα ο Ασφαλιστης θελει να παρει τα μπονους και δεν τον νιαζει καθολου με το αποτελεσμα που θα εχει ενα ατυχημα...
    ORGIA!!!!!

Banned
    [QUOTE=noodles;2828836]για να μην ανοιγω νεο θεμα:

φιλος πηρε μηχανη στο ονομα της μανας του (δε ξερω πως εγινε και αν ειναι παρανομο η οχι), η οποια δεν εχει διπλωμα για κανενα 2κυκλο.
    η ασφαλεια εχει βγει κανονικα στο ονομα της (αλλο ακυρο και αυτο).

του λεω πως δεν ειναι καλυμενος ουτε αυτος ουτε η μαμα σε περιπτωση ατυχηματος και θα μπλεξουν ασχημα. καλυτερα να παρει το μοτο στο ονομα του και να κανει ασφαλεια σαυτον.
    κανω λαθος? γινεται να τον καλυπτει η ασφαλεια ετσι οπως τα εχει κανει?[/Qγράψουν.Τα μαγαζιά και οι ιδιώτες δεν ζητάνε δίπλωμα (κακώς)και τα ΚΕΠ κανουν μεταβιβάσεις και τα συγκοινωνιών άσχετα αν έχεις η όχι δίπλωμα.
    Οι ασφάλειες ζητάνε ενα οποιονδήποτε με δίπλωμα, ακόμα και άσχετο (θείο, μπατζανακη,ανηψιό, ξάδερφό,γκομενο,γκομενα κτλπ)
    Και εκδίδουν ασφάλεια.
    Σε.περίπτωση στραβης(ατυχήματος)θα βρεθούν όλοι μπλεγμένοι.
    Γιατί
    Α)σε ατυχημα η αστυνομία καταγραφεί στοιχεία(αρ διπλώματος εμπλεκομένων κλπ)σε περίπτωση που στερείται διπλώματος πέρα απο το διοικητικό πρόστιμο συντάσσεται μυνηση προς τον οδηγό και στον ιδιοκτήτη για παραχώρηση.
    Β)σε ατυχημα.Οι ασφαλιστικές και των δυο όταν παρουν είδηση οτι δεν υπάρχει δίπλωμα θα κοιτάξουν η μεν δική του να αποποιηθεί ευθυνών, και του άλλου να πάρει οτι μπορεί παραπάνω.
    Αυτά σε ενα ατύχημα με υλικες ζημιές ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    Γ)σε ατύχημα με τραυματισμο θα τουσ παρει ολους η μπαλα .
    Απο τον πρωτο που έδωσε δίπλωμα να βγει ασφάλεια, απο την μάνα ιδιοκτήτη και τέλος η μεγαλύτερη π@@τσα θα είναι για αυτον που οδηγάει φταίει δεν φταίει.
    Επίσης το οτι έχει αδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια, δεν του εξασφαλίζει οτι σε εναν έλεγχο δεν θα τον γράψουν

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    @astroman76 σωστα, απλα πχ μπορει να εχει το μοτο στο ονομα της, δε σημαινει πως το κυκλοφορει κιολας.
    αλλα ο ασφαλιστης τι διαολο, δε τσεκαρε τιποτα? αν γινει κατι θα μπλεξει ο ασφαλιστης, η εταιρια, η μαμα και ο φιλος. ωραια πραγματα...

@SHOOTER045 thanks, καταλαβα. αρα δικιο ειχα που πιστευα οτι ναι μεν εχει ολα τα χαρτια, αλλα στην ουσια δεν ειναι καλυμμενος.
    θα το πω να παει να βγαλει ασφαλεια στο ονομα του η να παρει το μηχανακι στο ονομα του asap.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ρε νουντλς,τους βρισκεις ή σε βρισκουν;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Ρε νουντλς,τους βρισκεις ή σε βρισκουν;
    δε μπορω να τους αποφυγω με τιποτα εκτος αν αλλαξω ΤΚ.

ο αλλος το απογευμα μου ελεγε οτι εχει περισσοτερη συμπιεση το μηχανακι γιατι αλλαξε μπουζι. βλεπεις, ειχε μηχανακι πριν ακομα γεννηθω εγω...
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Παλαιό μέλος Το avatar του/της I-want-a-moto
    Aπλά για την ιστορία να αναφέρω πως πήγα με το δίπλωμα μου στην ασφαλιστική το φωτοτύπησαν πλήρωσα το επασφάλιστρο και 3 μέρες μετά μου δώσαν ένα κ@λ@χαρτο!!! Το οποίο δεν αναφέρει κανένα στοιχείο δικό μου ή της μοτοσυκλέτας και που το οποίο είναι περισσότερο απόδειξη λιανικής παρά οτιδήποτε άλλο (αναφέρει κωδικό της ''κανονικής'' ασφάλειας την οποία ''συνοδεύει'').Και η ασφάλεια παραμένει κανονικότητα στο όνομα του πατέρα μου οπότε εμένα τι σκ@τ@ με θέλανε δεν θα μάθω ποτέ... Λες και θα έλεγα και ''ψεματα'' για να πληρώσω το επασφάλιστρο λες και έχω λεφτά για πέταμα... Ειλικρινά δεν βγάζει λογική ναι οκ κύριος έχεις δίπλωμα ναι έχω ωραία θες ασφάλεια ναι θελω ωραια τόσο και τόσο νταξεί εντάξει α υπάρχει νεος οδηγος ναι υπαρχει α τοτε συν τοσα ωραια τελος καληνύχτα. Και ειναι ολοι καλυμένοι!!!
    Kαταφαντασίαν επιδέξιος...

Banned
    Όπως καποιες παραβασεις του κοκ(αλκοτεστ)έχουν χαμηλότερο όριο αν είσαι νεος οδηγός.
    Όπως οι τιμές των ασφαλειών είναι μικρότερες σε επαρχία απ οτι στην Αθήνα π.χ
    Έτσι και οι ασφαλιστικές ρωτάνε αν το μέσο (αυτό- μότο) ποιοι το οδηγανε,και ποσά χρόνια έχουν δίπλωμα.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από I-want-a-moto Προβολή μηνύματος
    Aπλά για την ιστορία να αναφέρω πως πήγα με το δίπλωμα μου στην ασφαλιστική το φωτοτύπησαν πλήρωσα το επασφάλιστρο και 3 μέρες μετά μου δώσαν ένα κ@λ@χαρτο!!! Το οποίο δεν αναφέρει κανένα στοιχείο δικό μου ή της μοτοσυκλέτας και που το οποίο είναι περισσότερο απόδειξη λιανικής παρά οτιδήποτε άλλο (αναφέρει κωδικό της ''κανονικής'' ασφάλειας την οποία ''συνοδεύει'').Και η ασφάλεια παραμένει κανονικότητα στο όνομα του πατέρα μου οπότε εμένα τι σκ@τ@ με θέλανε δεν θα μάθω ποτέ... Λες και θα έλεγα και ''ψεματα'' για να πληρώσω το επασφάλιστρο λες και έχω λεφτά για πέταμα... Ειλικρινά δεν βγάζει λογική ναι οκ κύριος έχεις δίπλωμα ναι έχω ωραία θες ασφάλεια ναι θελω ωραια τόσο και τόσο νταξεί εντάξει α υπάρχει νεος οδηγος ναι υπαρχει α τοτε συν τοσα ωραια τελος καληνύχτα. Και ειναι ολοι καλυμένοι!!!
    Γιατι τωρα αυτο δεν εγινε;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Γιατι τωρα αυτο δεν εγινε;
    Αν εξαιρέσεις την ''ανάγκη'' τους να καταγράψουν τα στοιχεία μου για μια ασφάλεια που δεν είναι στο όνομά μου ναι αυτό έγινε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της andreaspetr
    η ασφαλεια δεν βγαινει με βαση την αδεια του οχηματος?
    το αυτοκινητο στην οικογενεια ειναι στο ονομα του πατερα μου,το αγροτικο στης μανας μου και το παπι στου αδερφου μου.
    εγω μπορω να οδηγησω καποιο ?

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αν έχεις κατάλληλη άδεια οδήγησης και δεν είσαι νέος οδηγός, ναι.

Πληροφοριακά, η Αnytime ασφαλίζει χωρίς να ζητήσει άδειες. Βασίζεται απλά σε ό,τι δηλώνεις.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από I-want-a-moto Προβολή μηνύματος

Πληροφοριακά γνωστός και συμφορουμίτης δεν είχε λεφτά για "πέταμα" στα νιάτα του αλλά όταν έκατσε η στραβή,ή οποία ήταν άσχημη αν δεν είχε το χαρτάκι,ναι αυτό που μοιάζει σαν απόδειξη ακόμα θα πλήρωνε!
    Επίσης ένας τύπος σε παρόμοια κατάσταση με εσένα είχε πάρει τον μπαμπά κατά τις 1 το βράδυ κρατώντας μόνο το τιμόνι απο το αμάξι σε άθικτη κατάσταση και του είχε πει πως τον προδώσανε τα λάστιχα...Δεν θες τη συνέχεια.
    Στην τελική, τελική η ασφάλεια αχρείαστη να είναι,είναι όπως και το κράνος. -περίπου-
    Κάθε φορά το φοράς.Έχει και ακριβά και φθηνά.Αν νομίζεις επίσης δεν το φοράς και καθόλου.(Δεν το συνιστώ μην παρεξηγηθώ,ούτε για το κράνος ούτε για την ασφάλεια)
    Το θέμα είναι πόσο κοστολογείς τον εαυτό σου και την περιουσία σου.
    Μπορείς κάλλιστα να μην το κάνεις και στο τέλος να αναλάβεις τις ευθύνες σου.
    Δες το στο επόμενο εξάμηνο,αν νομίζεις πως είναι περιττό το βγάζεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexis_d Προβολή μηνύματος
    Πληροφοριακά γνωστός και συμφορουμίτης δεν είχε λεφτά για "πέταμα" στα νιάτα του αλλά όταν έκατσε η στραβή,ή οποία ήταν άσχημη αν δεν είχε το χαρτάκι,ναι αυτό που μοιάζει σαν απόδειξη ακόμα θα πλήρωνε!
    Επίσης ένας τύπος σε παρόμοια κατάσταση με εσένα είχε πάρει τον μπαμπά κατά τις 1 το βράδυ κρατώντας μόνο το τιμόνι απο το αμάξι σε άθικτη κατάσταση και του είχε πει πως τον προδώσανε τα λάστιχα...Δεν θες τη συνέχεια.
    Στην τελική, τελική η ασφάλεια αχρείαστη να είναι,είναι όπως και το κράνος. -περίπου-
    Κάθε φορά το φοράς.Έχει και ακριβά και φθηνά.Αν νομίζεις επίσης δεν το φοράς και καθόλου.(Δεν το συνιστώ μην παρεξηγηθώ,ούτε για το κράνος ούτε για την ασφάλεια)
    Το θέμα είναι πόσο κοστολογείς τον εαυτό σου και την περιουσία σου.
    Μπορείς κάλλιστα να μην το κάνεις και στο τέλος να αναλάβεις τις ευθύνες σου.
    Δες το στο επόμενο εξάμηνο,αν νομίζεις πως είναι περιττό το βγάζεις.
    Δεν ειπα ποτέ να μη το βγάλω το ρημάδι το επασφάλιστρο απλά δεν πιστεύω πως η διαδικασία χρειαζόταν το δίπλωμά μου μέχρι εκεί.Συμφωνώ 99% σε ότι λες απλά μην παρερμηνεύτε τα λογια μου.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Το συμβόλαιο χρειάζεται τροποποίηση οπότε λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δύο πράγματα σε ρωτάνε (εκτός των στοιχείων σου) όταν ζητάς συμβόλαιο: αν υπάρχει οδηγός κάτω των 23 ετών και αν υπάρχει οδηγός με δίπλωμα νεότερο του ενός έτους. Προφανώς δεν τα ρωτάνε για γκάλοπ της σούπερ Κατερίνας, αλλά γιατί ένα τέτοιο συμβόλαιο έχει αυξημένα ασφάλιστρα, αφού ένας τέτοιος οδηγός έχει περισσότερες πιθανότητες να προκαλέσει ατύχημα.
    Νεότερο των 2 ετών.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2009, 00:44
  2. Διπλωμα και Αγορα.........!!!
    από Paris7 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2009, 16:57
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2008, 18:18