Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 62

Θέμα: Γραμμές δρόμων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Δεν μπορώ να καταλάβω πώς περιμένεται να πάμε μπροστά και πώς έχετε τέτοιες απαιτήσεις απο ένα τόσο φτωχό κράτος.
    Θα μου πείτε στους προβληματισμούς αυτά.
    Παρόλα αυτά μην ξεχνάτε οτι με το ζόρι τη βγάζουμε και οτι και τα λίγα έργα που γίνανε είναι με το χρήμα των κουτόφραγγων.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Δεν μπορώ να καταλάβω πώς περιμένεται να πάμε μπροστά και πώς έχετε τέτοιες απαιτήσεις απο ένα τόσο φτωχό κράτος.
    Θα μου πείτε στους προβληματισμούς αυτά.
    Παρόλα αυτά μην ξεχνάτε οτι με το ζόρι τη βγάζουμε και οτι και τα λίγα έργα που γίνανε είναι με το χρήμα των κουτόφραγγων.
    Κατά τη γνώμη μου ένα αξιοπρεπές οδικό δίκτυο δεν είναι σε καμία περίπτωση τρελή απαίτηση για μια χώρα σαν την Ελλάδα.

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Καλημερα

Μα αυτο ακριβως λεω, Δεν λεω για τους εργατες φιλε μου, λεω για τους αλλους αυτους που τις φτιαχνουν.

Κατα την γνωμη μου πρωτον δεν ξερουν και δευτερον δεν εχουμε λεφτα σαν κρατος.

Δηλαδη πρεπει να ειναι γερμανος στην μεση για να ειναι ολα καλα?

Αυτο λεω. Δεν μας ειπα αχρηστους, οτι δεν ξερουμε ειπα.

Επισης δεν πιστευω να αμφιβαλεις οτι οι υπολοιπες ευρωπαικες χωρες ξερουν καλυτερα απο μας.

Στα παντα. Αλλα στα παντα λεμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Δίκυκλος
    Κατά τη γνώμη μου ένα αξιοπρεπές οδικό δίκτυο δεν είναι σε καμία περίπτωση τρελή απαίτηση για μια χώρα σαν την Ελλάδα.
    Παιδια, ειμαστε πολυ χαλια. Σας το λεω μηπως δεν το εχετε παρει χαμπαρι.

Το δυκτιο που εχουμε και πολυ μας ειναι. Χρωσταμε τα απιστευτα παντου. Ισως και στην μιχαλου που λενε....

Φιλικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Παιδια, ειμαστε πολυ χαλια. Σας το λεω μηπως δεν το εχετε παρει χαμπαρι.

Το δυκτιο που εχουμε και πολυ μας ειναι. Χρωσταμε τα απιστευτα παντου. Ισως και στην μιχαλου που λενε....

Φιλικα

Και άλλες χώρες έχουν τα ίδια ή και χειρότερα χάλια και έχουν τουλάχιστον αξιοπρεπές οδικό δίκτυο. Πέρα απ' την διαφάνεια χρειάζεται μια καλύτερη κατανομή χρημάτων και προτεραιοτήτων ανεξαρτήτως κυβερνήσεων.
    Και λέω όχι στη μοιρολατρία, δεν μας είναι καθόλου πολύ αυτο το απαράδεκτο χάλι.

Καλημερα

Μα αυτο ακριβως λεω, Δεν λεω για τους εργατες φιλε μου, λεω για τους αλλους αυτους που τις φτιαχνουν.

Κατα την γνωμη μου πρωτον δεν ξερουν και δευτερον δεν εχουμε λεφτα σαν κρατος.

Δηλαδη πρεπει να ειναι γερμανος στην μεση για να ειναι ολα καλα?

Αυτο λεω. Δεν μας ειπα αχρηστους, οτι δεν ξερουμε ειπα.

Επαναλαμβάνω μιας και δυσκολεύεστε να το καταλάβεται.
    Στις κατασκευές οι Ελληνες είναι αν οχι οι καλύτεροι απο τους καλύτερους στην Ευρώπη.Και μερικοί Ελληνες είναι απο τους καλύτερους στην Ευρώπη.
    Μπορεί να μην ξέρουμε από κρεμαστές γέφυρες αλλά εντάξει η γέφυρα στο Ριο είναι και η αιχμή του δόρατος στην τεχνολογία γεφυρών στον κόσμο δικαιολογημένα δεν ξέρουμε και δεν χρειάζεται να μάθουμε.

Άπλά δεν υπάρχει χρήμα και είναι εντελώς λογικό να μην υπάρχει μιας και δεν παράγουμε τίποτα που να εξάγεται.
    Και μέχρι να αλλάξει αυτό οχι καλούς δρόμους δεν θα δούμε αλλά και αυτούς που υπάρχουνε να γίνονται χειρότεροι.

Μα την γεφυρα του ριο την εφτιαξαν γαλλοι.

Ελληνες τεχνιτες και Γαλλοι αρχιτεκτονες.

Απλο.

Αλλωστε μην ξεχνατε οτι αυτοι που αποφασιζουν κυκλοφορουν με μερσεντες και οι μερσεντες δεν πεφτουν. Οποτε χεστηκαν.

Τωρα για το οτι οι Ελληνες ειναι καλυτεροι των ξενων επετρεψε μου να εχω αμφιβολιες.

Φιλικα

Αυτο σας το λεω πηροφοριακα,οι χωρες τις ευρωπης π.χ σκανδιναβικες δεν εχουν τα αδρανη υλικα που εχει η ελλαδα τα αγοραζουνε(εισαγουνε) οποτε δεν τους παιρνει να κανουνε μαλακιες και σπαταλες.
    Στο ελλαδα αν πεις να κανεις δρομο εχεις πλυθωρα αδρανων υλικων (3α),π.χ κοβεις σπας ενα βουνο και να τα μπροστα σου.Η ασφαλτος που πεφτει κανονικα επρεπε να ειναι απο περλιτη(αν δεν κανω λαθος) που και αυτο υπαρχει σε αφθονια στην ελλαδα.
    Οσο για την Αττικη οδο που υπερηφανευομαστε ολοι,επειδη γνωρισα καποιον που δουλευε μηχανημα εκει,μου ειπε οτι λογω των ολυμπιακων αγωνων και για να επισπευθει το εργο δεν επεσαν τα σωστα σε ποσοτητα αδρανη υλικα που προβλεποταν,οποτε σε μερικα χρονια παλι ξηλωμα και φτου και απο την αρχη.
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

Μα την γεφυρα του ριο την εφτιαξαν γαλλοι.

Ελληνες τεχνιτες και Γαλλοι αρχιτεκτονες.

Απλο.

Αλλωστε μην ξεχνατε οτι αυτοι που αποφασιζουν κυκλοφορουν με μερσεντες και οι μερσεντες δεν πεφτουν. Οποτε χεστηκαν.

Τωρα για το οτι οι Ελληνες ειναι καλυτεροι των ξενων επετρεψε μου να εχω αμφιβολιες.

Φιλικα
    Πάντως αυτοί οι καλύτεροι δεν ήρθαν νά δώσουν καμιά προσφορά για όλα τα μεγάλα Ολύμπιακά έργα και γενικά δεν έχουν πατήσει ποτέ σε διαγωνισμό παρόλο που πεινάνε στη Γερμανία.
    Κανονικά αφού είναι καλύτεροι και εμπειρότεροι και ξέρουν έπρεπε να τα έχουν πάρει όλα.

I ride therefore I am Το avatar του/της Gaijin
    ... μηπως, λέω εγώ τώρα, μήπως δε χτυπάνε έργα στην ελλάδα 1ον γιατί ξέρουνε ότι με το κράτος που θα μπλέξουνε και σωστή δουλειά δε θα μπορέσουνε να κάνουνε και μετά θα τ'ακούσουνε κιόλας από το συνάφι ότι χαλάνε την πιάτσα για τους υπόλοιπους? και 2ον ούτως ή άλλως είναι μέσες-άκρες προκαθορισμένο ποιος θα πάρει ποιο έργο? Λέω εγώ τώρα...

Όσο για τις γραμμές... μόνη λύση ούτε φρένο ούτε τίποτα, είτε πας από δίπλα είτε συμπλέκτη να ρολάρει απλά γιατί και με σταθερό γκάζι και με κλείσιμο του γκαζιού μπορεί να σπινιάρει.

Α, και μια και το θυμήθηκα... Πολιτισμικό σοκ που έχω φάει στην Αγγλία: Περνάω από μια διασταύρωση και βλέπω πινακίδα στο πεζοδρόμιο που γράφει το εξής... "Η Τάδε κατασκευαστική εταιρία ζητάει ταπεινά συγγνώμη για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού για το χρονικό διάστημα που εκτελούσαμε έργα συντήρησης. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τα έργα ολοκληρώθηκαν 2 εβδομάδες πιο γρήγορα από το αναμενόμενο" Ορίστε?! Τι έγινε?! Ποιος ήρθε?! ...ναι, όπως Ελλάδα ένα πράμα
    Suzuki SV650S '04

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Πάντως αυτοί οι καλύτεροι δεν ήρθαν νά δώσουν καμιά προσφορά για όλα τα μεγάλα Ολύμπιακά έργα και γενικά δεν έχουν πατήσει ποτέ σε διαγωνισμό παρόλο που πεινάνε στη Γερμανία.
    Κανονικά αφού είναι καλύτεροι και εμπειρότεροι και ξέρουν έπρεπε να τα έχουν πάρει όλα.

Mην ξεχνας οτι εχουν να κανουν με Ελλαδα. Και το σκεφτονται οι ανθρωποι. Και ειναι πολλα που πρεπει να σκεφτεις οταν μιλας για τετοια εργα.

Στην Γαλλια επισης η γεφυρα που εφτιαξαν και ειναι περιπου ιδια με την δικια μας, περιπου, την εφτιαξαν με λιγοτερα χρηματα απο τον προυπολογισμο και γρηγοροτερα απο οτι ειχαν προβλεψει.

Αυτη ναι, ειναι χωρα. Οσο για τα διοδια αστο καλυτερα.

Νομιζω ο gaijin τα ειπε σωστα. Ειμαστε και θα ειμαστε οι χειροτεροι ολων. Αυτο με στεναχωρει και με θλιβει οσο δεν μπορεις να φανταστεις (και περισσοτερο ακομα). Ειναι αληθεια ομως.

Φιλικα παντα.

Mην ξεχνας οτι εχουν να κανουν με Ελλαδα. Και το σκεφτονται οι ανθρωποι. Και ειναι πολλα που πρεπει να σκεφτεις οταν μιλας για τετοια εργα.

Στην Γαλλια επισης η γεφυρα που εφτιαξαν και ειναι περιπου ιδια με την δικια μας, περιπου, την εφτιαξαν με λιγοτερα χρηματα απο τον προυπολογισμο και γρηγοροτερα απο οτι ειχαν προβλεψει.

Αυτη ναι, ειναι χωρα. Οσο για τα διοδια αστο καλυτερα.

Νομιζω ο gaijin τα ειπε σωστα. Ειμαστε και θα ειμαστε οι χειροτεροι ολων. Αυτο με στεναχωρει και με θλιβει οσο δεν μπορεις να φανταστεις (και περισσοτερο ακομα). Ειναι αληθεια ομως.

Φιλικα παντα.

Μα φυσικά αυτό λέω οτι στις κατασκευές είμαστε υπολογίσημη δύμαμη και αυτό ακριβώς σκεύτονται οτι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν ποτέ τίποτα σε μειοδοτικό διαγωνισμό.
    Και να πώ επείσης οτι ελληνικές εταιρείες έχουν πάρει και έργα στο εξωτερικό απέναντι σε Ευρωπαίους και με επιβλέψεις Αμερικανικών εταιρειών και όχι ελλήνων που είναι λαμόγια.

Και τα περι Ελλάδας και κυκλωμάτων ακόμα και αν ισχύουν δεν φαίνεται να εμποδίζουν τους Ευρωπαίους να μας πουλάνε αεροπλάνα τρένα αυτοκίνητα, μέσα απο τις ίδιες συμβάσεις κατά βάση, τους ενοχλεί μόνο στις κατασκευές που απλά δεν τα καταφέρνουνε.

Τώρα να συγκρίνουμε έργο στη Γαλλία και την Ελλάδα είναι μάλλον ατυχές γιατί απλά εμείς πληρωνόμαστε μισά απο τους Γάλλους και κάνουμε έργα με ανάλογα μικρότερο κόστος, οπότε ο προυπολογισμός τους θα ήταν σίγουρα διπλάσιος απο τον δικό μας.Οσο για το λιγότερα απο τον προυπολογισμό σημαίνει απλά οτι δεν έκαναν τις προυπολογιζόμενες εργασίες άρα η μελέτη τους ήταν λάθος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της webman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gaijin

Α, και μια και το θυμήθηκα... Πολιτισμικό σοκ που έχω φάει στην Αγγλία: Περνάω από μια διασταύρωση και βλέπω πινακίδα στο πεζοδρόμιο που γράφει το εξής... "Η Τάδε κατασκευαστική εταιρία ζητάει ταπεινά συγγνώμη για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού για το χρονικό διάστημα που εκτελούσαμε έργα συντήρησης. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τα έργα ολοκληρώθηκαν 2 εβδομάδες πιο γρήγορα από το αναμενόμενο" Ορίστε?! Τι έγινε?! Ποιος ήρθε?! ...ναι, όπως Ελλάδα ένα πράμα
    Θα βγεί κανείς να πεί κανένα συγνώμη για σπίτια που πλημμύρισαν στον Κιφησό; θα πεί κανείς συγνώμη για αυτούς που έχουν χάσει τη ζωή τους από μαλακίες και αφελίες των κατασκευαστικών εταιριών σε δρόμους; Θα μου ζητήσει κανείς συγνώμη άμα πέσω στη διάβαση πεζών επειδή γίνεται πατινάζ εκεί από το μαλακία υλικό που έχουν βάλει;

Μα τί λέω τωρα... Τί λέμε!!:a31: :a31: :a31: :a31:

Παλικάρι μου δεν νομίζω να αρκείται κανείς στο συγνώμη ειδικά αν πάθει ατύχημα.
    Και αν για λόγους δημοσίων σχέσεων ικανοποιείσαι απο μια συγνώμη για την ενόχληση εγώ το λέω δούλεμα.
    Γιατί πρέπει δηλαδή η εταιρεία να ζητήσει συγνώμη απο αυτόν που την προσέλαβε (εσένα) για να κάνει μια αναγκαία κατά τη γνώμη σου εργασία? (συντήρηση του δρόμου σου).

Απο εκεί και ύστερα βέβαια πρέπει κάποιος να ζητήσει συγνώμη,
    επειδή δεν γκρέμισε τα παράνομα απο τα ρέματα, και γενικά τα παράνομα που χτίστηκαν χωρίς καμιά μελέτη και θα πέσουν στον πρώτο σεισμό παρασέρνοντας τον κόσμο στο θάνατο, και επέτρεψαν την δόμηση σε περιοχές χωρίς αποχέτευση, δίπλα σε ποτάμια, και πάνω στο κύμα (μπορεί να έρθει και κανα τσουνάμι).

Πάντως να είσαι σίγουρός οτι αν πατήσεις σε γραμμή και γλυστρίσεις δεν θα σου ζητήσει κανένας συγνώμη μιας και η γραμμή είναι ελεγμένη και εγκεκριμένη.
    Και στις περισσότερες περιπτώσεις κατασκευασμένη απο το ΥΠΕΧΩΔΕ στις οδούς της αρμοδιότητας του και όχι απο κανένα εργολάβο κλέφτη και ανίκανο.

Πάντως για δρόμους μην ελπίζεται γιατί τα βουνά μας είναι απο ασβεστόλιθο που δεν κάνει για την δουλειά τρίβεται.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ
    από Trans στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2008, 10:22
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2007, 11:21
  3. Κακοτεχνιες δημοτικων δρομων και αποζημιωση...
    από n1k3man στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2007, 16:03
  4. motard οδηγηση η γραμμες?
    από sotiris68 στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2006, 14:08
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2005, 08:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε