Το θέμα του ποστ δεν είναι αν παράγουμε κάτι ή γιατί δεν παράγουμε, αυτό το κουβεντιάζουμε όποτε θες.
Είναι ότι είμαστε έτοιμοι να γράψουμε τα πιο χοντρά πράγματα για τα Ελληνικά μοτομάγαζα πχ
και την ίδια στιγμή δεν λέμε κουβέντα για τα Γερμανικά ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΑ τα οποία αποδεδειγμένα
κάνουν όλα όσα κατηγορούμε τους δικούς μας
Θα σου πω και κάτι για την υπογραφή σου.
Εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου έτσι, ως Έλληνας και οι φίλοι μου δεν είναι τέτοιοι.
υγ
Ακόμα κουβεντιάζουμε πχ για κωλοφορτιστή από τα Λίντλ
που ρε φίλε... 'ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΑΔΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ !
![]()
ανανήψαντας
den diafono gia ta germanika magazia, opoios feretai poustika thelei kraksimo.
diafono omos otan akouo oti den peirazei na mas pianoun ton kolo oi ellines.
poia motomagaza????
Pige i gynaika mou na mou parei ena panteloni noumero 60. Tis leei o magkas oti 60 den exo, exo omos ena 58 pou kanei gia 60. kai sto telos tis edose ena 56. E leo, lathos tha ekane , pige i kyra na tou pei oti katalathos tis edose 56, KAI O MAGKAS DEN EIXE 58ari na to allaksei.
ti na kanei i gynaika, as paro tote ena poukamiso sta idia lefta (60€ parakalo).
Thelo 4xl, ksana ta idia, den exo 4xl, exo omos ena 3xl pou einai fardia grammi kai tha tou kanei tou paidiou.
Kai tis dinei ena , oxi 4xl pou zitise, oute 3xl pou tis eipe.
tis dinei ena 2xl.
ksana mana ta idia, epistrofi sto magazi, o ti ekpliksi-3xl den eixe!!!!!
kala tote doste mou ta xrimata afou den exete tipota -"kserete mandam, xrimata den epistrefontai, an thelete parte kati gia doro gia kapoion allon."
opote eprepe na pao o idios , kai -me tropo pou den me timaei idiaitera- na tou eksigiso eygenika oti to kranos mou nai men einai XXL , alla ston kolo sou san XS tha glistrisei.
Gia tin ypografi mou den ftaio ego, tade efi Emmanouil Roidis
Ρε φίλε μου έχεις βγάλει τα μάτια... δεν μπορώ να διαβάσω αυτά που γράφεις !
Κανέας λαός δεν είναι από μόνος του τίποτα....
Οι Ρωμαίοι πχ ήταν πολεμικός λαός και ξεγιναν. οι Γερμανοί δεν ήταν κι έγιναν.
Όπως τον μάθεις λοιπόν το κόσμο.
Όταν υπάρχει νόμος (άρα και κράτος σοβαρό) τέτοιες μλκιες δε γίνονται.
Όταν έχεις όμως έχεις
τη Χ. Α από τη μια να λέει έχω δικαστές δικούς μου (+ όλα τ άλλα)
το ΠΑΣΟΚ μια ιστορία μόνο του
τη ΝΔ με τον Κυριάκουλα τη Ζίμενς και τον κήρυκα Χανίων
το ΣΥΡΙΖΑ με το ΔΟΛ
Ε τι να σου κάνει ο έρμος ο λαός, να γίνει Κουφοντίνας?
Ε δεν μπορεί.
Κοιτάει να τη γαζώσει όπως όπως...
Φυσιολογικό είναι όταν μιλάς για απλούς ανθρώπους.
Μακάρι να βρεθεί κάποιος να τους πα΄ρει απ το χέρι μπας και αλλάξει κάτι
αλλά είναι δύσκολο γιατί η σαπίλα είναι βαθιά
![]()
ανανήψαντας
Καθενας με τον πονο του φιλε μου...και εγω που τα ψαχνω στην εντελεια όλα, τι εκανα; μια τρυπα στο νερο....την πατησα σαν πρωταρης με το sh150-εστω και αν με κατεκλεψε ο μηχανικος μου που δεν το περιμενα-βλεπω ένα παλικαρι εδώ να εχει βαλει αγγελια για ένα sh150 στα 1600 ευρω και κτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο...οποτε αξιωμα:
το εξυπνο πουλι από την μυτη πιανεται..
Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..
+10000 ..
να ψοφησει η κατσίκα του γείτονα....αυτό που δεν έχουμε σ αυτό τον τόπο ειναι πραγματικο πατριωτισμο , εξαντλείται στο πρώτο σούπερ ντουπερ νταμπλετ η κηνιτο ,που θα βρεθεί μπροστά μας , κ ειναι πουλ , μουρ.....κ νταξει μωρε αφού εμείς τα χούμε και είμαστε <μαγκες> γ@μησε τους τους άλλους ..ας πρόσεχαν...αυτό δυστυχώς ειναι το σκεπτικό των περισσότερων!!
Μετά τις διαστάσεις που έλαβε το ρεπορτάζ του thestival για παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού από την αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών Mediamarkt, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας πρέβη σε διευκρινίσεις.
Η καταγγελία που ανέδειξε το thestival αφορούσε την τιμή ηλεκτρικής κουζίνας μάρκας Siemens, η οποία σε περίοδο εκπτώσεων πωλούνταν σε μεγαλύτερη τιμή από ότι σε προγενέστερο διάστημα προ εκπτώσεων.
Διαβάστε την καταγγελία ΕΔΩ.
Η απάντηση της εταιρείας
Κατόπιν σχετικής ερώτησης του thestival προς το αρμόδιο τμήμα της Mediamarkt λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη απάντηση.
«Με αφορμή τις πρόσφατες αναρτήσεις και τα σχόλια σχετικά με τη διαφορά τιμών που μπορεί να προκύπτει ανά περιόδους σε συγκεκριμένα προϊόντα, θα θέλαμε να αναφέρουμε τα εξής:
Στην Media Markt ανανεώνουμε κάθε μέρα τις τιμές μας , και μάλιστα 3 φορές , προκειμένου να είναι οι ανταγωνιστικότερες στην αγορά .
Μάλιστα είμαστε η μόνη εταιρεία στον κλάδο η οποία διαθέτει ηλεκτρονικά ταμπελάκια, επικαιροποιώντας καθημερινά τις τιμές στα καταστήματά μας ταυτόχρονα με το mediamarkt.gr
Παράλληλα με την καθημερινή επικαιροποίηση των τιμών , προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα υπάρχουν καθημερινά στα καταστήματά μας , ενίοτε σε τιμές χαμηλότερες από τις περιόδους εκπτώσεων.
Τέλος, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους φίλους και καταναλωτές μας, ότι οι τιμές της Media Markt είναι και θα εξακολουθήσουν να είναι οι χαμηλότερες που προσφέρονται, συγκριτικά με τις αντίστοιχες που θα βρουν στις υπόλοιπες αλυσίδες λιανικού εμπορίου.
Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση».
Τελευταία τροποποίηση από faltseta; 24/01/2017 στις 20:13.
"Ώχ μας πιάσατε και δεν έχουμε απάντηση, οπότε θα πούμε δυο-τρεις γενικόλογες παπαριές και σας παρακαλούμε μην επιμείνετε και μας υποχρεώσετε να απαντήσουμε κανονικά. Στο φινάλε φταίτε κι εσείς που είσαστε κορόιδα και μας αφήνετε να τα κάνουμε."
Η μέθοδος φυσικά δεν είναι αποκλειστικότητα του Media Markt, απλά από μεγάλες αλυσίδες περιμένεις να μην έχουν νοοτροπία έμπορΑ
Αυτές τις μέρες τυχαίνει να φτιάχνω κάτι παραγγελίες που θα πάνε σε Γερμανικό εργοστάσιο.
Είμαι λοιπόν με το βιβλίο στο χέρι και σημειώνω κωδικούς... παρατηρώ λοιπόν ο Ελληνάρας ότι οι
Γερμανοί σε κάθε κωδικό σημειώνουν χώρα προέλευσης, άρα πολλά τα αγοράζουν από τρίτους.
Δεδομένου ότι και η παραγγελία περιλαμβάνει και ψιλολόγια βίδες παξιμάδια oring κλπ,
ξεκινάω μια αναζήτηση σε εργοστάσια μπας και πάρω καλύτερες τιμές σε αυτά.
Και φυσικά παίρνω από τα τρία το .............γιατί απλά οι Γερμανοί μου πουλάνε
σε φτηνότερη τιμή το 1 (ΕΝΑ) o-ring από αυτή που θα αγόραζα εγώ τα 10000 από το εργοστάσιο που τα βγάζει.
Θέλω να καταλήξω ότι δεν κάνεις προκοπή βασιζόμενος στο πατριωτισμό και την συμπόνια των πελατών
αλλά πρέπει να έχεις και λίγο ΜΥΑΛΟ.
Καλά πολύ γέλιο...είναι ακριβώς ίδιες απλά το media έβαλε όλο το όνομα...... κόστος 30€ για 5 γράμματα AWXXH
Βάζω και τα λινκ να το ψάξετε να μου πείτε αν είμαι λάθος...
http://www.mediamarkt.gr/el/product/...uery=UE32J4500
http://www.e-shop.gr/tv-samsung-ue32...i-p-PER.157804