Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 141

Θέμα: Honda GB350S

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος

Ελα τώρα με τους κινέζους, που κοιτάνε να κλέψουν και να κακοαντιγράψουν ότι πετάει, ότι κολυμπάει,
    ότι κυλάει........Πώς να το παίξουν οι χτεσινοί εκ' του ασφαλούς, όταν ότι δεν έχουν εμφανίσει ούτε μιά
    καινοτομία, μας έχουν φλομώσει στα φτηνά κακέκτυπα, σε καμμιά 30- 40 χρόνια όσοι απ' αυτούς υπάρχουν
    θα το παίζουν κι' αυτοί εκ' του ασφαλούς.
    Μεγάλη συζήτηση. Φταίνε οι Κινέζοι που αντιγράφουν ή οι κοντόφθαλμοι Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι που βλέποντας μόνο το εφήμερο κέρδος από τα
    φτηνά εργατικά χέρια στείλαν όλη την παραγωγή στην Κίνα την Ινδία την Τουρκία κλπ χωρίς να τους ενδιαφέρει ότι την επόμενη δεκαετία θα
    βρεθούν να ανταγωνίζονται χωρίς επιτυχία τους "συνεργάτες" τους?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Θα σε μαλώσω γιατί συλλαμβάνεσαι αδιάβαστος και δεν κάνει.....Στην ηλικία μας αυτά τα θέματα
    τα παίζουμε στα δάκτυλα....τα θέματα έτσι, μην μπερδευτείς............

Για να το παίξει εκ του ασφαλούς η χόντα, η μπεμβέ, η ντουκάτι, η γιαμάχα κλπ,κλπ, μήπως ξέρεις τι
    κουπί έχουν τραβήξει τα τελευταία 60-70-80 χρόνια, τρέχοντας σε κάθε είδους αγώνα και ραλύ ανα την υφήλιο,
    πόσες φορές έχουν μαζέψει τα μπογαλάκια τους από πίστες ντροπιασμένοι;;;;;;;;;;;;;;
    Πόση δολοπλοκία έπεσε για να κλέψουν οι γιαπωνέζοι τα σχέδια του Καάντεν και να καταφέρουν να
    φτιάξουν καλύτερα μηχανάκια;;;;;;;;;;;;;

Ελα τώρα με τους κινέζους, που κοιτάνε να κλέψουν και να κακοαντιγράψουν ότι πετάει, ότι κολυμπάει,
    ότι κυλάει........Πώς να το παίξουν οι χτεσινοί εκ' του ασφαλούς, όταν ότι δεν έχουν εμφανίσει ούτε μιά
    καινοτομία, μας έχουν φλομώσει στα φτηνά κακέκτυπα, σε καμμιά 30- 40 χρόνια όσοι απ' αυτούς υπάρχουν
    θα το παίζουν κι' αυτοί εκ' του ασφαλούς.

Γιά την ώρα κοιτάνε να εδραιωθούν, με ΦΤΗΝΑ αντιγραφα, και προσφέροντας εγγυήσεις και σέρβις
    με την σέσουλα, μπάς και χωθούνε σε καμμιά τρουπούλα.........
    το ιδιο λεμε,αλλα που να το καταλαβεις.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    το ιδιο λεμε,αλλα που να το καταλαβεις.

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Ρε σεις....σίγουρα μιλάμε (ακόμα) για το GB 350;

Μείνετε εντός θέματος, παρακαλώ, αν θέτε αντιπαράθεση των....3 ηπείρων, ανοίξτε νέο θέμα.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kickstart
    εισαι πιτσιρικάς και μετα την πάπια ενα πρωί αρχιζεις να βλεπεις αυτό οταν γυρνάς το κλειδι να φύγεις

εισαι μεγαλύτερος εχεις καβαλήσει πολλά και διάφορα, κι ενα πρωί την βλέπεις αλλιώς και φεύγοντας για δουλειά γυρνάς το κλειδί και βλέπεις αυτό

εισαι στην γνωστή κατηγορία που είμαστε πολλοί, έχεις παιδιά στην πρώτη κατηγορία (πιτσιρικάς) αρα πλέον δεν περισσεύει τίποτα, έχεις μαζέψει αρκετό καιρό με κουτί στους δρόμους κι αρχίζει να στην βαράει επικίνδυνα, κοιτάς παπιά, σκουτερ, κατι μικρο οικονομικό, οσο το δυνατόν αξιόπιστο αλλά να έχει και εκείνο το κατι να σε φωνάζει πάμε βόλτα ρε..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	honda-gb350-rbmotolens-rml_3191-.jpg 
Προβολές:	187 
Μέγεθος:	59,1 KB 
ID:	458249
    Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Την είδες την γιαπωνεζιά;!

φοβερό, τους βγάζω το καπέλο.. βίδες στήριξης του dial κάθετα! πολύ ωραία λεπτομέρεια.

Α γειά σου, αυτό μου χτύπησε με τη μια στο μάτι! η κάθετη διάταξη στα βιδάκια.
    Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Ρε σεις....σίγουρα μιλάμε (ακόμα) για το GB 350;

Μείνετε εντός θέματος, παρακαλώ, αν θέτε αντιπαράθεση των....3 ηπείρων, ανοίξτε νέο θέμα.
    Μα εντός θέματος είμαστε.Στο java 42, μόνο που δεν βρίζονται,εδώ κόλλησες;;;;

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Καλά είναι παιδιά και τα 18 και τα 27 και τα 30 άλογα αλλά να μην ξεχνάμε και το σκαρί του οχήματος, αλλιώς ήταν τα 17 άλογα στο MBX 125 που είχε βάρος 100 κιλά στεγνό ή σε ένα εντουράκι των 120-130 κιλών
    και αλλιώς σε σκαρί 196 κιλών γεμάτο βενζίνη όπως το συγκεκριμένο.
    Κατά τα άλλα συμφωνώ στα περί χρήσης .
    To GB350S είναι 178 κιλά γεμάτο. Ο Σαρακάκης έχει βάλει από λάθος 196 ή κάτι τέτοιο.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kickstart Προβολή μηνύματος
    Α γειά σου, αυτό μου χτύπησε με τη μια στο μάτι! η κάθετη διάταξη στα βιδάκια.
    Αν μιλάτε για τα εξογκώματα στα αριστερά, είναι τα κουμπιά για τις επιλογές του οργάνου.

το 196 τυχαία το είπα...εκεί 190 με 200 το υπολογίζω πάνω κάτω με το πλαίσιο που φοράει το μέγεθος τροχών το 15αρι μεταλλικό ντεπόζιτο κτλ

λέμε για τα βιδάκια μέσα στο πάνελ του χιλιομετρητή, που ειναι κάθετα βαλμένα, ειναι ωραία νότα, λεπτομέρεια που σου λέει μπορεί να είμαι χαμηλού κόστους αλλα κάποιος πρόσεξε την σχεδίαση μου.
    Τελευταία τροποποίηση από Kickstart; 19/11/2024 στις 12:19.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kickstart Προβολή μηνύματος
    το 196 τυχαία το είπα...εκεί 190 με 200 το υπολογίζω πάνω κάτω με το πλαίσιο που φοράει το μέγεθος τροχών το 15αρι μεταλλικό ντεπόζιτο κτλ

λέμε για τα βιδάκια μέσα στο πάνελ του χιλιομετρητή, που ειναι κάθετα βαλμένα, ειναι ωραία νότα, λεπτομέρεια που σου λέει μπορεί να είμαι χαμηλού κόστους αλλα κάποιος πρόσεξε την σχεδίαση μου.
    178 γεμάτο είναι!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Την είδες την γιαπωνεζιά;!

φοβερό, τους βγάζω το καπέλο.. βίδες στήριξης του dial κάθετα! πολύ ωραία λεπτομέρεια.
    Δηλαδή αν ήταν οριζόντια,τι θα άλλαζε.;;;θα ειτανε στοιχείο ΜΗ ποιότητος.Που πάμε ωρε,που πάμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή αν ήταν οριζόντια,τι θα άλλαζε.;;;θα ειτανε στοιχείο ΜΗ ποιότητος.Που πάμε ωρε,που πάμε.
    Ειναι σταυροβιδα οποτε ειναι παντα και οριζοντια και καθετα

Αυτο που σχολιαζουν ειναι την προσοχη στην λεπτομερεια, ειναι κι οι δυο ακριβως στην ιδια θεση και σε σχημα +, οχι Χ. Λεπτομερειες θα πει κανεις αλλα δειχνει κατι
    Βαζω και στοιχημα οτι αυτο δεν θα ουρει οπως το ΜΖ διπλα

Αν και για εμενα δεν ειναι χρησιμη ως μοτο, ειναι ομορφη παντως

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Τελικά αυτό είναι made in India ή κάπου αλλού?

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μονοπωλειο Ανταλλακτικων Honda
    από kapeos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2005, 22:39
  2. Τώρα και αεροπλάνο από τη Honda!
    από skor-billys στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2004, 18:29
  3. H Repsol Honda
    από dimi750 στο forum Αγωνιστικά νέα