Φίλε μου Sebastian πιστεύω πως ως εξής έχουν τα πράγματα.
Ουσιαστικό test ride στο 502 (αν μου το έδιναν φυσικά) ακόμα και με τον τρόπο που περιγράφεις δεν θα γινόταν και αυτό γιατί λόγω χαρακτήρα αυτόματα θα ήμουν πάλι μέσα στο άγχος κλπ κλπ. οπότε πάει αυτό.
Δεδομένου ότι όπως είπα δεν θέλω μτχ, στην κατηγορία που γουστάρω περισσότερο (adv) ένα μηχάνημα πληρεί τις προδιαγραφές μου (δεν μοιάζει με παπί που έχει πάρει στεροειδή, βολτάρει χαλαρά, όμορφο, κουτσο-ταξιδεύει, κινείται αξιοπρεπώς, οικονομικό, αξιοπρεπώς αξιόπιστο, δεν του λείπει κάτι βασικό) και αυτό είναι το μικρό TRK. Mε 3,700 και το κλειδί στο χέρι και 4 χρόνια εγγύηση νομίζω είναι μια χαρά. Αν πάλι μετά απο 2-3 χρόνια θελήσω κάτι παραπάνω όπως είπαν πολλοί φίλοι εδώ το δίνω και θέλω να πιστεύω πως κάτι θα πιάσει για να πάω ένα βήμα παραπάνω.
Απλά τώρα το θέμα είναι, να μην δούμε και το μικρό Voge...? Αργεί όμως το πράγμα ρε γμτ...
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Δεν θυμάμαι περιοδικό να έχει βγάλει "σκάρτο" ένα προϊόν.
Τελευταία τροποποίηση από teogtp; 10/06/2020 στις 22:12.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Μου φαινεται να καταλήγω στο σενάριο, της απόκτησης του TRK και ότι γίνει
Οσον αφορά για test ride, θα πάω εφόσον τελικά πάρω την απόφαση να το αποκτήσω.
Είδομεν![]()
Επειδή μου ζήτησες να ενημερώσω τι θα κάνω, προσωπικά θα πάω για το μικρό TRK 251. Η τρέχουσα τιμή του είναι σούπερ για αυτά που προσφέρει, στέκεται επάξια απέναντι στον άμεσο ανταγωνισμό και σε συνδυασμό με τα 4 χρόνια εγγύηση που δίνονται τώρα κάνουν το όλο πακέτο πολύ ελκυστικό.
Το 502 παραείναι ογκώδες και βαρύ για μένα για πρώτη μηχανή. Προτιμώ να χάσω κάποια χρήματα σε 2 χρόνια π.χ. δίνοντας το 251 αλλά έχοντας μάθει συμπλέκτη και οδήγηση συμβατικής μηχανής σωστά, άνετα, χαλαρά κλπ παρά να τα γλυτώσω και να ρισκάρω το κεφάλι μου, την μηχανή και ότι βρεθεί δίπλα.
Καλή τύχη σου εύχομαι ότι και αν επιλέξεις.
Να ΄σαι καλά αδελφε, καλή τύχη και σε εσένα.![]()