Σελίδα 4 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 208

Θέμα: Βόλτα ανοιχτή με αγνώστους...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    η πρωτη βολτα η δικια μου στο moto.gr ηταν η ετησια του μακρινου 2005...τοτε σε Β. Ευβοια, καταρρακτες Δρυμωνα...
    εγω με βεσπα p200e, δικαβαλος, χωρις μοτοσυκλετιστικο μπουφαν, μποτες, γαντια, παντελονι...με κρανος δανεικο....
    και φοβουμενος μην μεινω απο βενζινα, μπετονακι με μιγμα λαδι-βενζινη, δεμενο στην σχαρα της βεσπας...

παμε στο σημειο συναντησης στα mc donalds και το τοτε αισθημα μου λεει: "εισαι σιγουρος οτι εχουμε ερθει σωστα? αυτοι ολοι εχουν μεγαλες μηχανες!"
    "ναι μωρε, λεω, δεν γ@μεις, αφου θα εχει και γκρουπ για αρχαριους με μικρα"...
    και οντως ειχε...
    και γνωριστηκαμε...στα σημεια συναντησης...γιατι στον δρομο δεν την παλεψα...
    και ολα ηταν ομορφα...
    μην αγχωνεστε, ζηστε το και ας ειναι και πατατα...
    παρτε ματι το τοτε...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Με αντιπαθεί πολύς κόσμος εδώ μέσα, αλλά από κοντά είμαι γαμώ τα παιδιά.
    Όταν δεν βάζεις την συνεπιβάτιδα να φοράει backpak με την πινακίδα της μηχανής στερεωμένη πάνω του, όταν τρως φυσιολογικά φαγιά, ναι τότε είσαι και γαμώ τα παιδιά

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ΣΤΕΛΙΟ ΤΕΡΗ πραγματικά, όσο σε γουστάρω γιατί είσαι ορίτζιναλ (όχι 21) άλλο τόσο απορώ μερικές φορές πως κυκλοφορείς εκτός Δαφνίου και λοιπών αγαπημένων προορισμών.

Ειλικρινά συγγνώμη ρε φίλε που σου χαλάω την φαντασίωση, αλλά... http://ellinikahoaxes.gr/2015/12/19/...y-wolves-hoax/

Πάρε το λίγο αλλιώς, γενικότερα. Σε μιά μοτοβόλτα ΔΕΝ θα βάλεις τον πιο άσχετο μπροστά γιατί αφ' ενός απίθανο να ξέρει που πάει και αφ'ετέρου σίγουρο ότι θα αποσυντονίσει ΟΛΟΥΣ τους ακολουθούντες αφού δεν θα οδηγεί σωστά. Σε μιά μοτοβόλτα μπροστά θα βάλεις πάντα έναν έμπειρο οδηγό που να ξέρει που πάει, να μπορεί να "διαβάσει" το τέμπο της παρέας και να προσαρμόζεται (άρα θα έχει καθρέφτες, κύριοι ) ο άπειρος θα πάει προς τα πίσω και θα τον προσέχει η "σκούπα" κατά κανόνα (γιατί έχουμε δει και τόσο άπειρους και ξεροκέφαλους σε γκρουπ που αγανάκτησαν και οι σκούπες).

@Devils από ότι θυμάμαι είσαι ο λόγος (ή από τους λόγους) που βγήκαν οι κανόνες στις ετήσιες; Μπορεί την πρώτη σου φορά να είχες πάει με την βέσπα, δεν ξεχνάω όμως κάποια από τις επόμενες φορές με... τι ήταν... CBR? Το οποίο έβγαζε πιο πολλή βενζίνη άκαυστη από ότι έριχνε στον κύλινδρο, εγώ τότε με την Vegas στο bandit και ήταν ο ένας βλαμμένος που επίτηδες έμενε πίσω από το γκρουπ για να μας περάσει όλους φίλερ με όσα είχε, να κόψει, να μείνει πίσω, να μας περάσει όλους φίλερ με όσα, να κόψει... "α μην δίνεις σημασία, είναι ο τάδε, έτσι κάνει αυτός". Πήρες το αίμα σου πίσω

Το αστείο και στενάχωρο είναι ότι ΠΑΛΙ γράφουμε οι ίδιοι... Τέλος πάντων. Καφέ (αν λέγεται καφές ο ντεκαφ) και τα λέμε πιο μετά.

Παλαιό μέλος
    Μα εγώ το έβαλα προς αποφυγή και συμμόρφωση για την Βόλτα.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	17156113_10211048131175841_571558797047995854_n.jpg 
Προβολές:	169 
Μέγεθος:	37,0 KB 
ID:	379501
    Και για ενθαρρύνω μερικούς γιαναρθουν.
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ Προβολή μηνύματος

Ναι και σου εξήγησα και που κάνεις λάθος, όχι μόνο για την φωτογραφία αλλά και για την θεώρησή σου για τις βόλτες και τους συμμετέχοντες.

Πιστεύεις αλήθεια ότι ένας άνθρωπος που έρχεται πρώτη φορά με άγνωστους, θέλει δέκα ζευγάρια μάτια στην πλάτη του και την ευθύνη του να οδηγεί το γκρουπ στον προορισμό;

Παλαιό μέλος
    Για να μην γίνονται έτσι οι βόλτες ανέβασα Φώτο και κείμενο.
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Στελιοτέρη πέρα απο το πραγματικό ή όχι της αγέλης, καταλαβαίνω τι θες να πεις και, πίστεψέ με, οι επίσημες βόλτες του φόρουμ γίνονται ακριβώς όπως τις έχεις στο μυαλό σου. Κανείς δε μένει ποτέ πίσω. Υπάρχουν έμπειροι οδηγοί μπροστά και πίσω από το κάθε γκρουπ για να αναλάβουν. Ο ρυθμός του κάθε γκρουπ είναι ο ρυθμός του πιο αργού του. Και τα γκρουπ χωρίζονται πάντα βάσει δυναμικότητας μοτοσικλέτας (και αναβάτη, αν γνωρίζουμε), ώστε κανείς να μην πιέζεται. Που δε θα πιέζεται έτσι κι αλλιώς, αφού το γκρουπ θα προσαρμοστεί όπως και να'χει.

ΑΛΛΑ σε πιο καθημερινές, "ανεπίσημες" βόλτες δε γίνεται - και δε θέλουμε - να υπάρχει τέτοια οργάνωση. Θέλουμε όλοι να ευχαριστηθούμε την οδήγησή μας. Γι'αυτό βγαίνουμε. Δε θα απαιτήσω από τον γρηγορότερο να πηγαίνει με τον ρυθμό μου επειδή εγώ είμαι κουλός. Ας περάσει μπροστά, ας κάνει τα δικά του, ας χαρεί τα επόμενα 2-3-5 χιλιόμετρα όπως θέλει, μόνος του και ας περιμένει το γκρουπ παρακάτω για να συνεχίσουμε μαζί. Κανένα πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει πάντα και είναι όλοι χαρούμενοι. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    η πρωτη βολτα η δικια μου στο moto.gr ηταν η ετησια του μακρινου 2005...τοτε σε Β. Ευβοια, καταρρακτες Δρυμωνα...
    εγω με βεσπα p200e, δικαβαλος, χωρις μοτοσυκλετιστικο μπουφαν, μποτες, γαντια, παντελονι...με κρανος δανεικο....
    και φοβουμενος μην μεινω απο βενζινα, μπετονακι με μιγμα λαδι-βενζινη, δεμενο στην σχαρα της βεσπας...

παμε στο σημειο συναντησης στα mc donalds και το τοτε αισθημα μου λεει: "εισαι σιγουρος οτι εχουμε ερθει σωστα? αυτοι ολοι εχουν μεγαλες μηχανες!"
    "ναι μωρε, λεω, δεν γ@μεις, αφου θα εχει και γκρουπ για αρχαριους με μικρα"...
    και οντως ειχε...
    και γνωριστηκαμε...στα σημεια συναντησης...γιατι στον δρομο δεν την παλεψα...
    και ολα ηταν ομορφα...
    μην αγχωνεστε, ζηστε το και ας ειναι και πατατα...
    παρτε ματι το είχα ακόμα μαλλί τοτε...
    αχαχα ρε μπαγάσα Σταύρε.

Μια βόλτα με αγνώστους πάντα ενέχει το ρίσκο να μη περάσεις καλά. Αν δεν πάρεις ποτέ όμως αυτό το ρίσκο δεν θα γίνουν ποτέ οι άγνωστοι... γνωστοί!

Για τον υπαρκτό προβληματισμό νέων κυρίως αναβατών σχετικά με τον ρυθμό μιας βόλτας, η λύση πιστεύω είναι αυτή που ήδη εφαρμόζεται. Η δημοσίευση σχολίων και φωτογραφιών μετά τη βόλτα, που δείχνουν ότι ανεξάρτητα κυβισμού και εμπειρίας όλοι περνάνε καλά τελικά.

Ο προσωπικός μου προβληματισμός και άγχος -σε βόλτες με πολλά μηχανάκια- είναι τα ...κοκόρια! Και γι αυτά όμως υπάρχει λύση. Δεν τους δίνεις ευκαιρίες για "κοκορομαχία" και ...τέλος.
    Think faster than you ride

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Για να μην γίνονται έτσι οι βόλτες ανέβασα Φώτο και κείμενο.
    Ρε καμάρι μην το ψειρίζεις ,ξεκίνα με μια κοντινή που θα κανονιστεί και που θα ανταποκρίνεται και το μονοκύλινδρο αερόψυκτο μοτόρι ε και μετά βλέπεις.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Ρε καμάρι μην το ψειρίζεις ,ξεκίνα με μια κοντινή που θα κανονιστεί και που θα ανταποκρίνεται και το μονοκύλινδρο αερόψυκτο μοτόρι ε και μετά βλέπεις.
    δεν το ψειριζο. διαβασε το 15 δες και την Υπαγραφη μου και θα καταλαβης απο που πρεπει να ξεκινησουμε με τους Νεους και αγνωστους.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Κάποτε έβγαιναν 2-3 βόλτες τον μήνα και γράφαμε πόσο γαμάτα περάσαμε και πείραζε ο ένας τον άλλον, γνωστοί γνωστούς, γνωστοί αγνώστους, άγνωστοι γνωστούς και αυτό ήταν που με έκανε να λατρέψω τις βόλτες του μοτο. Πιο παλιά παλιότεροι συμφορουμίτες από μένα ξεκινούσαν από Πάτρα απόγευμα για να βρεθούν με τσι Αθηναίζοι για μπυροΐνες στον τότε Κρίκο και γυρνούσαν ξημερώματα πίσω.
    Τώρα όλα μας φταίνε, οι άγνωστοι, οι ρυθμοί, οι καθρέφτες ο Ερμής που είναι ανάδρομος.
    Τίποτα από όλα αυτά κύριοι δεν φταίει, η αφραγκία φταίει που σε κάνει να ψάχνεις δικαιολογία να μην πας.
    Όταν όλοι γράφουν ότι πέρασαν όμορφα ακόμα και αυτοί που δεν ήξεραν κανέναν, όταν μόνο χαμογελαστές φάτσες έβλεπες στις φωτό, όταν τα πειράγματα έδιναν κι έπαιρναν, ακόμα και αυτός που ήταν κάργα προβληματισμένος με το πόσο κουλάδι είναι ή πόσους γνωστούς έχει μέσα στην βόλτα, αναθεωρούσε εύκολα κι έμπαινε και δήλωνε συμμετοχή.
    Εγώ προσωπικά γνώρισα πολλά άτομα κι έκανα δυνατές φιλίες μέσα από το φόρουμ και κατάφερα να συνδέσω νικ και φάτσες μέσα από τις βόλτες.
    Εγώ προσωπικά σε καμία βόλτα δεν πέρασα άσχημα και σε καμία δεν ένιωσα "εκτός κλίματος". Ακόμα και σε αυτήν που το βράδυ της προηγούμενης έσπασα την τζαμαρία του μαγαζιού μου με την χοντρή, και που τελικά έφτασα στο σημείο του ραντεβού σχεδόν ξεβράκωτος μιας και το παντελόνι έγινε κρόσσια από τον αέρα και που έκανα μόνος μου 400 χλμ για να βρω τους υπόλοιπους, ακόμα και σε αυτήν πέρασα όμορφα και γέμισα μπαταρίες.
    Και στην τελική δεν ταιριάζουν όλοι με όλους απλά μοιραζόμαστε την κοινή μας αγάπη για τα δίτροχα, τις βόλτες και την ταβέρνα. Από την άλλη όσο η τιμή της βενζίνης παραμένει "πτητική" και τα εισοδήματά μας βαίνουν όλο και μειούμενα, τόσο θα διυλίζουμε τον κώνωπα και θα ψάχνουμε για δικαιολογίες.

Αυτή είναι η άποψή μου και ο BlitZ είναι και γαμώ τα παιδιά και γράμματα γνωρίζω.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Ωραίο το παντελόνι βρε μπαγάσα
    Φίου φίου φι φι φίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    η αφραγκία φταίει που σε κάνει να ψάχνεις δικαιολογία να μην πας.
    Ένας ακόμα λόγος που έχω ακούσει σε σχετικές συζητήσεις είναι πως λόγω της στενότητας που υπάρχει και της μεγάλης μείωσης στις βόλτες πολλοί δεν ρισκάρουν εύκολα να πάνε κάπου που υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην περάσουν καλά. Σου λέει πάω μια βόλτα στο τόσο οπότε θέλω να είναι όπως ακριβώς την θέλω και να την απολαύσω σίγουρα.Παλιότερα που βγαίναμε βόλτα τουλάχιστον κάθε 2ο ΣΚ και μία να σου έβγαινε φόλα δεν έτρεχε τίποτα, σε λίγες μέρες θα ήσουν πάλι στο δρόμο.
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    το εχω σκεφτει πολλες φορες αυτο που λες..και σε αρκετες εκδρομες που εχουν κανονιστει οπως προχθες που πηγατε Φολοη και ηθελα αλλα τελικα δεν μπορεσα, στις υπολοιπες με σκαλωνε και το γεγονος οτι δεν ξερω κανεναν και επειδη βλεπω πως καποιοι εδω εως πολλοι γνωριζεστε με τα μικρα σας ονοματα και εχετε σχεσεις μεταξυ σας με αποθαρρυνε. Τι να παω να κανω λεω ρε γαμωτο? Και αλλοι λογοι βεβαια
    μην το σκεφτεσαι ο καιρος περναει και το κιταπι γραφει απραγια,εσωστρεφεια,κτλ. Κανενας δεν ηταν κολλητος απο πριν. Οσους γνωρισα απ εδω μεσα τους γνωρισα απο βολτες και σε πληροφορω δεν βλεπω την ωρα να ξαναπαω παρεα. Ειδικα η Φολοη ειναι αυτο που λεμε ... δεν το χανω με τπτ.
    Στην επομενη να εισαι παρων και θα περασεις πολυ καλα ειμαι σιγουρος.

Σελίδα 4 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ?
    από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 131
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2008, 08:09
  2. κοντηνη βολτα αυριο με το σκουτερ κλαμπ.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2006, 18:36
  3. Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 20:23
  4. Βόλτα στη Ναύπακτο με καιρό Θούπερ επιτέλους!!!
    από stako στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2005, 22:53
  5. Σχετικα με την βολτα που "σκατωσα" ...
    από crs-k στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 08:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF