Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 98

Θέμα: CBR 300R Ζημια εντος εγγυησης και δικαιολογιες επισκευης τα φωτα σας οι του νομικου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Μην πας ούτε συνεργείο ούτε Σαρακάκη.
    Πάρε τηλέφωνο και πες ότι θέλεις αντικατάσταση της μοτοσυκλέτας εδώ και τώρα. (ούτε επισκευή ούτε τίποτε)
    Πες ότι ότι είναι το λιγότερο που περιμένεις απ αυτούς αφού έβαλαν σε κίνδυνο τη σωματική σου ακεραιότητα και τόσες μέρες
    χωρίς μηχανάκι έχεις κάνει ένα κάρο έξοδα.
    Αν δεν το κάνουν κάνε αγωγή με δικηγόρο και ζήτα ΟΛΑ τα παραπάνω.
    Γνωστοποίησε την αγωγή σε περιοδικά και φόρουμ επώνυμα καθώς και στα κεντρικά της Χόντα στην Ευρώπη. (Δεν ξέρω που είναι)
    καλά ξεμπερδέματα με τους αλήτες (είναι σίγουρο πως το άφησαν χωρίς λάδι)
    Από την αγωγή και μετά ζητάς και έξοδα δικηγόρου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    .......
    Που και που να κοιτάς και τα δικά σου λάδια....
    ανανήψαντας

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Μην πας ούτε συνεργείο ούτε Σαρακάκη.
    Πάρε τηλέφωνο και πες ότι θέλεις αντικατάσταση της μοτοσυκλέτας εδώ και τώρα. (ούτε επισκευή ούτε τίποτε)
    Πες ότι ότι είναι το λιγότερο που περιμένεις απ αυτούς αφού έβαλαν σε κίνδυνο τη σωματική σου ακεραιότητα και τόσες μέρες
    χωρίς μηχανάκι έχεις κάνει ένα κάρο έξοδα.
    Αν δεν το κάνουν κάνε αγωγή με δικηγόρο και ζήτα ΟΛΑ τα παραπάνω.
    Γνωστοποίησε την αγωγή σε περιοδικά και φόρουμ επώνυμα καθώς και στα κεντρικά της Χόντα στην Ευρώπη. (Δεν ξέρω που είναι)
    καλά ξεμπερδέματα με τους αλήτες (είναι σίγουρο πως το άφησαν χωρίς λάδι)
    Από την αγωγή και μετά ζητάς και έξοδα δικηγόρου.

Που και που να κοιτάς και τα δικά σου λάδια....
    Από Τρίτη τέταρτη κάπως έτσι θα κινηθούμε...

Έχουν τα light saber λάδια ρε για να τα κοιτάει??
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    μπλα μπλα...μηχανάκι στην εγγύηση...μπλα μπλα.

Γιατί το συζητάμε ακόμα;;;
    μπλα μπλα μπλα δεν σε καλυπτει η εγγυηση αν οδηγας χωρις λαδι μπλα μπλα μπλα

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Εννοείς αν οδηγάς χωρίς λάδι το καινούριο μηχανάκι που αγόρασες απο τον αντιπρόσωπο και το πήγες εκεί για το 1ο σέρβις των 1000 χλμ και στο αφήσανε χωρίς λάδι;
    Να με συμπαθάς φίλε αλλά νομίζω ότι το ψειρίζουμε υπερβολικά.
    Προσωπικά δε θα δεχόμουν επισκευή σε τέτοια περίπτωση.
    Νέο μηχανάκι ή τσο και λο δια της νομικής οδού.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Εννοείς αν οδηγάς χωρίς λάδι το καινούριο μηχανάκι που αγόρασες απο τον αντιπρόσωπο και το πήγες εκεί για το 1ο σέρβις των 1000 χλμ και στο αφήσανε χωρίς λάδι;
    Να με συμπαθάς φίλε αλλά νομίζω ότι το ψειρίζουμε υπερβολικά.
    Προσωπικά δε θα δεχόμουν επισκευή σε τέτοια περίπτωση.
    Νέο μηχανάκι ή τσο και λο δια της νομικής οδού.
    δεν σε καλυπτει απλα. Να τα κοιταγες. Πως θα το αποδειξεις οτι δεν ειχε. Μπορει να σε καλυψει επειδη δεν θελει να μπλεξει γενικα και θελει να εισαι ευχαριστημενος αλλα κολλημένο μοτερ μετα απο 900χλμ δεν μπορεις να το ριξεις στο συνεργειο. Δεν ειναι την επομενη μερα. Δεν ξερω που θα καταληξει αλλα ειδικα αντικατάσταση αποκλειω να γινει. Μακαρι αλλα ειναι καθαρα στην εταιρια αυτο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leo1964
    Άδειασαν τα λάδια,χωρίς να τ'αναπληρώσουν,γαμώ τα συνεργεία.
    Πάντα από πάνω να βλέπετε τι κάνουν,όσο είναι στην εγγύηση,μετά μόνοι σας
    Οι καλοί άνθρωποι δεν χρειάζονται νόμους για να ενεργούν υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να τους παρακάμψουν. -Πλάτων-

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Ωραία, αν πάει και τους πει " ήμουν Χαλκίδα, τσεκάρω τα λάδια ήταν κομπλέ και ξεκινάω, στο δρόμο μένω, το φέρνω εδώ και μέσα έχει 200 ml λάδι και είναι κολλημένο" Θα λυθεί το ζήτημα; Τι κουβεντιάζουμε τώρα, καινούργιο μηχανάκι είναι, εγώ θα τους έλεγα να μου δώσουν άλλο γιατί έχασα την εμπιστοσύνη μου κλπ. Στη χειρότερη άλλο μοτέρ. Αν με άρχιζαν στα μα και μου και έπρεπε να τσεκάρεις τα λάδια θα έλεγα αυτό που είπα και πιο πάνω... τα τσέκαρα και σε 100 χλμ κόλλησε, γιατί δε ξέρω, να μου το αλλάξετε και ψάξτε μετά το μοτέρ εσείς γιατί κόλλησε.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Ωραία, αν πάει και τους πει " ήμουν Χαλκίδα, τσεκάρω τα λάδια ήταν κομπλέ και ξεκινάω, στο δρόμο μένω, το φέρνω εδώ και μέσα έχει 200 ml λάδι και είναι κολλημένο" Θα λυθεί το ζήτημα; Τι κουβεντιάζουμε τώρα, καινούργιο μηχανάκι είναι, εγώ θα τους έλεγα να μου δώσουν άλλο γιατί έχασα την εμπιστοσύνη μου κλπ. Στη χειρότερη άλλο μοτέρ. Αν με άρχιζαν στα μα και μου και έπρεπε να τσεκάρεις τα λάδια θα έλεγα αυτό που είπα και πιο πάνω... τα τσέκαρα και σε 100 χλμ κόλλησε, γιατί δε ξέρω, να μου το αλλάξετε και ψάξτε μετά το μοτέρ εσείς γιατί κόλλησε.

Α, γειά σου..........αυτό ακριβώς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος
    πολύ καλη λογικη. δηλαδη βγάζω τα λάδια μου μετα απο σερβις σε εξουσιοδοτιμένο 2 χρόνια παρα 10 μέρες πριν ληξει η εγγυηση και παιρνω καινουργιο μοτερ η ακομα καλυτερα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!!! Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα, επειδη ειναι καινουργιο κατα πασα πιθανοτητα η honda θα καταλαβει οτι ο συνεργατης της ειναι τρομπονι φιλαρμονικης και θα του το επισκευασει.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    πολύ καλη λογικη. δηλαδη βγάζω τα λάδια μου μετα απο σερβις σε εξουσιοδοτιμένο 2 χρόνια παρα 10 μέρες πριν ληξει η εγγυηση και παιρνω καινουργιο μοτερ η ακομα καλυτερα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!!! Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα, επειδη ειναι καινουργιο κατα πασα πιθανοτητα η honda θα καταλαβει οτι ο συνεργατης της ειναι τρομπονι φιλαρμονικης και θα του το επισκευασει.
    Ξεφεύγουμε επί της ουσίας...καταρχάς άλλο 2χρονια μετά άλλο 2 βδομάδες..σωστά τα λέτε όλοι και εκεί είναι το πρόβλημα είναι μια περίεργη κατάσταση όπως τα χειρίστηκε ο φίλος...κοντός ψαλμός όμως...αύριο μεθαύριο θα δούμε πως θα κινηθούμε

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Θοδωρή, έτσι τα φτιάχνουν τώρα τι ψάχνεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Σε γνωστό μου το 2002 η ktm του έκανε ανακατασκευή στο μοτέρ του και το είχε πάει μια μέρα πριν λήξη η εγγύηση. Άλλες εποχές θα μου πεις...

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Θοδωρή, έτσι τα φτιάχνουν τώρα τι ψάχνεις.
    Honda σου λέει μετά ρε...
    Ειδομεν πολύ πιθανό ο σαρακακης να μην ξέρει και τίποτα

Moderator
    Update..ύστερα από τρέξιμο τηλέφωνα απειλές και τα σχετικά έσκασε η φούσκα..το μηχανάκι έχει ελαττωματικο στρόφαλο και δε λυπαινεται καλά..Ο φίλος δε θα πληρώσει τίποτα και αναμένει τον νέο απ τη χοντα που είναι σε στάδιο παραγωγής..υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει ανάκληση συγκεκριμένων μοντέλων..θα πάρει μηχανάκι αντικαταστασης για την ώρα και θα κάνει αστείρευτη υπομονή..απόκλείσαμε το ενδεχόμενο νέου μότο μιας και υπάρχει η πιθανότητα να έχει το ίδιο θέμα...Αυτά πάνω κάτω για ότι νεότερο θα πέσει ενημέρωση..Ευχαριστώ όλους για συμβουλές και οδηγίες και πότε ξανά σε κανένα..

Έχω κάνει λάθος στον τίτλο το μοντέλο είναι το 300αρι παρακαλώ ας διορθωθεί μην πάθει πανικο κάνεις με το 250 αν και εγώ συμβουλεύω όλους να έχετε το νου σας σε περίπτωση που καίει λάδι έστω και λίγο βουρ στο συνεργείο

Καλά και δεν μπορούσαν να του το πουν εξ' αρχής να μην τρελαίνεται ο άνθρωπος...

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 106
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2013, 01:47
  2. Σέρρες και περίχωρα .. τα φώτα σας
    από Lamnian στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2011, 14:59
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 10:00
  4. την γνωμη σας και τα φωτα σας!
    από GTZ750 στο forum Kawasaki Z series