Τα δικα του?? Η με ενα 20 ρικο πλαστό οπως λενε και η αλλοι απο πανω ξαφνικα εγινε 34.000 χιλιάδες??? Εγω φιλε μ πιστεύω και ειμαι της γνώμης την γριά οσα μποτοξ και αλοιφές και πλαστικές να της κανεις και οσο νεα και να δείχνει τα χιλιόμετρα τα εχει γραψει και κυριολεκτικά και μεταφορικά!
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Είσαι ωραίος .. Είναι και η ανάγκες του καθε ανθρώπου εμενα τα ζ καλύπτουν ολες της ανάγκες και λιγο γκάζι και πλαγιασμα και οχι πολυ κάτω ούτε πολύ απάνω ειναι ενα τοπ μηχανάκι για το οδηγείμα μου... Τώρα ο.φίλος εχει απωθημένο τα ςς οπως και κάθε αλλη μάρκα μάλλον ο φίλος παει για το όνομά και οχι για το βόλεμα οδηγικής του άνεσης εγω αυτό καταβα δλδ.Μπορεί να του αρέσει να ακούει μεγαλα ονόματα απο μηχανές και να φοράει.ζώνη στην μέση καθε φορα που την καβαλάει !!! Κλαίω
δις εσκαλέητεντ ριλη κουικ
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
1. To Z του τότε λυγίζει πλαίσιο ευκολούτσικα. Το νέο δεν ξέρω.
2. Τα Ζ πλαγιάζουν πολύ ωραία, ειδικά για να βγάλεις γονατα και να ξυσεις. Αυτό γίνεται με χαμηλές ταχύτητες έτσι κι αλλιώς. Όποιος πει ότι ξύνει με 150+ (με οποιοδήποτε) θα φάει πολύ σφαλιάρα αν Σερρες δεν ειναι κάτω από 1.30
3. Το έκανε ο Ραννερ ο Πανής αυτό με τα τζήν και την άσφαλτο, μέχρι που πήρε ένα γόνατο κυριολεκτικά στο χέρι από τα ανακλαστικά στα λιμανάκια.
Συνεχίστε, τα Ζ γ@μούν. Θα μπεί κι η EVI σε λίγο να συμφωνήσει.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου