Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 63

Θέμα: Ανακαίνιση σπιτιού στη Θεσσαλονίκη.

το να κρατήσεις ένα 10% ας πούμε σαν εγγύηση για κάποιο προσυμφωνημένο διάστημα (όχι... απροσδιορίστων μηνών πάντως) είναι θεμιτό.

Για το θέμα δουλειάς με φίλους και συγγενείς έχω και καλές εμπειρίες και κακές και αστείες (λόγω extreme κακών φάσεων δηλαδή). Αλλά δεν είναι σε διαφορετικό ποσοστό με τον τυχαίο μάστορα. Ακόμα και άνθρωπος που ξέρεις αποδεδειγμένα και σε βάθος ετών ότι κάνει εξαιρετική δουλειά μπορεί να έχει κακές μέρες και να σε κρεμάσει σε ανύποπτο χρόνο. Γενικά πάντως, με λίγη προσοχή τίποτα δεν πάει τόσο στραβά που να μην διορθώνεται εύκολα, αν χρειαστεί.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Απλά, με τον φίλο -συγγενή θα μαλώσεις και θα χαλάσεις τις σχέσεις σου.
    Με τον ξένο του τραβάς γαμωσταυρα και δεν σε νοιάζει.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

δηλαδή ας πούμε τώρα, δεν μπορεί άνθρωπος να πει "α, ξέρεις, εκεί υπάρχει μιά σκιά στο βάψιμο, πέρνα ένα χέρι ακόμα", η μόνη επικοινωνία είναι "την μπανανία σου και τον κάστρο σου γ@μημένε εργάτη του κερατά, πως έκανες τον τοίχο έτσι ρε π@@στη"

Εγώ σε ανακαίνιση πριν μερικά χρόνια τελικά προτίμησα εργολάβο. Είχα να μιλήσω και να συννενοηθώ μόνο με 1 άτομο το οποίο ήταν βασικό για να τηρηθούν οι χρόνοι και επιπλεόν ψώνισα και απο τους προμηθευτές του με τις εκτπώσεις που κάνουν σε αυτόν με αποτέλεσμα να μου βγούν κάποια πράγματα εώς και 50% κάτω απο τιμες που έδιναν σε μενα.
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ακόμα και άνθρωπος που ξέρεις αποδεδειγμένα και σε βάθος ετών ότι κάνει εξαιρετική δουλειά μπορεί να έχει κακές μέρες και να σε κρεμάσει σε ανύποπτο χρόνο.
    Τι χαριτωμένα που λες την καραμαλακία και την τσαπατσουλιά...λες και έχει περίοδο ένα πράμα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mariner Προβολή μηνύματος
    Εγώ σε ανακαίνιση πριν μερικά χρόνια τελικά προτίμησα εργολάβο. Είχα να μιλήσω και να συννενοηθώ μόνο με 1 άτομο το οποίο ήταν βασικό για να τηρηθούν οι χρόνοι και επιπλεόν ψώνισα και απο τους προμηθευτές του με τις εκτπώσεις που κάνουν σε αυτόν με αποτέλεσμα να μου βγούν κάποια πράγματα εώς και 50% κάτω απο τιμες που έδιναν σε μενα.
    Βλεπω πως αυτη ειναι μαλλον η λογικη οδος. Το να πας μεμονωμενα μπορει να σου βγει πιο φτηνο αλλα μπορει και να πας για μαλλι αλλα να βγεις κουρεμενος.

Εχω ηδη καποια τηλεφωνα που μου εδωσαν συμφορουμιτες, οποτε θα ξεκινησω σιγα σιγα να κανω καποιες επαφες για να παρω προσφορες/προτασεις.

Σας ευχαριστω ολους για την ανταποκριση και τη βοηθεια! Αληθεια νοιωθω πως ειμαι μερος μιας οικογενειας εδω και μου το δειξατε για αλλη μια φορα, ακομα και για κατι ασχετο με τις μοτοσυκλετες!

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Για θερμοσίφωνα έχεις κάτι να ρωτήσεις τώρα που το έχουμε ζεστό;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Για θερμοσίφωνα έχεις κάτι να ρωτήσεις τώρα που το έχουμε ζεστό;
    Έχεις εξάτμιση από Bandit για πούλημα;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή όταν θα τελειώσει ο μάστορας τι θα του πεί ? - Πέρνα σε 3 μήνες να βεβαιωθώ ότι έκανες καλή δουλειά ???
    ναι αυτο εκανα Θεοδωρε η Θεοδοση. Εξοφληση μετα απο 2 μηνες αφου αποδειχθηκε οτι δεν εκανε λαλακια.

καλη συνεχεια στον ptc.Αν χρειαστεις κατι απο εμενα ευχαριστως.

Banned
    Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι (για να μαθαίνουμε και εμείς οι νέοι ), εάν αλλάξει τα εσωτερικά κουφώματα μετά δεν θέλει σοφατζή;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Apache Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι (για να μαθαίνουμε και εμείς οι νέοι ), εάν αλλάξει τα εσωτερικά κουφώματα μετά δεν θέλει σοφατζή;
    όχι, δεν θέλει. Εκτός και αν τα βγάλει γορίλας δηλαδή και σου ρίξει και τον τοίχο μαζί. Τα μερεμέτια που θα γίνουν γύρω από την παλιά κάσα, στα μαζεύει ο μπογιατζής σου εύκολα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Αν ξηλωθούν προσεκτικά οι κάσες και δε γίνει ζημιά δε θέλει μερεμέτι. (το έχω κάνει σε μία πόρτα, για αυτό το λέω).
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    ... δαπεδα(luminate)...
    Δηλαδή κάτι τέτοιο θες να κάνεις με το δάπεδο;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	main-qimg-0c2ef6ce7368a86d8bf191dff59a9c8e.jpg 
Προβολές:	86 
Μέγεθος:	14,0 KB 
ID:	374906

laminate ρε μάστορα !!!
    Άπας αήρ αετώ περάσιμος

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Apache Προβολή μηνύματος
    αν τα κουφωματα ειναι της δεκαετιας 70-80 ειναι καρφωμενα στον τοιχο και ειδικα στο κατω μερος που εφαπτεται στο πατωμα μπορει να ειναι χωμενα μεσα και καλο ειναι να τα βγαλει καποιος που ξερει,ενω νεοτερης τοποθετησης ειναι ευκολο να βγουν και απο καποιον που δεν ξερει.
    Τι τοιχο εχεις;10,12,14,15 cm;
    Στο 90% των περιπτωσεων δεν θελει σοβαδες κτλ εκτος και αν ριξεις την πορτα με Μ113.Αυτος που θα τοποθετησει λογικα ξερει να σου φτιαξει το φινιρισμα αν οχι η βαριεται η θελει παραπανω χρημα η ειναι ασχετος.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Grafton 505 Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή κάτι τέτοιο θες να κάνεις με το δάπεδο;

laminate ρε μάστορα !!!
    Βασικα καπως ετσι το σκεφτομουν.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled.jpg 
Προβολές:	78 
Μέγεθος:	25,3 KB 
ID:	374907

Ασε, δε με προλαβες ρε φιλε και το ξεφουρνησα ηδη σε εναν μηχανικο που μιλησα σημερα...

Μιση ντροπη δικη μου... κι η αλλη μιση παλι δικη μου.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2009, 17:00
  2. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΟΤΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?
    από tenx στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2006, 02:05
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2006, 19:17
  4. Cb καφέ στη Θεσσαλονίκη
    από headmaster στο forum Συναντήσεις & βόλτες