Ευχαριστώ τους πάντες!!!
Ελπίζω να βρεθούμε στους δρόμους.
Οδύσσεια έχει καταντήσει αλλά είμαι πολύ κοντά. Ακόμα περιμένουμε το οκ από τη Yamaha να ξεκλειδώσουν τα ηλεκτρονικά.
Ευχαριστώ τους πάντες!!!
Ελπίζω να βρεθούμε στους δρόμους.
Οδύσσεια έχει καταντήσει αλλά είμαι πολύ κοντά. Ακόμα περιμένουμε το οκ από τη Yamaha να ξεκλειδώσουν τα ηλεκτρονικά.
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Έχει λίγη σημασία γιατί έχω άδεια-πινακίδα στα χέρια μου και το επίσημο τιμολόγιο αγοράς.
Αντίστοιχο πρόβλημα με ξεκλείδωμα εγκεφάλου κατά την αγορά, είχε φίλος πριν από μερικά χρόνια με KTM Duke. Είχε πέσει σε Αύγουστο που ήταν κλειστά τα πάντα και έχασε τότε μερικές εβδομάδες, σε συνδυασμό με καθυστερήσεις του υπουργείου για τις πινακίδες.
Κι εγώ είχα χάσει ένα δεκαήμερο, λόγω απεργίας του Υπουργείου, παρόλο που το μοτοσακό ήταν ετοιμοπαράδοτο. Κακή εντύπωση μου είχε κάνει το γεγονός ότι η Yamaha άρχισε να μετράει την εγγύηση από τη μέρα της αγοράς, παρόλο που ήταν στη συμφωνία να παραδοθεί με πινακίδες και είχα πληρώσει επιπλέον χρήματα για τη διεκπεραίωση. Μου είχαν πει τότε ότι το μηχανάκι είναι έτοιμο και μπορώ να το πάρω χωρίς πινακίδες αν θέλω και ότι έχει αρχίσει να μετράει η εγγύηση. Χρειάστηκε επιπλέον "πράξη" για τη φύλαξή του στην αντιπροσωπεία 10 μέρες μέχρι να τους φέρει ο διεκπεραιωτής τους τις πινακίδες.
Αυτές οι καθυστερήσεις δημιουργούν μία όμορφη προσμονή, αφού τα βασικά ζητήματα έχουν επιλυθεί.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 04/06/2022 στις 16:44.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Αν τελικά δεν πούλησες το Hornet, γιατί δεν βγαίνεις καμιά βόλτα με αυτό; Υπομονή, λίγες μέρες είναι, θα περάσουν.
Με γεια το XSR 900! Αναμένουμε εντυπώσεις και σύγκριση με το Hornet 600.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Παρέλαβαααααααα!
Φωτο απο βολτα...μονο.
Καλα χλμ.
Ride(s) the wind of change...
Καλές βόλτες με το εργαλείο!!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μικρή η αναμονή, τελικά.
Καλές βόλτες.