Και το Shadow το 125 με τόση ροπή που έχει χαμηλά και αυτό 520 αλυσίδα έχει.
Σοβαρά τώρα,αν εκανα μεγάλο τουρισμό με το nc (δικαβαλο,τριβαλιτσο,150αρες στις εθνικές) θα εκμεταλευομουνα τον απύθμενο σκουτοκουβά και θα είχα καβατζα μια απλή και φθηνη 520 μαζί μου.
Για το μονό δισκόφρενο μπροστά σε αυτές τις συνθήκες δε μπορείς να κάνεις τίποτα,αλλά θα πρέπει να είναι κανείς πολύ άτυχος να χρειαστεί δύο συνεχόμενα φρένα ανάγκης από τα 150χαω.
Τι 520, τι 525, τι 530. Ολες οι αλυσιδες αντεχουν. Αν οι μικρες τελειωνουν λιγο πιο γρηγορα απο τις πιο μεγαλες δε φταινε οι αλυσιδες αλλα τα γραναζια που ειναι πιο λεπτα και φαγωνονται λιγο πιο γρηγορα. Και κυριως το μπροστινο που εχει και πολυ λιγοτερα δοντια.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Τριβάλιτσο δεν έχω βάλει αλλά έχω πάει πολλά ταξίδια δικάβαλος με σαμάρια 30αρια και τανκ μπαγκ 32αρι γεμάτα.Άνετα κρατάει 160+.Σε φυσιολογικά πλαίσια φυσικά όχι στην ανηφόρα της Τρίπολης ή του Μαρτίνου.Το μειονέκτημα είναι το μικρό τεπόζιτο και η μικρή αυτονομία με αυτές τις ταχύτητες παρόλο που η κατανάλωση για αυτά τα δεδομένα παραμένει χαμηλή.
Να σημειώσουμε κάτι σημαντικό πάνω στην αλυσίδα.Τα 1000άρια φοράνε μεν 520 αλλά δεν είναι ίδια με την 520 που φοράνε τα μεσαία για προφανείς λόγους.Σίγουρα πάντως η ποιοτική αλυσίδα παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην αντοχή.Οι κάτοχοι NC θα θυμάστε πόσα έβγαλε η μαμά αλυσίδα.
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Βαρος 400 κιλά,με 150αρες(+),ένα δισκόφρενο μπροστά και αλυσιδιτσα 520...Καλή τύχη παιδιά και καλή επιστροφή..
Να'σαι καλα αδερφε, εχουμε επιστρεψει απο πολλες χιλιαδες χιλιομετρα με την αλυσιδιτσα μας και τα φρενακια μας με τον μονο δισκο. Κανουμε μια συννενοηση να μην μας κοβουν το δρομο και στα διοδια να εχουν ανοιχτες μπαρες και μετα οπως φτανω Θεσσαλονικη αφηνω το γκαζι απο τα Μαλγαρα για να σταματησω λιμανι.....
Ο Βασιλης επειδη ειναι πιο γρηγορος αφηνει απο Θηβα και σταματαει Ασπροπυργο.
Εγώ μαζί με το φρένο βάζω και πόδι στο πίσω λάστιχο για να φρενάρει όπως κάναμε και στα ποδήλατα!
Έχει σκοτωθεί πολύς κόσμος με NC λόγω μονής δισκόπλακας απλά οι μασόνοι της Honda έχουν κονέ με τα κανάλια και τα κρύβουν.
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Εγώ πάντως βάζω τα πόδια κάτω και σταματάω, έχω λιώσει σόλες, πλούσιος ο τσαγκάρης της γειτονιάς μου λέμε !![]()