Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 75

Θέμα: Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να τους καρφώνουμε ?

ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΡΩΣΩ............

Όταν έρθει η ώρα σου και θα κλαις πάλι.........
    Ραντεβού.....................τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ...!!!
    Μετά τις 20 όμως,.........γιατί ως γνωστόν είναι ο καλύτερος
    για βακάνς...!!!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ Προβολή μηνύματος
    πρωτινης
    ΦΥΓΕ ΣΤΕΛΛΙΟ... ΚΡΑΤΑΩ ΜΑΧΑΙΡΙ..!!!

Jamais le dimanche ρε φουστη μου με τα γερούνδια του υπερσυντέλικου...!!!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος
    μην σκας βρε ολντμανη μου. θα παθης τιποτα
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Αχ νε
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hqdefault (1).jpg 
Προβολές:	288 
Μέγεθος:	14,0 KB 
ID:	383582
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρά μόνο να παρακαλάς να μην ξανασυμβεί... ή να παρκάρεις σε άλλο σημείο... ή να μετακομίσεις.
    Αν κάνεις επώνυμη καταγγελία που θα "υποχρεώσει" (sic) τους αρμόδιους να ασχοληθούν, είναι 110% σίγουρο ότι θα έχεις "αντίποινα". Φυσικά και πάλι μπορεί να μην ασχοληθεί κανένας με το θέμα αλλά θα είσαι πλέον εκτεθειμένος και κατά πάσα πιθανότητα θα πληρώνεις συνέχεια την κίνηση αυτή, έτσι όπως περιγράφεις τον τύπο.
    Αν κάνεις ανώνυμη καταγγελία απλά δεν θα ασχοληθεί κανένας.
    Αστυνόμευση δεν υπάρχει. Παιδεία δεν υπάρχει. Φιλότιμο δεν υπάρχει. Μπέσα δεν υπάρχει. Έτσι το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι υπομονή με όλα τα στραβά της καθημερινότητας και τους παράωρους, μέχρι να τελειώσει κι αυτή. Και μετά...
    Φύγαμε...

όπως είπε με έμφαση και σιγουριά μιά ψυχή προ ημερών, ας αφήσουμε την αστυνομία να εκτελέσει άνευ οδηγιών το έργο της, με ανθρωπιά και κατανόηση και δεν θυμάμαι τι άλλο είπε γιατί με πλάκωσαν μερικά ομιτζί που είχαν παρέα κάτι παλιο λολ και δεν μπορούσα να δώσω σημασία στο ποστ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από irinia Προβολή μηνύματος
    Οπότε καταλαβαίνεις,τα πήρα όλα σβάρνα,μέχρι και με το τενερέ βολτάρω.
    Παππούλη το ότι το φόρουμ σου έχει κάνει τέτοια ζημιά, που να αναγκάζεσαι να κυκλοφορείς και να απαξιώνεις το μηχανάκι προ της πώλσης δεν το περίμενα και σίγουρα δεν ήταν από πρόθεση. Εμείς δεν θέλουμε να κυκλοφορεί ο κόσμος, να γράφει θέλουμε. Αν είναι δυνατόν δηλαδή, να σκεφτεί κάποιος πως η ουσία είναι "εκεί έξω", δηλαδή φτου στον κόρφο μας και μακριά μας τέτοια κακά. Όσο σκέφτομαι λιωμένα λάστιχα, αλλαγές λαδιών, ζεσταμένα τακάκια, τσιμούχες αναρτήσεων, λερωμένους λαιμούς εξάτμισης, βρασμένο παραφλού, μυγάκια στα φέρινγκ και στα ψυγεία, δηλαδή πραγματικά πόσο ανόητος πρέπει να είναι κάποιος για να εμπλακεί σε τέτοια ταλαιπωρία; Οπότε εκ μέρους όλων να σου πω σόρι ρε φίλε, όχι, μην βγαίνεις έξω, που πας έχει και αλάτια στην θάλασσα και UV ακτινοβολία και θα πάθεις κανένα κακό, γύρνα πίσω. Not.
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 14/06/2017 στις 19:09.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    όπως είπε με έμφαση και σιγουριά μιά ψυχή προ ημερών, ας αφήσουμε την αστυνομία να εκτελέσει άνευ οδηγιών το έργο της, με ανθρωπιά και κατανόηση και δεν θυμάμαι τι άλλο είπε γιατί με πλάκωσαν μερικά ομιτζί που είχαν παρέα κάτι παλιο λολ και δεν μπορούσα να δώσω σημασία στο ποστ.

Παππούλη το ότι το φόρουμ σου έχει κάνει τέτοια ζημιά, που να αναγκάζεσαι να κυκλοφορείς και να απαξιώνεις το μηχανάκι προ της πώλσης δεν το περίμενα και σίγουρα δεν ήταν από πρόθεση. Εμείς δεν θέλουμε να κυκλοφορεί ο κόσμος, να γράφει θέλουμε. Αν είναι δυνατόν δηλαδή, να σκεφτεί κάποιος πως η ουσία είναι "εκεί έξω", δηλαδή φτου στον κόρφο μας και μακριά μας τέτοια κακά. Όσο σκέφτομαι λιωμένα λάστιχα, αλλαγές λαδιών, ζεσταμένα τακάκια, τσιμούχες αναρτήσεων, λερωμένους λαιμούς εξάτμισης, βρασμένο παραφλού, μυγάκια στα φέρινγκ και στα ψυγεία, δηλαδή πραγματικά πόσο ανόητος πρέπει να είναι κάποιος για να εμπλακεί σε τέτοια ταλαιπωρία; Οπότε εκ μέρους όλων να σου πω σόρι ρε φίλε, όχι, μην βγαίνεις έξω, που πας έχει και αλάτια στην θάλασσα και UV ακτινοβολία και θα πάθεις κανένα κακό, γύρνα πίσω. Not.

ΕΓΓΛΕΖΙΚΟ..............

Χούμορ...???
    Τρελλλλλλλλλέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέένομαιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιι........................

Πείτε ότι θέλετε..............

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ

http://www.aek365.com/a-525599/upegr...agia-sofia.htm
    Τελευταία τροποποίηση από irinia; 14/06/2017 στις 20:35.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από irinia Προβολή μηνύματος
    ΕΓΓΛΕΖΙΚΟ..............

Χούμορ...???
    Τρελλλλλλλλλέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέένομαιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιι........................
    πέρα από τις συχνές αψιμαχίες που έχουμε, σε έχω μεγάλη συμπάθεια. τρως άγρια κολλήματα αλλά τουλάχιστον δεν είσαι από τους πολλούς που άλλα λένε δημόσια και άλλα ιδιωτικά.

Το νήμα τελικά το κάναμε ότι να' ναι...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yes-u Προβολή μηνύματος
    Όχι, δεν αρχίζουμε να καρφώνουμε, με καμία αφορμή, με καμία δικαιολογία, δεν είναι στοιχείο πολιτισμού..
    Το να κυκλοφορείς χωρίς πινακίδες κυκλοφορίες ενώ στις έχουν αφαιρέσει, είναι στοιχείο πολιτισμού;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Το να κυκλοφορείς χωρίς πινακίδες κυκλοφορίες ενώ στις έχουν αφαιρέσει, είναι στοιχείο πολιτισμού;
    το ερώτημα είναι, αν δεν τον πιάσουν επ' αυτοφόρω, πως θα αποδείξεις ότι το κάνει;
    συν το ότι, άντε και τον έπιασαν. πρόστιμο Χ ευρώ. την επόμενη μέρα πάλι στον δρόμο. μην πω την ίδια μέρα γιατί έτσι.

πέρα από τις συχνές αψιμαχίες που έχουμε, σε έχω μεγάλη συμπάθεια. τρως άγρια κολλήματα αλλά τουλάχιστον δεν είσαι από τους πολλούς που άλλα λένε δημόσια και άλλα ιδιωτικά.

Το νήμα τελικά το κάναμε ότι να' ναι...

ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟ..........ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ

Η επανάληψη μας έμαθαν από μικρούς στο δημοτικό
    πως είναι η μητέρα της μαθήσεως...!!!

υγ.Αυτό το κουσούρι,το να λέω φωναχτά τη σκέψη μου,
    πολλές φορές με κατέστρεψε,όμως μου αρέσει δε μετάνιωσα ΠΟΤΕ..!!
    Βέβαια το τίμημα..........μεγάλο,ΑΛΛΑ δε βαριέσαι.....μια ζωή την ΕΙΧΑΜΕ,
    τώρα πάμε στη δεύτερη.......καλό βράδυ
    Τελευταία τροποποίηση από irinia; 14/06/2017 στις 21:42.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    το ερώτημα είναι, αν δεν τον πιάσουν επ' αυτοφόρω, πως θα αποδείξεις ότι το κάνει;
    συν το ότι, άντε και τον έπιασαν. πρόστιμο Χ ευρώ. την επόμενη μέρα πάλι στον δρόμο. μην πω την ίδια μέρα γιατί έτσι.

δεν ειναι τοσο απλο...νομιζω οτι ειναι ποινικο το θεμα μετα και σιγουρα εχει ακινητοποιηση του οχηματος...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    δεν ειναι τοσο απλο...νομιζω οτι ειναι ποινικο το θεμα μετα και σιγουρα εχει ακινητοποιηση του οχηματος...
    μωρέ ότι και να'ναι.

πες ότι είναι ο κυρ τάδες, ηλικία Σαπουντζάκη ξέρω 'γω. Όπως καλή ώρα ο παλιόγερος που με τράκαρε κοντά στο σπίτι μου (και που τρακάρει συνεχώς και κυκλοφορεί ακόμα και έχει και σοβαρό κινητικό στα πόδια). Ποιός θα τον υποχρεώσει να μην οδηγήσει; Ποιός θα "ακινητοποιήσει" το όχημα; Με ποιόν τρόπο; Κατάσχεση οχήματος; Το είχα ψάξει με την τοπική τροχαία και μου είπαν όσο οι γιατροί χορηγούν δίπλωμα και οι ασφαλιστικές χορηγούν συμβόλαιο, δεμένα χέρια. Πόσο μάλλον αν δεν έχει ούτε το ένα ούτε το άλλο ούτε πινακίδες (όπως άλλοι γέροι και όχι μόνο γέροι σε όλη την επικράτεια)... Είναι ο ανώνυμος χάρος και κανείς δεν μπορεί να του κάνει το παραμικρό για να "ακινητοποιήσει" το όχημα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    \

Φυσικά όχι, για αυτόν που το κάνει! Ούτε βέβαια και για μένα που θα τον καρφώσω, τακτική που έχουμε κάνει παντιέρα για τους φίλους μας τους Ευρωπαίους. Πολιτισμός είναι, όταν μου πάρουν τις πινακίδες, να πιω το κώνειο με δική μου επιλογή και όχι επειδή μου μπουκώσαν το στόμα...το ξέρω, ιδεατή κατάσταση, αλλά η πυξίδα μας εκεί πρέπει να είναι προσανατολισμένη..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της astrapogiannos7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yes-u Προβολή μηνύματος
    \

Φυσικά όχι, για αυτόν που το κάνει! Ούτε βέβαια και για μένα που θα τον καρφώσω, τακτική που έχουμε κάνει παντιέρα για τους φίλους μας τους Ευρωπαίους. Πολιτισμός είναι, όταν μου πάρουν τις πινακίδες, να πιω το κώνειο με δική μου επιλογή και όχι επειδή μου μπουκώσαν το στόμα...το ξέρω, ιδεατή κατάσταση, αλλά η πυξίδα μας εκεί πρέπει να είναι προσανατολισμένη..
    Στο χωριό μου λένε δώσε αέρα του χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι Το κακό αρχίζει απο τις αρχές του τόπου όταν βλέπεις οτι καθημερινά κυνηγάνε τους πιτσιρικάδες χωρίς κράνος αντί για τους γέρους που καραδοκούν και τους μεθυσμένους που αύριο μεθαύριο μπορεί να πατήσουν τους ίδιους ή τα παιδιά τους γαμώ το φελέκι μου
    Την Κρήτη δεν θα την αφήσω ποτέ και για τίποταααααααααααα

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2009, 17:06
  2. Μήπως πρέπει να αναβαθμίσουμε τα smileys??
    από pipis στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2009, 10:10
  3. Ο τρυποκαρυδος μήπως πρέπει να φύγει...?
    από motaba στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2007, 19:01
  4. Μήπως πρέπει να γίνει μια ξεχωριστή κατηγορία για...
    από morpheus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2006, 22:21
  5. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2004, 08:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ