Και πάλι ευχαριστώ όλα τα παιδιά με τα θερμά τους σχόλια και το αστείρευτο χιούμορ τους !!!
Τελευταία τροποποίηση από wanaka; 05/12/2016 στις 23:22.
Μόλις τελείωσα το διάβασμα...Είσαι φοβερός έκανες κάτι που άλλοι δεν τολμούν να κάνουν ούτε με αεροπλάνο.Σου εύχομαι να καταφέρεις να γυρίσεις όσες χώρες σου μπουν στο μάτι...Και από προσωπική εμπειρία έχω να πω για το φαγητό της Ν.Κορέας επειδή ήμουν ένα μήνα εκεί....έχασα 8 κιλά δεν τρώγεται τίποτα
Τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ,είσαι ταξιδευτής.
άντε και η επόμενη με ΠΑΠΙ!!!!!!
βαρέθηκα να είμαι ΠΡΟΒΑΤΟ
Νταξ, φίλος, έκανες ότι οι περισσότεροι ονειρευόμαστε να κάνουμε αλλά είμαστε υπερβολικά 'δεμένοι' στην καθημερινότητα για να το καταφέρουμε ποτέ. Το ζούμε λοιπόν έμμεσα απ τον κόπο σου στο πληκτρολόγιο και ευχαριστούμε. Τώρα πήρα θάρρος να μεθοδεύσω την εκδρομή στην 'Ηπειρο! (μη γελάτε ρε αλήτες!)![]()
Ρε συ νταξ! ΕΛΕΟΣ το ξαναδιάβασα όλο άλλη μια μπας και μου είχε ξεφύγει κάτι και τελικά...Μου είχε!![]()
Ενα ταξιδι που για καποιους (για μενα σιγουρα) αποτελει ονειρο εστω και με το.. αεροπλανο.
Πόσο μαλλον με τη μηχανη!
Πολυ σημαντικο να πραγματοποιεις τους στοχους σου.
Συγχαρητηρια φιλε μου και ευχομαι στην πραγματωση ολων σου των στοχων![]()
Συγχαρητηρια φιλε μου, να εισαι καλα να ταξιδευεις...
Απο τα πιο μακρινα και δυσκολα ταξιδια...Μπραβο σου που ειχες τον προγραμματισμο και την δυναμη να το κανεις
https://www.youtube.com/watch?v=1iwPZtutMlM
προσέχουμε για να έχουμε!...
Απλα δεν υπαρχεις φιλε μου.!!!! Να εισαι παντα καλα να ταξιδευεις.![]()
Απόλαυσα το ταξίδι όσο δεν φαντάζεσαι!
Το διάβαζα από λίγο και το φυλαγα σαν παλιό καλό σκοτσέζικο ουίσκι.
Η περιγραφή σου είναι απόλαυση, παρεΐστικη εκει που πρεπει και δίχως ίχνος κομπασμου.
Δανειζομαι μια ατάκα για να σου ευχηθώ. ....
"Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα! "
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Μπραβο αδερφε!Μας γ@μησες την ψυχολογια ,αλλα χαλαλι σου.Βλεπω να μας βαζεις στα εξοδα και σε φασαριες με την "κυρα"!!!
Only A Biker Knows Why A Dog Sticks Its Head Out Of A Car Window
Σ' ευχαριστούμε που μοιράστηκες αυτό κομμάτι της ζωής σου μαζί μας ρε Βασίλη... δυνατή εμπειρία για σένα και ευχάριστη αλλά και εκπαιδευτική ανάγνωση για εμάς.
Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος
Καλησπερα Εγω γιατι δε μπορω να διαβασω το ταξιδιωτικο????
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ
ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ