Διαλεχτε ένα agusta και μετά κλειδωστε το thread.
@ buckley
Κοίτα, υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μη σχολιάσω επιλογές άλλων (ακόμη κι αν κάποιες μου φαίνονται αστείες), γιατί -όπως προανέφερα- περί ορέξεως...
Όμως για σένα θα κάνω μια εξαίρεση, μια κι εσύ με προκάλεσες!
Όμορφο το Shadow, δεν θα διαφωνήσω καθόλου.
Όμως ρε συ, η μπέμπα μοιάζει με τη μοτοσικλέτα που θα οδηγούσε ο Ε.Τ. ο εξωγήινος, αν είχε δίπλωμα κατηγορίας Α.
Όσο για τη racing Honda, μοιάζει σαν κάποιος να την τράβηξε από το τιμόνι κι αυτή να ξεχείλωσε σαν τον τιραμόλα, αλλά μόνο από το εμπρός μέρος.
Γι' αυτό σου λέω...
Όπως λένε και οι Γάλλοι: "Les gouts et les couleurs ne se discutent pas".
Πάντως, επειδή φαίνεται ότι το κατέχεις το θέμα, περιμένω και επιλογές σου από επόμενες δεκαετίες.
Τελευταία τροποποίηση από Konstantinos; 23/11/2016 στις 22:01.
Δες λίγο πότε κατασκευάστηκε η μπέμπα και μετά σχολίασε προτείνω, όσο για το Χόντα η ιστορία του είναι γνωστή.Φιλικά πάντα ε ,άντε σήμερα να σε πάω ένα ταξιδάκι Ιταλία από 70 και μετά (τον Άσσο πριν τον είδες νομίζω).
Αυτό το τελευταίο αν θες να τ' ακούσεις (αξίζει) σε λίγες μέρες που θα βγει κερνάω και καφεδάκι φίλος.
Η ντουντούκα δεν είναι αυτή που είχε ο Guido στο Joe Bar Team;
Point taken που λεν στο χωριό μου. Όμως σ' αυτό το θέμα δεν λαμβάνω υπόψη την ηλικία και την ιστορία μιας μοτοσικλέτας, παρά μόνο το αν μου αρέσει. Και αυτές οι δύο δεν...
Τι εννοείς "σε λίγες μέρες που θα βγει"; Όταν κατέβω Αθήνα θα σε έχω υπόψη!
καλλιστεια μοτο λεει ο τιτλος οχι ποια μηχανη μας αρεσει
οι περισσοτερες μοτο που βγηκαν το 80 ηταν χοντροκομμενες με πολλες γωνιες και ασχημες, επιρεασμενες απο μια υποτιθεμενη φουτουριστικη ταση...
αρχες 60 50 κλπ οι περισσοτερες μοτο εμοιαζαν με παλιατζουρες, και αισθητικα δεν ειχαν οι πιο πολλες κατι αρτιο πανω τους, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχουν εξαιρεσεις
νομιζω η επιτομη του ντιζαιν ηρθε το 70, εκει βγηκαν πραγματικα αισθητικα ομορφες μοτοσυκλετες και οχηματα γενικοτερα...αυτη η αρτιοτητα νομιζω επανηλθε καπου στα μεσα του 90 και αρχες 2000, τωρα εχει ξαναφυγει δυστυχως
Τελευταία τροποποίηση από p@nos; 24/11/2016 στις 12:13.