Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 102

Θέμα: Τιμές Μεταχειρισμένων-Σχόλια κλπ

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    Αυτή η φοτο περιγράφει πλήρως την κατάσταση..
    Λόγο ηλιθιότητας πιστεύουν ότι θα βρεθεί κάποιος να τα δώσει,

χωρίς να ψάξει τίποτα,χωρίς να ξέρει τίποτα και να έχει λεφτά για κυριολεκτικο πέταμα,

Ακόμα και εκατομμυριούχος που μόλις βρήκε από εγκεφαλικό με τα σάλια να τρέχουν και πατώντας τυχαία κουμπιά με τρέμουλο
    δεν θα έκανε αυτό το λάθος.

η πιθανότητα είναι μικρότερη από 0,01%. Γιατί όμως μπαινουν στον κόπο να το βάλουν αγγελία αφού ξέρουν ότι σε αυτή τη τιμή δεν πρόκειται να φύγει ποτέ?

Οπότε στο 90% δεν αξίζει, μόνο από γνωστό,φίλο που πουλάει σε λογική τιμή η κάποιον σε αναγκη,
    Ίσως στην επόμενη κρίση

Και όχι, όσο και να θες ένα μοντέλο, και ας έχεις έτοιμα τα λεφτά στο χέρι, δεν αξίζει να το πληρώσεις +1500 αέρα.

Είχες ένα xt600 πριν 2-3 χρόνια που το είχες πάρει 1000€. Το έδωσες σε έναν γνωστό 1000€, έμεινες χωρίς μηχανή, τώρα θες να ξαναπάρεις xt, ο γνωστός πουλάει το ίδιο το δικό σου 2200€ θα πας να τα δώσεις?

Ενώ οι μισθοί έχουν μείνει στο ίδιο, τα έξοδα παραπάνω, οι τιμές στα πάντα αυξημένες(βενζίνη,λάστιχα) αν το έδινε στα ίδια μπορει
    Τελευταία τροποποίηση από kostaskk; 01/06/2024 στις 04:39.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaskk Προβολή μηνύματος
    Αυτή η φοτο περιγράφει πλήρως την κατάσταση..
    Λόγο ηλιθιότητας πιστεύουν ότι θα βρεθεί κάποιος να τα δώσει, χωρίς να ψάξει τίποτα, να έχει λεφτά για πέταμα, η πιθανότητα είναι μικρότερη από 0,01%. Γιατί όμως μπαινουν στον κόπο να το βάλουν αγγελία αφού ξέρουν ότι σε αυτή τη τιμή δεν πρόκειται να φύγει ποτέ?
    Είναι παλιό κόλπο
    Όταν πέφτει παντοφλέιρο από τη γυναίκα για τον διάολο που καβαλάς και γκρίνια κτλ,της λες εντάξει αγκαπε θα το πουλήσω.
    Και φτιάχνεις την αγγελία και βάζεις ασουμε τενερε του 09 καμένο από τον ήλιο 6990 ευρώ.
    Της δείχνεις την αγγελία και περιμένεις τηλέφωνο..

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Kαι αυτό που λέει ο taisteal έχει βάση. Μπορεί να είναι λίγο αστείο, αν όμως προσφέρει οικογενειακή ηρεμία σε κάποιον..
    Μην ξεχνάμε επίσης όσους έχουν χρήματα που δεν θέλουν να φορολογηθούν γι'αυτά, όπως και την γενική αρχή που έχουν
    πολλοί να θέλουν να κάνουν παζάρια σε οτιδήποτε.

Αν μπορεί κάποιος να πει τι θα κερδίσουμε σαν σύνολο οι μοτοσυκλετιστές; με τους πωλητές μεταχειρισμένων να χρησιμοποιούν
    την ισοτιμία του έτους που αγόρασαν και όχι του έτους που πωλούν, τον παρακαλώ να το κάνει.

Θα με βοηθήσει να καταλάβω γιατί μέχρι στιγμής η λογική με οδηγεί να δέχομαι την τιμολόγηση των ιδιωτών.
    Αν ένα τενερε είχε 7000 το '09 και σήμερα 12000, το "μισό" τενερέ έχει 5500-6000 σήμερα και όχι 3000-3500.

Όπως βλέπουμε, η ανατίμηση είναι γενική, συμβαίνει σε όλα.
    Πως περιμένουμε να το αγνοήσουν οι ιδιώτες πωλητές και να εστιάσουν στον αριθμό και όχι στην αξία των χρημάτων τότε και τώρα
    όπως όλοι όσοι έχουν να κάνουν με χρήματα;

δεν έχω κάτι προς πώληση

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Είναι παλιό κόλπο
    Όταν πέφτει παντοφλέιρο από τη γυναίκα για τον διάολο που καβαλάς και γκρίνια κτλ,της λες εντάξει αγκαπε θα το πουλήσω.
    Και φτιάχνεις την αγγελία και βάζεις ασουμε τενερε του 09 καμένο από τον ήλιο 6990 ευρώ.
    Ακριβώς. Επιπλέον πολλοί που έχουν ίδιο μοντέλο για πώληση ανεβάζουν εικονικές αγγελίες με ακριβότερη τιμή για να αυξηθεί η μέση τιμή πώλησης.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    ^ και αυτο.

Στην τελικη βλεπεις μια αγγελια με τιμη παραλογη. Θα παει κανεις να του τα σκασει; Αν ναι, ειναι ηλιθιος.+-

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος
    Ο ανεργος και ο απλος υπαλληλος πληρωνουν την νυφη.Προφανως η μόνη απαντηση ειναι οπως σου ''παιρνουν'' αυτοι τα λεφτα να τα παρεις κι εσυ πισω με καποιο τροπο...ανοιξε μια ιστοσελιδα και πουλα τιποτα ξερω γω.
    Φιλος στην δουλεια μου (πληρη απασχοληση) ειχε πιασει δευτερη δουλεια ημιαπασχοληση...και τις προαλες επιασε και ΤΡΙΤΗ με ημιαπασχοληση...
    Αλλος στην δουλεια μου παλι ανοιξε και μαγαζι μαζι με την γυναικα του...
    Συγγενης μου παλι τα ιδια...

Καταντια τεραστια ειναι αλλα τι να κανεις,κι εγω αν μου δοθει η ευκαιρια θα κανω κατι εξτρα...

Ολοι ζητανε λεφτα,χθες η ιδιοκτητρια μετα απο 1 χρονο που μου αυξησε το ενοικιο +50ευρω....θυμηθηκε οτι πρεπει να της βαλω και ενα 50ευρω γιατι αυξηθηκε και η εγγυηση λεει!Ακου να δεις αντι να πει αστον τον ανθρωπο με πληρωνει καθε μηνα ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ επι 3 χρονια + δεχτηκε την αυξηση + με εχει εξυπηρετησει απειρες φορες κτλ θελει η φακλανα να παρει και το 50αρικο που ουτε καν το θυμοταν(της το ειπε ο δικηγορος της λεει)

Γιναν ολοι οι αναπηροι(στο μυαλο) αδιστακτοι επιχειρηματιες!
    Μια απ τα ίδια ο δικός μου ακριβώς έτσι ομως
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος

Θα με βοηθήσει να καταλάβω γιατί
    Αν ένα τενερε είχε 7000 το '09 και σήμερα 12000, το "μισό" τενερέ έχει 5500-6000 σήμερα και όχι 3000-3500.

Πως περιμένουμε να το αγνοήσουν οι ιδιώτες πωλητές και να εστιάσουν στον αριθμό και όχι στην αξία των χρημάτων τότε και τώρα

δεν έχω κάτι προς πώληση
    Αν πας να πάρεις το μισό tenere του 2009 είναι
    3500. Αν πας για το μισό του σημερινού 6.000.

Το παλιό θα έπρεπε να είναι στο 1/3 της αρχικής δλδ κάπου στα 2500,, αλλά θα το βρεις 5,

Το καινούριο μπορεί να το βρεις 11,500, ενώ θα έπρεπε 9-10.000 αν ήταν σχετικά καινούριο.
    Και 6 -7 αν έχει αρκετά χιλιόμετρα

ούτε καν χάνει το 20% όταν μπει το κλειδί στη μίζα και βγει από αντιπροσωπεία, μάλλον νομίζουν οτι είναι επένδυση..

Μια άλλη λύση που μάλλον θα κάνω είναι αγγελίες ζήτησης,, ανεβάζεις μια φωτογραφία με τα μαρούλια- λεφτά στο χέρι και λες ζητάω το τάδε μοντέλο μέχρι αυτά τα λεφτά,
    Τελευταία τροποποίηση από kostaskk; 01/06/2024 στις 12:19.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Είναι παλιό κόλπο
    Μπα δεν παίζει αυτό.... αφού της είχε πει ότι το πήρε 5.000 όταν το αγόρασε 8 χιλιάρικά.

Kαι αυτό που λέει ο taisteal έχει βάση. Μπορεί να είναι λίγο αστείο, αν όμως προσφέρει οικογενειακή ηρεμία σε κάποιον..
    Μην ξεχνάμε επίσης όσους έχουν χρήματα που δεν θέλουν να φορολογηθούν γι'αυτά, όπως και την γενική αρχή που έχουν
    πολλοί να θέλουν να κάνουν παζάρια σε οτιδήποτε.

Αν μπορεί κάποιος να πει τι θα κερδίσουμε σαν σύνολο οι μοτοσυκλετιστές; με τους πωλητές μεταχειρισμένων να χρησιμοποιούν
    την ισοτιμία του έτους που αγόρασαν και όχι του έτους που πωλούν, τον παρακαλώ να το κάνει.

Θα με βοηθήσει να καταλάβω γιατί μέχρι στιγμής η λογική με οδηγεί να δέχομαι την τιμολόγηση των ιδιωτών.

δεν έχω κάτι προς πώληση
    Καλά τα διατυπώνεις αλλά οι λεπτομέρειες πάσχουν. 7.5 χιλιάδες είχε το Tenere (για να είμαστε ακριβολόγοι) και 11.600 έχει σήμερα αλλά δεν είναι η ίδια μοτοσυκλέτα. Είναι εντελώς ασύγκριτη.

Η ίδια μοτοσυκλέτα στη καλύτερη περίπτωση θα είχε περίπου 8-8,5 χιλιάδες κρίνοντας από το NX500 (δεν βρίσκω άλλη καλύτερη περίπτωση να το συγκρίνω στη μεσαία κατηγορία) που έχει 8.000 και ναι μεν έχει μικρότερο κυβισμό δεν παύει όμως να είναι δικύλινδρη (και να σκεφτείς κατά γενική ομολογία θεωρείται και αυτή ακριβή). Και σε αυτή τη περίπτωση όμως η σημερινή των 8,5 χιλιάδων θα είχε σαφώς καλύτερο εξοπλισμό από κατασκευής εργοστασίου και θα είχε έναν σκασμό ηλεκτρονικά. Πως μπορεί να δικαιολογηθεί λοιπόν μια τιμή στις 5.000;;; Μοτοσυκλέτα 15ετίας με χαρακτηριστικά δεινόσαυρου;;;

Οι λεπτομέρειες σε μια συζήτηση είναι που κάνουν τη διαφορά. Το λέω γιατί το κείμενο σου σε γενικά πλαίσια ευσταθή, όταν όμως τα βάλουμε κάτω θα δούμε πως τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι.
    Τελευταία τροποποίηση από STF; 01/06/2024 στις 19:53.

Προσωπικά όπως έγραψα στο αρχικό θέμα όταν βλέπω αγγελίες με ανόητες τιμές δεν προσπερνάω, ειδικά αν με ενδιαφέρει ένας τύπος μοτοσυκλέτας. Θα τον πάρω τηλέφωνο ή θα του στείλω μήνυμα στο CAR γιατί πρέπει και αυτός με κάποιον τρόπο να συνέλθει. Όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι θα πουληθούν ακριβότερα επειδή οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Άλλο αυτό και άλλο κάποιες γελοιότητες που βλέπουμε. Διαβάζεις ας πούμε αγγελία ιδιώτη ο οποίος για να δικαιολογήσει την ηλιθιότητα του γράφει: "ετοιμοπαράδοτο"... τι να του πεις, ο τύπος είναι για φάπες.

Ξέρω και βλέπω ότι πουλιούνται και τέτοιες μοτοσυκλέτες που η τιμή τους ήταν τόσο ακραία που όποιον συμβιβασμό και να έκανε πάλι η τιμή που θα την έδωσε θα ήταν ακραία. Ε, τόσο μ@λάκας δεν πρόκειται να γίνω.

Βλέπω ας πούμε ένα NC750X DCT του 2022 με 11.500 χλμ να πουλιέται 9.400 ευρώ επειδή έχει βάλει δυο μικρά κάγκελα givi των 100 ευρώ (όχι αυτά που καλύπτουν και φέρινγκ), το οποίο θα θέλει λάστιχα σε 2-3-4 μήνες (άρα συν 250-300 ευρώ με το καλημέρα) όταν το κατάστημα μου το δίνει περίπου 10.300 μετρητοίς, ε, ε, είπαμε! Και ο συγκεκριμένος γράφει και άλλα... δεν θέλω να τον φωτογραφίσω όμως. Να είχε 3.000 χλμ να το συζητούσαμε σε άλλη βάση. Και αυτό δεν είναι εξόφθαλμο παράδειγμα, αλλά όταν τα βάζεις κάτω βλέπεις ότι το πράγμα πάσχει.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Προσωπικά όπως έγραψα στο αρχικό θέμα όταν βλέπω αγγελίες με ανόητες τιμές δεν προσπερνάω, ειδικά αν με ενδιαφέρει ένας τύπος μοτοσυκλέτας. Θα τον πάρω τηλέφωνο ή θα του στείλω μήνυμα στο CAR γιατί πρέπει και αυτός με κάποιον τρόπο να συνέλθει. Όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι θα πουληθούν ακριβότερα επειδή οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Άλλο αυτό και άλλο κάποιες γελοιότητες που βλέπουμε. Διαβάζεις ας πούμε αγγελία ιδιώτη ο οποίος για να δικαιολογήσει την ηλιθιότητα του γράφει: "ετοιμοπαράδοτο"... τι να του πεις, ο τύπος είναι για φάπες.

Ξέρω και βλέπω ότι πουλιούνται και τέτοιες μοτοσυκλέτες που η τιμή τους ήταν τόσο ακραία που όποιον συμβιβασμό και να έκανε πάλι η τιμή που θα την έδωσε θα ήταν ακραία. Ε, τόσο μ@λάκας δεν πρόκειται να γίνω.

Βλέπω ας πούμε ένα NC750X DCT του 2022 με 11.500 χλμ να πουλιέται 9.400 ευρώ επειδή έχει βάλει δυο μικρά κάγκελα givi των 100 ευρώ (όχι αυτά που καλύπτουν και φέρινγκ), το οποίο θα θέλει λάστιχα σε 2-3-4 μήνες (άρα συν 250-300 ευρώ με το καλημέρα) όταν το κατάστημα μου το δίνει περίπου 10.300 μετρητοίς, ε, ε, είπαμε! Και ο συγκεκριμένος γράφει και άλλα... δεν θέλω να τον φωτογραφίσω όμως. Να είχε 3.000 χλμ να το συζητούσαμε σε άλλη βάση. Και αυτό δεν είναι εξόφθαλμο παράδειγμα, αλλά όταν τα βάζεις κάτω βλέπεις ότι το πράγμα πάσχει.
    αυτα ειναι "μονο για γνωστες". μηπως δεν εισαι γνωστης?

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    αυτα ειναι "μονο για γνωστες". μηπως δεν εισαι γνωστης?
    Αν είναι γνώστης δεν ξέρω, ξέρω όμως ότι αυτά που λέει είναι σωστά. (Κατ' εμέ, τουλάχιστον) ΔΕΝ γίνεται μοτό που έχει καινούργια 9.000 (π.χ.) να θέλει ο άλλος στον χρόνο να το δώσει...8.300 (πάλι π χ.) θα πάω να το πάρω κούτα....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Καλά τα διατυπώνεις αλλά οι λεπτομέρειες πάσχουν. 7.5 χιλιάδες είχε το Tenere (για να είμαστε ακριβολόγοι) και 11.600 έχει σήμερα αλλά δεν είναι η ίδια μοτοσυκλέτα. Είναι εντελώς ασύγκριτη.

Η ίδια μοτοσυκλέτα στη καλύτερη περίπτωση θα είχε περίπου 8-8,5 χιλιάδες κρίνοντας από το NX500 (δεν βρίσκω άλλη καλύτερη περίπτωση να το συγκρίνω στη μεσαία κατηγορία) που έχει 8.000 και ναι μεν έχει μικρότερο κυβισμό δεν παύει όμως να είναι δικύλινδρη (και να σκεφτείς κατά γενική ομολογία θεωρείται και αυτή ακριβή). Και σε αυτή τη περίπτωση όμως η σημερινή των 8,5 χιλιάδων θα είχε σαφώς καλύτερο εξοπλισμό από κατασκευής εργοστασίου και θα είχε έναν σκασμό ηλεκτρονικά. Πως μπορεί να δικαιολογηθεί λοιπόν μια τιμή στις 5.000;;; Μοτοσυκλέτα 15ετίας με χαρακτηριστικά δεινόσαυρου;;;

Οι λεπτομέρειες σε μια συζήτηση είναι που κάνουν τη διαφορά. Το λέω γιατί το κείμενο σου σε γενικά πλαίσια ευσταθή, όταν όμως τα βάλουμε κάτω θα δούμε πως τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι.
    Σίγουρα κάνουμε και οι δύο παραδοχές στην προσπάθεια μας να συζητήσουμε το φαινόμενο.
    Γι' αυτό και δεν είναι δυνατόν όποια συμπεράσματα έχουμε να "είναι πάντα έτσι".

Νομίζω σφάλουμε αν δεν εστιάσουμε στο προϊόν και γενικεύουμε συγκρίνοντας μοντέλα άλλων εταιρειών.
    Το προϊόν έχει όνομα. σχεδιασμό, ιστορία, κ.λπ. προσφέρει ένα πακέτο εμπειριών όχι απλά μετακίνηση σε κάποια τερεν.
    Δεν έχουμε την δυνατότητα να "μελετήσουμε" την αγορά στο σύνολο της.
    Αυτό που μπορεί να μας δώσει το σύνολο της αγοράς είναι δείγματα για να δούμε αν επαληθεύουν τα δικά μας συμπεράσματα.

Ο παραπανήσιος εξοπλισμός προσφέρει άνεση χειρισμού και διευρύνει το επίπεδο του κοινού που μπορεί να το οδηγήσει.
    Είναι μια κίνηση της εταιρείας απέναντι στον ανταγωνισμό, δεν αλλάζει την χρήση.
    Στα ίδια μέρη θα πάνε, με τον ίδιο τρόπο. Αν θα πάνε με ταχύτητα Α ή Β έχει να κάνει με το επίπεδο του οδηγού και όχι με τις
    δυνατότητες τους σαν on of μοτοσυκλέτες με 15 χρόνια διαφορά.

Αν κάποιος δεν έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την μοτό χωρίς τα ηλεκτρονικά του '24
    παύει να είναι αγοραστικό κοινό. Αυτή η μοτοσυκλέτα δεν είναι στο σύνολο αυτών που μπορεί να οδηγήσει.

Αν υπήρχε λοιπόν ένα yamaha tenere στα 8500 θα μπορούσαμε να πούμε ακριβό το 15ετίας στα 5000.
    Δεν υπάρχει όμως για τους ίδιους λόγους που τα δείγματα απο την αγορά μοτοσυκλετών και όλων των άλλων
    αγαθών συμφωνούν μαζί και με το σύνολο του δικού μας τραπεζικού συστήματος..
    Δεν έχουν την ίδια αξία με τότε τα χρήματα μας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Αν είναι γνώστης δεν ξέρω, ξέρω όμως ότι αυτά που λέει είναι σωστά. (Κατ' εμέ, τουλάχιστον) ΔΕΝ γίνεται μοτό που έχει καινούργια 9.000 (π.χ.) να θέλει ο άλλος στον χρόνο να το δώσει...8.300 (πάλι π χ.) θα πάω να το πάρω κούτα....
    Δικαιολογημένο αυτό που λες, δεν τίθεται θέμα.

Υπάρχουν όμως λόγοι για τους οποίους βλέπεις και τέτοιες αγγελίες:
    Τα παζάρια είναι ο πρώτος.
    Η διαθεσιμότητα του μοντέλου την συγκεκριμένη περίοδο επηρεάζει.
    Τα χρήματα που δεν δικαιολογούνται στην εφορία επίσης.

Αν θες μια γνώμη, μην πιάνεσαι από τα περίεργα οποιασδήποτε αγοράς.
    Σε κάθε ανοικτή αγορά υπάρχουν και χρήστες που την χρησιμοποιούν
    για διάφορες εξυπηρετήσεις που μπορεί να τους παρέχει.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Δικαιολογημένο αυτό που λες, δεν τίθεται θέμα.

Υπάρχουν όμως λόγοι για τους οποίους βλέπεις και τέτοιες αγγελίες:
    Τα παζάρια είναι ο πρώτος.
    Η διαθεσιμότητα του μοντέλου την συγκεκριμένη περίοδο επηρεάζει.
    Τα χρήματα που δεν δικαιολογούνται στην εφορία επίσης.

Αν θες μια γνώμη, μην πιάνεσαι από τα περίεργα οποιασδήποτε αγοράς.
    Σε κάθε ανοικτή αγορά υπάρχουν και χρήστες που την χρησιμοποιούν
    για διάφορες εξυπηρετήσεις που μπορεί να τους παρέχει.
    Καμία αντίρρηση, άλλωστε το είχα κάνει κι εγώ, κάποια χρόνια πριν, όταν με πίεζε η παντόφλα να δώσω το στράντα...
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τιμες μεταχειρισμενων
    από panavour στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2019, 09:37
  2. Grab the flag Rijeka 2018 προετοιμασία σχόλια κλπ
    από sapila racing στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 92
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2018, 13:26
  3. Grab The Flag Rijeka 2017 σχολια κλπ.
    από sapila racing στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2017, 07:10
  4. Grab The Flag Rijeka 2014 σχόλια κλπ
    από buckley στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2014, 11:17
  5. Τιμες μεταχειρισμενων
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2011, 17:59

Κανόνες δημοσιεύσεων