Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 60

Θέμα: Ασχετοσύνη και..Test ride?

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Δεν θα πρότεινα κάτι τέτοιο όταν παραπάνω διαβάζω " να κρατιόμαστε χεράκι χεράκι "
    Χεχεχε καλά τι πήγες και σκέφτηκες...

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sebastian1980 Προβολή μηνύματος
    Τελικά haga1981 νομίζω μια είναι η λύση.
    Πάς με ένα φίλο σου που γνωρίζει να οδηγάει με συμπλέκτη και νοικιάζεις για δυο μέρες μια μοτοσυκλέτα.
    Μόλις πάρεις τα κλειδιά της Μοτοσυκλέτας ( λίγα κυβικά) τα δίνεις στο φίλο σου να οδηγήσει.
    Σε πάει σε ένα σημείο με λίγη κίνηση και γίνεται ο προσωπικός σου δάσκαλος.
    Αυτές τις δυο μέρες μαθαίνεις τον συμπλέκτη.
    Δεν είναι τόσο δύσκολο.
    Μετά επιστρέφεις εσύ την μοτοσυκλέτα που νοικιασες.
    Την άλλη μέρα πας και κάνεις το τέστ στο TRK 502 με προσοχή αλλά χωρίς πλέον φόβο.
    Η δοκιμάζεις το μικρό αδελφάκι του(προτιμότερο) TRK 251.
    Φίλε μου Sebastian πιστεύω πως ως εξής έχουν τα πράγματα.

Ουσιαστικό test ride στο 502 (αν μου το έδιναν φυσικά) ακόμα και με τον τρόπο που περιγράφεις δεν θα γινόταν και αυτό γιατί λόγω χαρακτήρα αυτόματα θα ήμουν πάλι μέσα στο άγχος κλπ κλπ. οπότε πάει αυτό.

Δεδομένου ότι όπως είπα δεν θέλω μτχ, στην κατηγορία που γουστάρω περισσότερο (adv) ένα μηχάνημα πληρεί τις προδιαγραφές μου (δεν μοιάζει με παπί που έχει πάρει στεροειδή, βολτάρει χαλαρά, όμορφο, κουτσο-ταξιδεύει, κινείται αξιοπρεπώς, οικονομικό, αξιοπρεπώς αξιόπιστο, δεν του λείπει κάτι βασικό) και αυτό είναι το μικρό TRK. Mε 3,700 και το κλειδί στο χέρι και 4 χρόνια εγγύηση νομίζω είναι μια χαρά. Αν πάλι μετά απο 2-3 χρόνια θελήσω κάτι παραπάνω όπως είπαν πολλοί φίλοι εδώ το δίνω και θέλω να πιστεύω πως κάτι θα πιάσει για να πάω ένα βήμα παραπάνω.

Απλά τώρα το θέμα είναι, να μην δούμε και το μικρό Voge...? Αργεί όμως το πράγμα ρε γμτ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από haga1981 Προβολή μηνύματος

Ουσιαστικό test ride στο 502 (αν μου το έδιναν φυσικά) ακόμα και με τον τρόπο που περιγράφεις δεν θα γινόταν και αυτό γιατί λόγω χαρακτήρα αυτόματα θα ήμουν πάλι μέσα στο άγχος κλπ κλπ. οπότε πάει αυτό.

Δεδομένου ότι όπως είπα δεν θέλω μτχ, στην κατηγορία που γουστάρω περισσότερο (adv) ένα μηχάνημα πληρεί τις προδιαγραφές μου (δεν μοιάζει με παπί που έχει πάρει στεροειδή, βολτάρει χαλαρά, όμορφο, κουτσο-ταξιδεύει, κινείται αξιοπρεπώς, οικονομικό, αξιοπρεπώς αξιόπιστο, δεν του λείπει κάτι βασικό) και αυτό είναι το μικρό TRK. Mε 3,700 και το κλειδί στο χέρι και 4 χρόνια εγγύηση νομίζω είναι μια χαρά. Αν πάλι μετά απο 2-3 χρόνια θελήσω κάτι παραπάνω όπως είπαν πολλοί φίλοι εδώ το δίνω και θέλω να πιστεύω πως κάτι θα πιάσει για να πάω ένα βήμα παραπάνω.

Απλά τώρα το θέμα είναι, να μην δούμε και το μικρό Voge...? Αργεί όμως το πράγμα ρε γμτ...
    μεχρι να τ αποφασισεις θα ερθει χειμωνας και λογω κρουσματων και καιρου θα μας εχουν κλεισει παλι μεσα,γι αυτο τραβα παρε το μικρο οσο ειναι καιρος.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    μεχρι να τ αποφασισεις θα ερθει χειμωνας και λογω κρουσματων και καιρου θα μας εχουν κλεισει παλι μεσα,γι αυτο τραβα παρε το μικρο οσο ειναι καιρος.
    Χωρίς test ride?

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Να σου πω το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό...και όχι για τον χειμώνα, αλλά για τον επόμενο μήνα.

Υ.Γ. Υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσεις ένα παλιότερο τεύχος του Moto σε ηλεκτρονική μορφή? Θα με ενδιέφερε το τεύχος 598 του 10/19 που είδα πως το έκαναν δοκιμή.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Δεν θυμάμαι περιοδικό να έχει βγάλει "σκάρτο" ένα προϊόν.
    Τελευταία τροποποίηση από teogtp; 10/06/2020 στις 22:12.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Αγορίνα δεν καταλαβαίνω τίποτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Δεν θυμάμαι περιοδικό να έχει βγάλει "σκάρτο" ένα προϊόν.
    Θυμήθηκα ένα. Το maico 680. Συγκατέλεξαν στα αρνητικά του την υπερβολική δύναμη

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από haga1981 Προβολή μηνύματος

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις.
    Πάρε το TRK 251 με τέσσερα χρόνια εγγύηση και σε δυο χρόνια ανεβαίνεις κυβικά-βαρος μότο.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rainmike Προβολή μηνύματος
    Αγορίνα δεν καταλαβαίνω τίποτα
    Καλά κάνεις.
    Ούτε εγώ θα καταλάβαινα.

Για κάποιο λόγο το ποστ μου έγινε παράθεση σε δικό σου σχόλιο.....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Μέλος
    Μου φαινεται να καταλήγω στο σενάριο, της απόκτησης του TRK και ότι γίνει
    Οσον αφορά για test ride, θα πάω εφόσον τελικά πάρω την απόφαση να το αποκτήσω.
    Είδομεν

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από newmember41 Προβολή μηνύματος
    Μου φαινεται να καταλήγω στο σενάριο, της απόκτησης του TRK και ότι γίνει
    Οσον αφορά για test ride, θα πάω εφόσον τελικά πάρω την απόφαση να το αποκτήσω.
    Είδομεν
    Επειδή μου ζήτησες να ενημερώσω τι θα κάνω, προσωπικά θα πάω για το μικρό TRK 251. Η τρέχουσα τιμή του είναι σούπερ για αυτά που προσφέρει, στέκεται επάξια απέναντι στον άμεσο ανταγωνισμό και σε συνδυασμό με τα 4 χρόνια εγγύηση που δίνονται τώρα κάνουν το όλο πακέτο πολύ ελκυστικό.

Το 502 παραείναι ογκώδες και βαρύ για μένα για πρώτη μηχανή. Προτιμώ να χάσω κάποια χρήματα σε 2 χρόνια π.χ. δίνοντας το 251 αλλά έχοντας μάθει συμπλέκτη και οδήγηση συμβατικής μηχανής σωστά, άνετα, χαλαρά κλπ παρά να τα γλυτώσω και να ρισκάρω το κεφάλι μου, την μηχανή και ότι βρεθεί δίπλα.

Καλή τύχη σου εύχομαι ότι και αν επιλέξεις.

Μέλος
    Να ΄σαι καλά αδελφε, καλή τύχη και σε εσένα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Αυτό. Κάποιοι δεν το έχουν καθόλου....
    Αν δεν το εχει καθολου ας παρει τ μαξ...
    done.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από atom_smasher Προβολή μηνύματος
    Αν δεν το εχει καθολου ας παρει τ μαξ...
    Και γιατί να πάρει tmax?Να πάρει γουρούνα

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. moto test ride - όσα οδήγησα και εντυπώσεις
    από johni41 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2017, 19:14
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2009, 03:30
  3. Test Ride Triumth
    από GTZ750 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 11:13
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2004, 21:17
  5. Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 20:41