Και γω μεγαλοσωμος,
Το χω παρει αποφαση πως σε οτι διτροχο κ να κατσω θα δειχνει παραξενο το συνολο, οποτε δεν δινω σημασια πλεων.(νταξ ενα nx 250 το προσπερασα καποτε για αυτο το λογο, αλλα ειναι κ αντικειμενικα μια σταλια).
Στο παρελθον βολιδοσκοπουσα να παρω ενα tiger 955 που μου αρεσε οπτικα και ως χρηση, αλλα η κυρια αφορμη ηταν πως ενα μεγαλο μηχανακι θα μου "ταιριαζει" περισσοτερο .
Το κανα τεστ drive και πριν κατεβω λεω σε ενα φιλο που χαμε παει μαζι να με βγαλει μια φωτο να δω πως φαινετε το "συνολο".
Ε, μικρο εδειχνε παλι..Οποτε σωτηρια δεν υπαρχει, τουλαχιστων για μενα.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Και πες τα χανω τα 20 παραπανισια κιλα συντροχε, με τους 20 παραπανισιους ποντους υψους τι κανουμε...?
Ε δε ξέρω πόσο είσαι από μπόι...
Πάντως κάτι 1200GS, το 1190 το Super Tenere και τα λοιπά θηρία αν είσαι μέχρι 1,90 σε καλύπτουν άνετα
Από κει και πέρα, αν είσαι παραπάνω και έχεις διάθεση να γίνεις λέλεκας θα σου πρότεινα ένα ψηλωμένο XR 400 / 650 R
Πέραν της πλάκας, σε φίλου μετά βίας πατάω κάτω (σε μονοκάβαλο) και είμαι σχεδόν 1.85...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
2 παρα λιγο.
Το kle το χα ψηλωσει με αποστατες κ ειχα κ μπονους την σφιχτοτερη αναρτηση.
Τα xr ωραια μηχανακια αλλα προτιμαω πιο δρομισια.
Το tenere γλυκοκοιτουσα αλλα πρεκυψε ενας αριστος πηγασος trail στα ~μισα χρηματα κ ενεδωσα..
On topic κ παλι->
Δεν μου φαινετε και μεγαλωπο το crossruner..Και τελος μου κανει εντυπωση κ η απλα που αναφερετε οι ψηλοι στο tracer..
Θα το κανω μια δοκιμη σε πρωτη ευκαιρια.
Υ.γ Ψιλολιγουρευομαι το επικειμενο δικυλινδρο tenere..
To θεμα δεν ειναι το υψος της σελας αλλα το τριγωνο μαρσπιε-τιμονιου-σελας. Αυτο καθοριζει κυριως την ανεση ή μη.
Στο tracer, ας πουμε, με βολεψε, στο transalp 700 οχι.
Ενας καλος μπουσουλας ειναι το cycle-ergo.com. Mπες, βαλε τα χαρακτηριστικα του σωματος σου και θα σου βγαλει τις γωνιες που κανουν στο περιπου τα μελη του σωματος σου σε καθε μια μοτοσυκλετα (εχει παρα πολλες). Βαζεις μια μοτοσυκλετα που ξερεις οτι σε βολευει σιγουρα και συγκρινεις τις γωνιες τις με των αλλων μοτο που δεν γνωριζεις.
MADE IN JAPAN 日本製
"Exει αρκετά λάθη, απαιτεί κοντά πόδια με μακριά χέρια (σαν χιμπατζής ένα πράμα) ενω τουλάχιστον εγώ είμαι ακριβώς το αντίθετο... όλο κανιά...
το ύψος καβάλου ρυθμίζεται αν εννοείς αυτό πάντως στο cycle ergo.
ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΤΕ..............ΤΙΣ ΜΟΤΟ
Και πάτε βρείτε αυτήν που σας ενδιαφέρει και καθίστε επάνω...!!!
υγ.Μοντ μου αγαπημένε.......όταν γράφω ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
αυτό ακριβώς εννοώ,όσο πικρό και να ακούγεται,διότι άλλο πράγμα να μην
ξέρεις ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ,και άλλο να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.
Βλέπεις η φύση φροντίζει να τα μοιράζει για να υπάρχει ισορροπία.
Σε άλλον δίνει μπράτσα κι ωραία φάτσα,και σε άλλον το ΜΥΑΛΟ..!!
Το πιο ακραίο παράδειγμα..?? ΣΤΗΒΕΝ ΧΩΚΙΝΓΚ..!!!
ΝΟ ΣΠΑΜ ΤΟΥΝΤΕΥ.Απλά μια εξήγηση για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.Το διαβάζεις και μετά σβήσε το.
ΕΙΣΑΙ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΡΗΤΟΥ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΩΝ......
ORANDUM EST UT SIT ............MENS SANA IN CORPORE SANO
Κοίτα πως κατάντησε..........
anima (αντικατέστησε το mens) sana in corpore sano ........... asics τα αρχικά ,
σου θυμίζει τίποτε το ASICS..??
Πάντως παραμύθι είναι μην το πιστεύεις.....