Γιατι δεν εκτυπωνουμε μπλουζακια και να παμε ολοι μια βολτα απο εκει?
''fuck theM ALL''
''R U MALLakismeno?''
κ.α.....
![]()
''fuck theM ALL''
''R U MALLakismeno?''
κ.α.....
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
''fuck theM ALL''
''R U MALLakismeno?''
κ.α.....
![]()
![]()
:a19:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολυ καλη ιδεα!Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
''fuck theM ALL''
''R U MALLakismeno?''
κ.α.....
![]()
αειμ ιν!![]()
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
ΝΤουγρού Πλ Εξαρχείων για μπουζάκια![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
εκτος θεματος , το εμπορικο κεντρο αυτο ειναι απο τα πιο αισχρα που εχω δει. ΕΝΤΕΛΩΣ απαραδεκτο , το αττικα εινια καλυτερο για μενα.
σκεφτειτε μονο αυτο , για να πιεις ενα ποτηρι νερο πρεπει να ανεβεις 3 οροφους. η δε κατασκευη , προκατ χωροδικτυωαματα. του κωλου. 1 φορα πηγα (με τα ποδια) και δε προκειτε ξανα.
Για να ανεβεις/κατεβεις απο οροφο σε οροφο πρεπει να διασχιζεις ολο τον οροφο;; Εγω πηγα με καθε καλη διαθεση, αλλα ξενερωσα με το γεγονος οτι δεν υπηρχε ταμπελα για να μας δειξει τη διαδρομη απο ηλεκτρικο (20 λεπτα περπατημα, για αποσταση 5')..Αρχικά δημιουργήθηκε από ea6gka
εκτος θεματος , το εμπορικο κεντρο αυτο ειναι απο τα πιο αισχρα που εχω δει. ΕΝΤΕΛΩΣ απαραδεκτο , το αττικα εινια καλυτερο για μενα.
σκεφτειτε μονο αυτο , για να πιεις ενα ποτηρι νερο πρεπει να ανεβεις 3 οροφους. η δε κατασκευη , προκατ χωροδικτυωαματα. του κωλου. 1 φορα πηγα (με τα ποδια) και δε προκειτε ξανα.
Παρτε και μια φωτο οπου εγω ειμαι ο μαλακας (με τη κακη εννοια):
![]()
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Μολις γυρισα απο τη Mallακια, πηγαμονο κ μονο για την αττικη οδο κ επειδη χρωστουσα κατι σε ενα φιλο που ηταν εκει.
Παρκαρα το αμαξι στο γκαραζ, κ απ'οτι ειδα το καταστρωμα γλυσταει πολυ.. Μιλαμε το ABS εκανε υπερωριες, χωρις λογο.. Δ νομιζω οτι ειναι ασφαλες για μηχανες..![]()
Κατα τα αλλα, οταν γυρισα στο παρκιγκ αποπροσανατολιστηκα κ δ μπορουσα να βρω το αμαξι, κ επειτα ξεχασα να πληρωσω τη καρτα ωστε να βγω εξω.. Κ μετα εστριψα απο την αντιθετη μερια απο την οποια εστριψαν οι υπολοιποι της παρεας..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Εγω βλεπω οτι μη γινει μια προσπαθεια να προχωρησει ο τοπος , να ενισχυθει ο ευγενης ανταγωνισμος , να γινουν καποιες πολλες νεες θεσεις εργασιας , να γινουμε ευρωπη , να κλεισουν τα μικρα μαγαζακια και να μεινουν μονο οι μεγαλες επιχειρησεις , να βγαλουν καποιοι καποια φραγκα , αμεσως να πεσετε να τους φατε επειδη δεν εχετε να παρκαρετε τα κωλομηχανακια σας.
Δεν θα παμε μπροστα ετσι. Γιδια θα μεινουμε με την κλαψα μας.
Ποτε επιτελους θα παψουμε να γκρινιαζουμε για το παραμικρο;
Ποτε θα γινουμε ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ;![]()
Keep on rocking in a free world !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Εγω βλεπω οτι μη γινει μια προσπαθεια να προχωρησει ο τοπος , να ενισχυθει ο ευγενης ανταγωνισμος , να γινουν καποιες πολλες νεες θεσεις εργασιας , να γινουμε ευρωπη , να κλεισουν τα μικρα μαγαζακια και να μεινουν μονο οι μεγαλες επιχειρησεις , να βγαλουν καποιοι καποια φραγκα , αμεσως να πεσετε να τους φατε επειδη δεν εχετε να παρκαρετε τα κωλομηχανακια σας.
Δεν θα παμε μπροστα ετσι. Γιδια θα μεινουμε με την κλαψα μας.
Ποτε επιτελους θα παψουμε να γκρινιαζουμε για το παραμικρο;
Ποτε θα γινουμε ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ;![]()
![]()
Να σου γνωρισω τον ευρωπεο μου;;;;;![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα