Δημοσιεύθηκε αρχικά από
BLAXMAR
Καλησπερα φιλοι και απο μενα!το tracer 700 και 900 τα οδηγησα πριν κανα 2 βδομαδες.δεν μπορω να πω!!πολυ ροπη δυνατοι κινητηρες!το 700 θεωρω οτι πολυ φτωχικα κατασκευασμενο απο θεμα πλαστικων διακοπτων κτλπ..το 900 καλυτερη ποιοτητα απο το 700 αλλα και παλι οχι πολυ ποιοτικο στα υλικα του!η αληθεια ειναι ομως οτι το 900 μου εβαλε ενα χαμογελο στη μουρη μου τεραστιο που ξεχασα ολα τα υπολοιπα!θεωρω πολυ καλο value for money που λενε και στο χωριο μου!
Τον τιγρη δεν τον εχω οδηγησει..απο ομορφια τα σπαει και πιστευω ειναι μηχανημα που θα ειναι διαχρονικο σε αντιθεση με το tracer.οταν εκατσα πανω στον τιγρη μου εδωσε την αισθηση ανωτερης ποιοτητας κατασκευης.δεν ξερω ομως τι παιζει απο αξιοπιστια ηλεκτρικων/κινητηρα..ενας πρωην ιδιοκτητης μου ειπε μακρυα χωρις ομως αυτο να ειναι αντιπροσωπευτικο.
Τα 3 χιλιαρικα ειναι σοβαρη διαφορα θεωρω στις μερες μας.Ομως σε βαθος χρονου ο τιγρης νομιζω θα κρατησει την τιμη του σε σχεση με το tracer και αυτο το λεω σε περιπτωση που θελησεις να το πουλησεις σε μια 5ετια και πανω.Δυσκολη αποφαση!!!