Ίσως ένας από τους πιο μαζεμένους τρόπους είναι να αγοράσεις ένα σετ που να βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη που γίνεται ρολό. Σε λογική τιμή και ποιότητα είχε η πρώην Carolus Gedore και νυν Gedore Red.
Ίσως ένας από τους πιο μαζεμένους τρόπους είναι να αγοράσεις ένα σετ που να βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη που γίνεται ρολό. Σε λογική τιμή και ποιότητα είχε η πρώην Carolus Gedore και νυν Gedore Red.
https://www.vardakas-tools.gr/german...konta-10-19-mm
Τέτοια θήκη θες?
Sent from me using a computer.
Τα facom τα έχω στο σετ με τα 14 κομμάτι, μέχρι 24 μμ, τα βάζω μέσα σε πλαστική εργαλειοθήκη και είναι απίστευτα βολική, να είσαι Αθήνα περνα μια βόλτα από τον κ.Ηλια να τον ρωτήσεις, ίσος να τα έχει σε καλύτερη τιμή, αλλά δεν μας είπες πόσα θέλεις να δώσεις
Δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα για να παω. Το κόστος δεν μπορώ να το υπολογίσω αφού σκέφτομαι μέχρι και το μικρότερο σετ της φακομ. Είπα μήπως υπάρχει κάτι άλλο,30-50€ φθηνότερο![]()
Η πιο φθηνή λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι μια θήκη απο cordura στην οποία θα τα βάλεις όλα μέσα. Θα ειναι όλα μαζί και δε θα τα ψάχνεις μέσα στην εργαλειοθήκη ανάμεσα σε άλλα εργαλεία και δε πιάνει την ελάχιστο δυνατό χώρο. Δε θα είναι φυσικά ανά μέγεθος αλλά χύμα μέσα σε μια θήκη με άνοιγμα από πάνω και κλείσιμο με velcro.
Μια τέτοια θήκη είναι ευκολο να την φτιάξεις μόνος σου ή σε κάποιον που έχει ραπτομηχανή. Αν δεν έχεις άκρες πες μου διαστάσεις και στην στέλνω αφιλοκερδώς.
Η κορντούρα είναι πολύ ανθεκτικό ύφασμα και δε θα σου πάθει τίποτα ακόμα και αν μέσα στην εργαλειοθήκη έχεις μαχαίρια.
Sent from me using a computer.
Ευχαριστώ για την προσφορά, θα το ψάξω λίγο ακόμα μπας και δω κάτι, θα στείλω και ένα mail στην βραττη να δω τιμουλα, και εάν δεν βγει κάτι, νομίζω θα κινηθώ στην λύση του "ρολού" με ένα υπάρχον που έχω και βλέπουμε.
Παντως εγώ εννοούσα έτοιμο σετ μαζί με το ρολό/θήκη.
Επίσης μικρά, φθηνά και μαζεμένα είναι αυτά της KS-TOOLS (είναι όμως από το 10 έως 19), πάρε τηλέφωνο τον Καραϊσκο μήπως και τα έχει με τον κωδικό τους.
https://www.tbs-aachen.de/KS-TOOLS/S...4416_35480.htm
Επειδή συχνά πυκνά στην δουλειά μου χρησιμοποιώ βίδες και παξιμάδια M2 ψάχνω για αντίστοιχο γερμανικό - πολύγωνο ή γερμανοπολύγωνο. Η μικρότερη διάσταση (Νο) που έχω είναι το 5 - 5.5. Αν μετράω καλά τα παξιμάδια που βιδώνουν οι Μ2 βίδες έχουν εξωτερική διάσταση 4mm. Έχει πάρει το μάτι σας πουθενά τέτοιο κλειδί οποιουδήποτε τύπου (γερμανικό ή πολύγωνο)??
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εγώ το δουλεύω κυρίως στα παξιμαδακια σε μαλακοπλακετακια μεγέθους μισό σπιρτόκουτο.
Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω πόσο ευκολα γλιστράνε τα γαμηδια αυτά και πόσο γόνατο πηγαίνει η αγιαστουρα
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες