Μια χαρά είναι αυτό το ύψος για το μηχανάκι. Φρόντισε να κάθεσαι μπροστά, εκεί που η σέλα κάνει γούβα.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν!
Ο κύβος ερρίφθη..Σε μια βδομάδα περίπου θα έχω ένα CB500X.
Τι μονο 4 σελιδες...
Κατι λαθος πηγε εδω...
Ride(s) the wind of change...
Ευχαριστώ πολύ!Εννοείται!
Θα πήγανα σε Africa αλλά μου πέφτει ψηλή για πρώτη
Ελπίζω να βγει καλή η επιλογή μου τουλάχιστον..
Όχι καινούριο.Ήμουν τυχερός γιατί συνήθως κάνουν 1-2 μήνες απ όσο ρώτησα.Απ' όλους ένας έμπορος με κέρδισε σαν τιμή,ενδιαφέρον κτλπ και όταν πήγα να το κλείσω με πιθανή αναμονή κάνα μήνα έτυχε να παραλαμβάνει σε μια βδομάδα!![]()
Καλοτάξιδο φίλε. Πάντα όρθιος!!
No one told you when to run,
you missed the starting gun
Αν δεν σε τρώει ο δεξιός καρπός, είναι μία εξαιρετική all around επιλογή.
Οικονομικό και σβέλτο στην πόλη, αξιοπρεπέστατο στα ταξιδάκια, το φορτώνεις και έφυγες.
Το σημαντικό για εμένα; 3 χρόνια τώρα, απλά βάζω μπρος και φεύγω. Ούτε λαμπάκια, ούτε τριγμοί, ούτε προβλήματα στις ταχύτητες, ούτε ανορθωτές, μπαταρίες (με μεγάλα διαστήματα παρατημένο), τίποτα.
Χρωματάκι που πέτυχες;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Ευχαριστώ πολύ!!
Πάντα καλή είναι η δύναμη να υπάρχει αλλά καλύτερα να μην μπω στον πειρασμό.Καλα να είμαστε ας αποκτήσω εμπειρία πρώτα..Άλλωστε είχα ξεκινήσει με σκέψη για κάτι πολύ μικρότερο αλλά είπα να πάω σε καλύτερη κατηγορία και από θέμα στησίματος αλλά να μπορώ να βγω και λίγο πιο έξω πάντα όμως οικονομικά..
Ευτυχώς βρήκα και σε κόκκινο που ήθελα εξαρχής.
Kαλησπέρα και καλή χρονιά!
Το μηχανάκι καθυστέρησε λίγο παραπάνω ωστόσο το έχω κάτι λιγότερο από μήνα.
Είμαι στο στρώσιμο ακόμα (600χλμ) με κυκλοφορία σε ανοιχτούς δρόμους,πόλη-κίνηση και λίγο βουνό-χώμα.
Παρότι νεοεισερχόμενος στο χώρο μέσα στα τόσα λίγα χλμ νιώθω σα να το είχα χρόνια.Το βάρος του εν κινήση ανύπαρκτο και είναι όντως σαν παπί μέσα στην κίνηση.Βοηθάει πολύ και το ύψος του που περνάς πάνω απ τους καθρέφτες των περισσότερων αυτοκινήτων με άνεση.
Έχω μόνο κάποιες δεύτερες σκέψεις για τη δύναμή του όταν βγαίνω σε δρόμους 100+,ειδικά αν πάρω και δικάβαλο.Έχω κακομάθει και λόγω δυνατού αυτοκινήτου είναι η αλήθεια,αλλά δεν το έχω πιέσει ιδιαίτερα προς το παρόν μέχρι τα 1000χλμ.
Το καλό είναι ότι κατανάλωση είναι στα 3,4l/100km.
Πάντως αν μετανιώνω για κάτι είναι που τόσα χρόνια δεν το έπαιρνα απόφαση να κάνω την κίνηση και εγκλωβιζόμουν στο αυτοκίνητο.Μόνο και μόνη η αίσθηση του να πηγαίνεις μια χαλαρή βόλτα στη φύση με έκανε να νιώσω και πάλι παιδί.