Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 59 από 59

Θέμα: Voge DS900X

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος

Το ακριβως αντιθετο.
    Λες χαλαλι τα extra 5 χιλιαρικα.
    Προσωπικη αποψη πάντα.
    για ποιο τενερε μιλας,το σουπερ τενερε?? το 1200?

Μέλος
    Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα το οδηγήσω την τρίτη οπότε θα σας έχω και νεότερα.

Υ.γ. Αν σας πω βέβαια ότι έκλεισα και για το sr4 μην με πάρετε με τις ντομάτες pleaseee!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimmanoukas Προβολή μηνύματος
    Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα το οδηγήσω την τρίτη οπότε θα σας έχω και νεότερα.

Υ.γ. Αν σας πω βέβαια ότι έκλεισα και για το sr4 μην με πάρετε με τις ντομάτες pleaseee!
    Το sr4 το οδηγησες,το πήρες.Καλοριζικο.
    Τελευταία τροποποίηση από panavour; 16/10/2024 στις 18:19.

Μέλος
    Δεν ξέρω...μακάρι να βγει έτσι γιατί πραγματικά χρειάζομαι τις ανέσεις ενός σκούτερ (προστασία από καιρικά φαινόμενα, αποθηκευτικούς χώρους και ίσως λέω ίσως σιγά σιγά να ανεβάσω τον μικρό γιατί θα χρειάζεται καθημερινή μετακίνηση δύο χιλιομέτρων καθημερινά από του χρόνου).

Στατικά όμως που ανέβηκα ενώ είναι άνετο πολύ, μου φάνηκε πλέον πολύ ξένη αίσθηση σε σχέση με την μηχανή.

Για αυτό έκλεισα back to back τα test ride και με το 900, για να έχω μια άμεση σύγκριση.

Και για να είμαστε κάπως on topic είχε και το black night στο 900αρι που είναι πολύ πολύ όμορφο με τις χρυσαφί αντιθέσεις.

Εάν έπρεπε να διαλέξω χρώμα θα ήταν tough decision ανάμεσα στο μπλε ή το μαύρο (καθώς το μπλε δείχνει λίγο καλύτερη η βαφή ενώ στο μαύρο είναι ματ και δείχνει ένα κλικ πιο κάτω, χρωματικά όμως τα σπάει...ωχ το ξαναπα αυτό)

Τέλος είπανε ότι έχουν μείνει γενικά πολύ λίγα αποθέματα σε μηχανάκια (στο sr4 και στο 900αρι που ρώτησα) καθώς το εργοστάσιο δεν προλαβαίνει τις παραγγελίες και ίσως να έχουν από το νέο έτος νέες παραλαβές.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Xωρίς παρεξήγηση, αν είναι ίδιο "σχέδιο" με το 525 η ομορφιά είναι υποκειμενική...
    Καλύτερα να κρίνεις μεταξύ τους με βάση την παθητική ασφάλεια των αναγκών σου.

Δεν ξέρω...μακάρι να βγει έτσι γιατί πραγματικά χρειάζομαι τις ανέσεις ενός σκούτερ (προστασία από καιρικά φαινόμενα, αποθηκευτικούς χώρους και ίσως λέω ίσως σιγά σιγά να ανεβάσω τον μικρό γιατί θα χρειάζεται καθημερινή μετακίνηση δύο χιλιομέτρων καθημερινά από του χρόνου).
    .
    Μέχρι εδώ διάβασα .Άσε το θηρίο το 900.Καμμια σχέση με τις ανάγκες που ανέφερες.Αν έχεις οικογένεια το σκούτερ είναι μονόδρομος.Ασε που σου περισσεύουν και 4 χιλιάρικα,για τις ανάγκες του παιδιού.ΓΝΩΜΗ μου πάντα.Αργοτερα δίνεις το σκούτερ στο παιδί και παίρνεις το 1300 που θα έχει βγάλει η Voge.Κοιτα και το sr3

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Μέχρι εδώ διάβασα .Άσε το θηρίο το 900.Καμμια σχέση με τις ανάγκες που ανέφερες.Αν έχεις οικογένεια το σκούτερ είναι μονόδρομος.Ασε που σου περισσεύουν και 4 χιλιάρικα,για τις ανάγκες του παιδιού.ΓΝΩΜΗ μου πάντα.Αργοτερα δίνεις το σκούτερ στο παιδί και παίρνεις το 1300 που θα έχει βγάλει η Voge.Κοιτα και το sr3
    Εδώ και καιρό, γλυκοκοιτάω τόσο το SR4 Max, όσο και το πανάκριβο ετεροθαλές αδερφάκι του, το C400GT...το σκεπτικό το ίδιο, καθημερινή μετακίνηση από και προς δουλειά χειμώνα-καλοκαίρι, κι όσο ο καιρός είναι καλός, μετακίνηση τα παιδιά στις δραστηριότητες, ιδιαίτερα τη μικρή που ζητάει να την πηγαινοφέρνω με τη μηχανή.

Κι εκεί που στην πάλη λογική vs συναίσθημα είμαι στο τσακ να κλείσω mega scooter test ride, κατεβαίνω μια μέρα με την μικρή, και αράζω δίπλα σε ένα XMax...της λέω "σ' αρέσει αυτό το σκούτερ, δεν θα βόλευε πιο πολύ να είχαμε ένα τέτοιο αντί για τη μηχανή και να σε πηγαινοφέρνω, θα είσαι πιο άνετα και καλύτερα", το κοιτάει από δω, το κοιτάει από ΄κει και μου λέει "θα σου πω αλήθεια, πιο πολύ θα βόλευε, αλλά η μηχανή είναι πιο όμορφη και είναι και μηχανή, αυτό είναι σκούτερ"

Υ.Γ. Έχουν σκάψει όλη την πόλη για δίκτυο φυσικού αερίου και τηλεφωνικές γραμμές, όλοι οι δρόμοι είναι με μπαλώματα και εξογκώματα, συχνή επωδός από τους χρήστες σκούτερ γενικά "δεν μου έχει μείνει πλευρό και μέση"...

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Εδώ και καιρό, γλυκοκοιτάω τόσο το SR4 Max, όσο και το πανάκριβο ετεροθαλές αδερφάκι του, το C400GT...το σκεπτικό το ίδιο, καθημερινή μετακίνηση από και προς δουλειά χειμώνα-καλοκαίρι, κι όσο ο καιρός είναι καλός, μετακίνηση τα παιδιά στις δραστηριότητες, ιδιαίτερα τη μικρή που ζητάει να την πηγαινοφέρνω με τη μηχανή.

Κι εκεί που στην πάλη λογική vs συναίσθημα είμαι στο τσακ να κλείσω mega scooter test ride, κατεβαίνω μια μέρα με την μικρή, και αράζω δίπλα σε ένα XMax...της λέω "σ' αρέσει αυτό το σκούτερ, δεν θα βόλευε πιο πολύ να είχαμε ένα τέτοιο αντί για τη μηχανή και να σε πηγαινοφέρνω, θα είσαι πιο άνετα και καλύτερα", το κοιτάει από δω, το κοιτάει από ΄κει και μου λέει "θα σου πω αλήθεια, πιο πολύ θα βόλευε, αλλά η μηχανή είναι πιο όμορφη και είναι και μηχανή, αυτό είναι σκούτερ"

Υ.Γ. Έχουν σκάψει όλη την πόλη για δίκτυο φυσικού αερίου και τηλεφωνικές γραμμές, όλοι οι δρόμοι είναι με μπαλώματα και εξογκώματα, συχνή επωδός από τους χρήστες σκούτερ γενικά "δεν μου έχει μείνει πλευρό και μέση"...
    Τί να κεράσω τη μικρή;;;

Όσον αφορά το ΥΓ: Αααααχ έτσι!!! Με τη μηχανάρα μου δεν καταλαβαίνω τίποτα Φτου, φτού μη μας ματιάσουν
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator

+Άπειρα βρουμ για την μικρή!!
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Οδηγησε το και θα δεις.Οι αναρτήσεις του είναι αξιοπρεπεστατες για σκούτερ.Θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.Απ οσα εχω οδηγησει μεχρι τωρα,εχει τις καλυτερες,οσον αφορα την ανεση.
    Τελευταία τροποποίηση από panavour; 17/10/2024 στις 13:30.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Οι αναρτήσεις του sr4 απλά είναι αλλού σε σχέση με ότι σκούτερ κυκλοφορεί.. ΑΛΛΟΥ.

Απλά έχει δίκιο η κόρη σου.. ειναι σκούτερ

εχει υποτιτλους.πρωτα πολωνικα και το βαζεις στην μεταφραση σ οποια γλωσσα θελεις.

Μέλος
    Καλησπέρα από εμένα,

Σήμερα πήγα για το test ride

Ρώτησα για την δυνατότητα ταξινόμησης μηχανής euro 5 από 01/01/2025 και μου είπαν ότι για συγκεκριμένα τεμάχια μπορούν ως μια άτυπη παράταση.

Τώρα το κακό νέο είναι ότι δεν είχαν έτοιμο το 900αρι για να το κάνω test ride (καλό για εμένα γιατί δεν είναι να μπαίνω σε μπελάδες και πραγματικά δεν το χρειάζομαι)

Υ.γ. η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει topic για το sr4 και καταχραζομαστε αυτό του dsx900, οπότε δεν ξέρω εάν πρέπει να μεταφερθούν όλα αυτά σε ένα νέο
    Τελευταία τροποποίηση από giorgosb; 22/10/2024 στις 12:13.

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Υ.γ. η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει topic για το sr4 και καταχραζομαστε αυτό του dsx900, οπότε δεν ξέρω εάν πρέπει να μεταφερθούν όλα αυτά σε ένα νέο
    Τώρα υπάρχει.
    Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Voge 300 (loncin)
    από panavour στο forum Voge
    Απαντήσεις: 664
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2025, 17:16
  2. Voge 650ds/x
    από basilis_k6 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2022, 10:42
  3. Voge Motorcycles
    από lleonidas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2021, 22:13
  4. voge 300 (loncin)
    από panavour στο forum Voge
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2021, 23:24
  5. Voge
    από Potis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2020, 09:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ