Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 48 από 48

Θέμα: Tiger sport vs Yamaha tracer 900?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nik69
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLAXMAR Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα φιλοι και απο μενα!το tracer 700 και 900 τα οδηγησα πριν κανα 2 βδομαδες.δεν μπορω να πω!!πολυ ροπη δυνατοι κινητηρες!το 700 θεωρω οτι πολυ φτωχικα κατασκευασμενο απο θεμα πλαστικων διακοπτων κτλπ..το 900 καλυτερη ποιοτητα απο το 700 αλλα και παλι οχι πολυ ποιοτικο στα υλικα του!η αληθεια ειναι ομως οτι το 900 μου εβαλε ενα χαμογελο στη μουρη μου τεραστιο που ξεχασα ολα τα υπολοιπα!θεωρω πολυ καλο value for money που λενε και στο χωριο μου!

Τον τιγρη δεν τον εχω οδηγησει..απο ομορφια τα σπαει και πιστευω ειναι μηχανημα που θα ειναι διαχρονικο σε αντιθεση με το tracer.οταν εκατσα πανω στον τιγρη μου εδωσε την αισθηση ανωτερης ποιοτητας κατασκευης.δεν ξερω ομως τι παιζει απο αξιοπιστια ηλεκτρικων/κινητηρα..ενας πρωην ιδιοκτητης μου ειπε μακρυα χωρις ομως αυτο να ειναι αντιπροσωπευτικο.

Τα 3 χιλιαρικα ειναι σοβαρη διαφορα θεωρω στις μερες μας.Ομως σε βαθος χρονου ο τιγρης νομιζω θα κρατησει την τιμη του σε σχεση με το tracer και αυτο το λεω σε περιπτωση που θελησεις να το πουλησεις σε μια 5ετια και πανω.Δυσκολη αποφαση!!!
    Την μεταπωλητική αξία σε σχέση με την αρχική τιμή αγοράς την επηρεάζει (προς τα πάνω) και η εμπορικότητα του μοντέλου.
    Το tracer με τόσα που πουλάει 3 χρόνια τώρα μάλλον ψηλά θα μείνουν οι τιμές των μεταχειρισμένων . Το ίδιο γινόταν και με τα TDM.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nik69 Προβολή μηνύματος
    Την μεταπωλητική αξία σε σχέση με την αρχική τιμή αγοράς την επηρεάζει (προς τα πάνω) και η εμπορικότητα του μοντέλου.
    Το tracer με τόσα που πουλάει 3 χρόνια τώρα μάλλον ψηλά θα μείνουν οι τιμές των μεταχειρισμένων . Το ίδιο γινόταν και με τα TDM.
    Συμφωνω απολυτα!θεωρω ομως οτι θα κρατησει καλυτερη τιμη διοτι αν κανεις μια αναζητηση στο car για tdm 900 και για tiger μεχρι το 2012 θα δεις οτι μεση τιμη στα tdm ειναι 3600 ενω σε αντιθεση ο τιγρης εχει 6500.νομιζω ειναι ενας καλος τροπος να υπολογισεις μετα την 5ετια τι συμβαινει.το τρασερ εχει μεγαλη ζητηση προς το παρον..αλλα επειδη εχει πολυ ιδιαιτερο look σε 5-10 χρονια μπορει να μην εχει και τοσο..δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι ομως...ο χρονος θα δειξει!!

Μπορεί να άργησα λίγο αλλά κατέληξα...

https://www.moto.gr/forums/showthrea...light=costas81

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha Tracer 900, MT-09, XSR900
    από amyroukai στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2017, 17:52
  2. Tracer 900 vs Ducati Multistrada plus used BMW 1200GS 2015..... ????
    από gdiakod στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2017, 22:58
  3. Triumph Tiger VS Yamaha MT-09
    από harris_x στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2016, 19:07
  4. Triumph Tiger 800 XRx vs. Yamaha MT 09 Tracer
    από kostas-menu στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2016, 23:57
  5. Honda CBF-600S ABS vs Yamaha Fz6 Fazer
    από anixneyths στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2005, 09:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •