Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την τόσο μεγάλη ανάγκη υπεράσπισης των κακών κειμένων μιας κατά τα άλλα σπουδαίας εταιρείας. Τι θέλεις να πεις δηλαδή, ότι το γεγονός ότι θα αλλάξεις το ανταλλακτικό με after market... την δικαιολογεί σαν εταιρεία; Τι σχέση έχει η επίλυση ενός προβλήματος από τον ιδιώτη με την ίδια την ύπαρξη του; Δε θα έπρεπε αντί να λύσεις εσύ το πρόβλημα με Oberon, να το έχει λύσει η KTM -με ότι θέλει, όπως θέλει- και για σένα αλλά κυρίως για τους πελάτες που επέλεξαν τα προϊόντα της κατά την επόμενη δεκαπενταετία και βάλε από τότε που πρωτοεμφανίστηκε το πρόβλημα; Όχι;
Αυτοί με τα συρματόσκοινα εφόσον ασχολούνται και με το χώμα πρέπει κάθε ένα-δυο χρόνια να κάνουν έναν απλούστατο καθαρισμό της ντίζας, εντάσσεται στα τυπικά σέρβις και αυτό. Αν κάνεις συντήρηση δεν υπάρχει πρόβλημα. Ξέρεις πόσες μοτοσυκλέτες είναι στα βουνά με συμπλέκτη ντίζας; Ρωτήστε και την KTM γιατί τον έβαλε στο 790.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω πρόβλημα με τους υδραυλικούς συμπλέκτες, αρκεί να δουλεύουν σωστά.
Ε κι εγώ άλλαξα μια ντίζα συμπλέκτη στο Hornet 900 μου πριν 6-7 χρόνια δεν θυμάμαι κι ακριβώς. Που και που μπορεί και να την λιπάνω αν αισθανθώ οτι το χρειάζεται.
Μιλάμε για μια φορά στα 2 χρόνια.
Το έχω τώρα σχεδόν 15 χρόνια κι έχει πανω απο 100.000 χλμ οπότε μια φορά σε τόσα χρόνια και χλμ να αλλάξεις μια ντίζα δεν ειναι κατι σημαντικό.
Το 901 ειναι όμορφο, έχιε και στρογγυλό φανάρι!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
https://www.motoandbiker.gr/moto_bik...lypsi-7792597/
Πολυ πολυ ομορφο φαινετε. Η ktm μετα το στραπατσο με το πρωτότυπο duke μαλλον καταλαβε οτι αυτο που φερνεις και αρεσει πρεπει να βγαίνει ετσι οπως αρεσε.
Mπαινει στην παραγωγή το 2021 και θα ξεκινήσει να πωλείται ως μοντέλο του 2022.
Πηγή
![]()
Τελευταία τροποποίηση από lleonidas; 07/12/2020 στις 15:43.
Ετοιμάζονται δύο εκδόσεις , μία πιο τουριστική και μία πιο οff.
![]()
φανάρια μπρος πίσω από βιτπιλεν, ωραίο
Αν εξαιρεσω τα φωτα που μου αρεσουν ,σαν μεγαλωμενο enfield himalaian ειναι που για την τιμη του θα τοπαιρνα.ΟΧΙ ομως αυτο.
Δεν εχει κανενα χαρακτηρα νομιζω.
Δεν φερνει κατι καινουργιο
Ισως με αλλα χρωματα και γραφικα......
Κράξτε ελεύθερα αλλά αυτό είναι το μηχανάκι που μοιάζει σαν γνήσιος απόγονος των υπέροχων 950-990.
Και γλυτώσαμε ευτυχώς από το ακρίδα look των 790-1290.
Αν βγεί σε 390 και 490 σε χωμάτινη έκδοση προβλέπω μεγάλη επιτυχία.
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ωραιο το στρογγυλό φανάρι,φαουλ η ανυπαρξία μοχλισμου στο πισω αμορτισέρ.
Αν και πιστευω οτι η σειρά 390 adve θα παρέχει μεγαλύτερη δυνατότητα adve riding απο τα 900-1200.
Οπότε μπορεις να τα πεις και ψηλα touring bike
Norden 901 Prototype – Exploring Iceland
https://youtu.be/vDvZ0ONCSLA