τα κορδονια α και ξερα κανουν τη δουλεια τους.τα εχω ετσι κνα 3-4 χρονια και πριν κανα 6 μηνο εφτιαξα μιας κοπελας το αμαξι.Η θερμοκρασια της ασφαλτου με το λαστιχο μαλακωνει το κορδονι και δε χρειαζετε κολλα.Τι να πω.παντος ετσι το κανω εγω.Τωρα αν εχω αλλο τροπο να φουσκωνω το λαστιχο η απαντηση ειναι οχι.Δε μ εχει πιασει ποτε λαστιχο στο freewind και δε θα ξερω τ να κανω.Δε ξερω τι ειναι η αμπουλα και πος λειτουργει.Μια φορα παντος ενα φιλο σε μια χωματινη βολτα τον επιασε με το ktm λαστιχο και ειχε μαζι του αφρο.Σε πληροφορω δε του εκανε ΤΠΤ.
καθε μερα ...νεα μερα.
Ο αφρός δεν κάνει τίποτα αν δεν ξέρεις να τον χρησιμοποιείς.
Η αμπούλες είναι αυτές..
Συνδέουμε το λάστιχο που φαίνεται στην εικόνα επάνω στην βαλβίδα και μετά βιδώνουμε την αμπούλα επάνω στο λάστιχο.. Δυο τέτοιες αμπούλες είναι αρκετές για ένα λάστιχο που έχει κάτσει τελείως. Για πλήρη πίεση χρειαζόμαστε 2.5.
Είναι απαραίτητες όταν αλλάζουμε σαμπρέλα στο βουνό ή θέλουμε να περάσουμε κορδόνι σε ένα λάστιχο που έχει χάσει πολύ αέρα. Το κόστος τους είναι περίπου στα 2 ευρώ ή κάτι τέτοιο!
caution.. Για να βιδώσουμε την αμπούλα επάνω στο ελαστικό παρέμβυσμα ίσως χρειαστούμε ένα πενσάκι (πολυεργαλείο οτιδήποτε) για να κρατήσουμε σταθερή την άκρη του (η άλλη άκρη είναι βιδωμένη επάνω στην βαλβίδα). Είναι λίγο δύσκολο να γίνει με το χέρι γιατί ουσιαστικά την ώρα που βιδώνουμε η αμπούλα τρυπάει (είναι σφραγισμένη).
Όποιος δεν κατάλαβε ας πάρει μια επιπλέον και ας το κάνει στο σπίτι του την πρώτη φορά.
Sent from me using a computer.
ΩΩΩΩ!!!
Nice!![]()
Sent from me using a computer.
αποστολη,αφου το ζητησες...
τα εργαλεια της μαμας σουζουκι
το σετ επισκευης ελαστικων που εχω βαλει μεσα μερικα δεματικα και ενα κιτ επισκευης ντιζας
προσφατα τσιμπησα και ενα μινι φαρμακειο (τα καλα της δουλειας) με τα απολυτως απαραιτητα το οποιο χωραει εστω και σε ενα μικρο τσαντακι οταν παιξει βολτα ταξιδι κλπ.
![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
[QUOTE=BLiTzER;2886905]Όλα τα εργαλεία και ανταλλακτικά, που μπορεί να χρειαστώ για το μηχανάκι μου, βρίσκονται ήδη κάτω από τη σέλα, από το εργοστάσιο:
[ATTACH=CONFIG]385954[
αυτα και κατι παραπανω τα εχω εγω απο κατω απο το πατινι μου περασμενα με μονοτικη ταινια![]()
καθε μερα ...νεα μερα.
Τα εργαλεία του Cbf600.
2 εξάγωνα 22, 27
3 γερμανικά διπλά 14-17, 12-14, 8-10
1 άλλεν 5άρι
1 διπλό κατσαβίδι FD5.5 & ph2
1 μπουζόκλειδο 9άρι
1 γατζόκλειδο
το σακουλάκι είναι δικιά μου προσθήκη και έχει μεγάλες ασφάλειες (1χ10Α, 1χ20Α, 3χ30Α), μικρές ασφάλειες (2χ10Α, 2χ20Α), 1 ασφαλειοπιάστη και 2 καπάκια βαλβίδων.
υγ. ως γνωστόν τα Honda δεν σπάνε δεν χαλάνε και άρα τα εργαλεία αυτά τα έχει για να βοηθάμε τα άλλα μηχανάκια που σπάνε και χαλάνε !![]()
Τελευταία τροποποίηση από Grafton 505; 13/07/2017 στις 22:14. Αιτία: το γατζόκλειδο ρε παιδιά !!!
Άπας αήρ αετώ περάσιμος