Καλημέρα, αν κάποιος είναι Θεσσαλονίκη και ενδιαφέρεται για ομαδική παραγγελία ας μου στείλει ένα μήνυμα/απάντηση.
Καλημέρα, αν κάποιος είναι Θεσσαλονίκη και ενδιαφέρεται για ομαδική παραγγελία ας μου στείλει ένα μήνυμα/απάντηση.
επειδή τα αθλητικά είναι ιδιαίτερη περίπτωση πολλές μαρκες με πολλές φόρμες αλλες πάνω αλλες κάτω απο το νουμερο σου.
Θα σου πω με πολιτικό παπούτσι, καζουαλ ας πουμε, 42 φοράω, 26,5 ~ 27cm μήκος ποδιού, 42 πήρα τις μπότες. Το μήκος μέσα του ποδιού μου είναι οκ, έχει και χώρο για χοντρότερη κάλτσα. Το fit για το βγάλε - βάλε είναι σφιχτό. Ομως επειδή είναι φυσικό δέρμα περιμένω να ανοίξουν
Συνεπώς θα έλεγα ότι φοράς σε πολιτικό αγοράζεις και σε αυτό, βέβαια πάντα συμβουλέψου το μεγεθολόγιο του μοντέλου, μέτρησε το πόδι σου, αναλυσε το και πράξε πριν την παραγγελία
you rise you fall you're down then you rise again
έχουν πολύ δουλειά αυτές τις μέρες, λίγη υπομονή ακόμα
Καλημέρα και Καλή Χρονιά!
Τα πράγματα ήρθαν και παρελήθφθησαν (απο συγγενικό πρόσωπο) την Παρασκευή, αλλά ήμουν εκτός Αθηνών. Θα τα πάρω σήμερα το απόγευμα στα χέρια μου και θα σας ενημέρώσω για τα επόμενα βήματα
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Παίζουν κάτι τρελές τιμές (50% - 60%) σε γάντια Orina στο FC Moto...
Επιπλέον, μέχρι και σήμερα, έχει 15% επιπλέον έκπτωση πάνω στις ήδη σκοτωμένες τιμές.
Εμένα αυτά μου έκαναν click.
https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf...ro-Gloves-0001
Δεν είχα ποτέ το παρελθόν Orina, οπότε usual disclaimers apply.
Edit:
Παίζουν και θερμαινόμενα...
https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf...ed-Gloves-0001
Παρηγγειλα τα Orina Houston τελικα (στα 60€ με μεταφορικα). Μου φανηκαν τα πιο ζεστα.
Εφοσον δεν εχω κανει λαθος στο νουμερο νομιζω σε αυτα τα λεφτα δεν εχω κατι να φοβηθω.
Ευχαριστω Θωμα για την ενημερωση.
Ως προς το μέγεθος, θα έλεγα πως έχουν πιο στενή γραμμή από τα Five και τα Rev'it.
Στα Five και Rev'It είμαι στο Medium (9), το οποίο όμως μου είναι λίγο μπόλικο ενώ το μικρότερο είναι πολύ στενό.
Στα Orina επέλεξα το Medium/8, το οποίο κάθεται super.
Θεωρώ ότι μόλις ανοίξει το δέρμα θα είναι απλά τέλειο, ο χρόνος θα δείξει.