παιδιά μια ερώτηση σχετικά με το γραναζωμα
έχω το adv 990R
τα μαμα γραναζια για το R ειναι 17-41?
ξερει κανεις αν το 990R έχει μαμά διαφορετικό γρανάζωμα από τα απλά 990?
παιδιά μια ερώτηση σχετικά με το γραναζωμα
έχω το adv 990R
τα μαμα γραναζια για το R ειναι 17-41?
ξερει κανεις αν το 990R έχει μαμά διαφορετικό γρανάζωμα από τα απλά 990?
φοραω γραναζια 16-45 σε ενα adv 990R
νομιζω πως ειναι καπως κοντο και θα ηθελα να απλωσει παραπανω
δεν το βαζω χωμα καθολου
χρηση κυριως μεσα στην πολη και λιγο ταξιδι εκτος
αν καταλαβα καλα απο τα γραφομενα σου, σε σχεση με το υψος, τις διαδρομες των αναρτησεων (στο R μεγαλυτερες) και τα περι μεταξονιου, εγω θα πρεπει να παω σε 16-42 για να το φερω εκει που θελω και χωρις αλλαγες στις ρυθμισεις των αναρτησεων?
σωστα?
16-45 ειναι πολυ κοντο.. δοκιμασε 17-45 η 16-42..
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
Ειναι καθαρα προσωπικο θεμα ρε συ. Αναλογα πως βολευεσαι. Αν δε τα δοκιμασεις ολα δε μπορεις να ξερεις. Το μονο σιγουρο ειναι πως αν θες να πηγαινεις εθνικη με 150/160+ για ωρα, τοτε θες η 16-42 η 17-45. Αν βολευεσαι με 130/140 τοτε το 16-45 ειναι οκ. Για χωμα το καλλιτερο με διαφορα ειναι το 16-45.
Τα 950 λογω καρμπυρατερ και στενοτερων λαιμων στις εξατμισεις εχουν πιο πολυ ροπη χαμηλα και σηκωνουν πιο μακρυ γραναζωμα απο τα 990 2009+
Επισης 950 με μοτερ 990 06-08 σωστα ρυθμισμενο εχει τετοια ροπακλα χαμηλα που ακομα και 17-42 του φαινεται κοντο.
Εσυ οπως βλεπω εχεις απο τα τελευταια 990. Ασε το στοκ 16ρι μπροστα και δοκιμασε και το 42 και το 45 πισω. Αν εχεις κουνηματα στα πολλα με το 45, χαμηλωσε λιγο το μπροστινο, δηλ ανεβασε τα πηρουνια στις τιμονοπλακες, 10μμ περιπου.
παιδιά καλησπέρα εχω ενα 990 adv του 06 και το εχω παρει μεταχειρισμενο , ψάχνομαι γενικά για τις καταναλωσεις το τελευταίο καιρό (δεν πιάνω καν τα 200 χμ σε ταξίδι με 4500 - 5 000 σαλ) και σήμερα ανακαλυψα οτι ο προηγούμενος κράτησε μπροστά το 17αρι και πίσω εβαλε 48 άρι γρανάζι! το μηχανάκι πάει αρκετά καλά στο δρόμο αλλα καίει τον αμπακα στις 4500 στροφές που ταξιδευω.. θελω να ρωτήσω αν ειναι λογικό να επηρεάζει τόσο την καταναλωση το 48άρι πίσω ?
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
ισως να μην μετρησα καλά τα δοντια αλλα νομιζω οτι τα μετρησα καλά διάολε.. Χάρτες κτλ ποιος μπορει να τσεκάρει? Δυστηχώς ειμαι επαρχία και δεν ξερω τι να κάνω.. επίσεις οταν ζεσταθεί το μηχανάκι κάνει μικρά σκασίματα οταν αφήνω το γκάζι.. υπάρχει περίπτωση να εχει πάθει ζημιά η τρόμπα βενζίνης και να στέλνει παραπάνω στα μπέκ?
Χάρτη ή σε συνεργείο ή εσύ μόνος σου με Tuneecu και το σχετικό καλώδιο. Θυμάμαι να μας λες για την κατανάλωση κανα 2μηνο τώρα αλλά η απάντηση θα είναι δυστυχώς πάντα η ίδια, πρέπει να τσεκάρεις τους χάρτες σου. Αν δεν μπορείς με το Tuneecu μόνος βρες τον κοντινότερό σου εξουσιοδοτημένο συνεργείο και πήγαινε μια βόλτα, όλα τα άλλα θα είναι απλα ικασίες. Για τα σκασίματα φταίει το μείγμα και όχι η τρόμπα.
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
με το μαμα γραναζωμα 17-42 εχει 138 χλμ στις 5000στροφες.
με το σετ που λες 17-48,η λογικη λεει πολλες παραπανω στροφες.
οριακα πιστευω οτι θα πιανει τα 200χλμ πχ.
τοσο κοντο γραναζωμα επιβαρυνει την καταναλωση,που ειναι αυξημενη ουτως ή αλλως απο χαρτη μαλλον...
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
μπορω να κανω καυσαναλυση με στο μοντελο του 06 ?
Σε όλα μπορείς να κάνεις καυσανάλυση.
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett