Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 75

Θέμα: Μετά το cb500x ποιο μηχανάκι πας ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Είχα δει το θέμα αλλά δεν είχα χρόνο να κάτσω να γράψω ούτε αυτές τις δυο γραμμές.

Πρώτον, ναι, τα 500άρια της Honda έχουν υψίσυχνους κραδασμούς στο εύρος των στροφών που θα δουλέψουν σε ανοιχτό δρόμο.

Δεύτερον, θεωρώ ότι οδηγικά ο μόνος λόγος για να πάει κάποιος από CB500X στο NC750X είναι το DCT.

Νέο μέλος
    Γιατί σε κάνεις test ride τις μηχανές και πήγαινε νοίκιασε τη μηχανή που σου άρεσε πιο πολύ και κάνε τη διαδρομή που θέλεις με αυτή τη μηχανη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Έχει δοκιμάσει κανείς να μακρύνει το cb?
    Ένα δόντι μπροστά ας πουμε

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Με τι σκοπό;;;
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος
    Aπαντωντας στο αρχικό ποστ του φίλου που θέλει να αλλάξει το cb500x λόγω σέλας έχω να πω ότι ο σχεδιασμός μιας μοτοσυκλέτας έχει συμβιβασμούς.

Φυσικά υπάρχουν μοτοσυκλέτες με καλύτερη σέλλα από το cb500x πχ όπως το παλιό vstom 650 (δεν γνωρίζω για το νέο ) η σειρά deauville , τα σκούτερ κτλ αλλά σε αυτά κάπου αλλού χάνεις (βάρος ευελιξία χρήση στην καθημερινότητα)

Από εκεί και πέρα κάνει ο καθένας τις επιλογές του. Προσωπική μου άποψη είναι ότι το cb500x είναι μια μινιμαλ adv μοτοσυκλέτα και η μαμά σέλα που διαθέτει είναι σε αρμονία με τον συνολικό του σχεδιασμο. Προϋπόθεση για να την αντέχεις είναι τα μαλακά σου μόρια να είναι εξασκημενα στην οδήγηση μοτοσυκλέτας. Δηλαδή αν Καβάλας κάθε μέρα παπί η σέλα του 500 σου φαίνεται υπέροχη. Αν καβάλας το cb κάθε 15 μέρες ναι τότε σου φαίνεται σκληρή. Στην γενικότερη αντιλαμβανόμενη άνεση παίζει ρόλο και αν είσαι κουρασμένος. Αν ανεβαίνεις πάνω στο 500 μετά από μια εργάσιμη εβδομάδα με 80 ώρες δουλειάς τότε ναι είναι ταλαιπωρία. Εκεί χρειάζεσαι όμως αμάξι. Όχι άλλη μηχανή.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Εν καφασακι αδερφέ, επέτρεψε μου να σε διαψεύσω. Ή έστω να σε αντικρουσω για τα της μαμά σέλας.
    Εμένα που τα μαλακά μου μόρια, είναι προπονημενα και μάλιστα σε πολύ πιο δύσκολη στάση ελέω Ζ, η μαμά σέλα του σιμπι μου φαινόταν κακή εξαρχής. Μόλις έγινε η καστομ αλλαγή, άλλαξε η γνώμη.
    Τώρα προφανώς,του φίλου δεν του έκατσε. Δε το βρίσκω αφύσικο, μιας και όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Με τι σκοπό;;;
    Φίλος μου κάτοχος που κάνει πολλά χλμ εντός και εκτός μου λέει ότι δουλεύει ψηλά σε ταξίδι και δείχνει να ζοριζεται παράγοντας και αυτόυς τους κραδασμούς
    Δείχνει σαν να θέλει λίγο μακρύτερο γραναζωμα

Μέλος
    Καλησπέρα σας , διάβασα τα μηνύματα σας και σας ευχαριστώ. Λόγο περιορισμένου χρόνου δεν είχα μπει.
    Όσον αφορά την σελα και το cb. Το cb είναι ένα μηχανάκι που έχει κάποιους υψησυχνους κραδασμούς σε ταξιδιωτικές ταχύτητες. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούν παρά μόνο στην ευαίσθητη περιοχή μου σπάει λίγο τα νεύρα. Όταν όμως έφτιαξα σέλα με πλάτη λόγο ότι οι κραδασμοί μεταφέρονται στην πλάτη με ενοχλούσε.
    Παρόλα αυτά η σέλα με πλάτη με ενοχλούσε επίσης στις λακούβες η πλάτη της σελασ μου χτύπαγε την ουρά.
    Επίσης ένιωθα πιο περιορισμένος.

Παρόλα αυτά έκανα τράμπα την σέλα με μια άλλη. Η άλλη για κάποιο λόγο με ενοχλεί κάτω χαμηλά νιώθω μια πίεση στον προστάτη. Με την δικιά μου την μαμά σέλα ποτέ δεν ένιωσα βέβαια από την πρώτη μέρα έλεγα Ε κάποια στιγμή θα την φτιάξω αλλά έτσι κύλησαν 2 χρόνια
    Όταν κοίταξα να πάρω άλλη σέλα μαμά στο cb όταν δεν μαρεσε αυτή που έφτιαξα ήθελαν 560 για γνήσια. Και εκεί ξενέρωσα τελείως και με τόσες αλλαγές και να μην μου κάθεται όπως η δίκη μου.
    Και αυτός είναι ο λόγος που κοιτάω για άλλη

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    Έχει δοκιμάσει κανείς να μακρύνει το cb?
    Ένα δόντι μπροστά ας πουμε
    Το είχα μακρύνει παλιά. Ωραίο αλλά εμένα δικαβαλο με τριβαλιτσο εκεί που ήθελα να προσπεράσω ένιωθα ότι δεν πάει και το έβγαλα. Ένας φίλος μου δεν ξαναγυρνάει σε 15. Νομίζω το ιδανικό είναι 15/39 αλλά πρέπει να ψαχτείς με αλυσίδες

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Εν καφασακι αδερφέ, επέτρεψε μου να σε διαψεύσω. Ή έστω να σε αντικρουσω για τα της μαμά σέλας.
    Εμένα που τα μαλακά μου μόρια, είναι προπονημενα και μάλιστα σε πολύ πιο δύσκολη στάση ελέω Ζ, η μαμά σέλα του σιμπι μου φαινόταν κακή εξαρχής. Μόλις έγινε η καστομ αλλαγή, άλλαξε η γνώμη.
    Τώρα προφανώς,του φίλου δεν του έκατσε. Δε το βρίσκω αφύσικο, μιας και όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια.
    Όσον αφορά τις σελες γιατί έχω δοκιμάσει αρκετές τον τελευταιο καιρό, το ακριβό σελαδικο στην Αθήνα έχει από τα καλύτερα υλικα σε αίσθηση σε αυτά που έχω δοκιμάσει τουλάχιστον εγώ . Δοκίμασα και σέλα τους που ήταν από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει με βόλεψε. Πηγα Αθήνα Κόρινθο επαρχιακό και πίσω εθνική ήταν υπέροχη. Μόνο λίγο ζέστη. Ξεκάθαρα δεν κάθονται όλες οι σελες σε όλους. Αλλά η δουλειά τους είναι παραπάνω από εντυπωσιακή σε εμφάνιση και τα υλικα τους σκληρά τοσο όσο τουλάχιστον για τα δικά μου οπίσθια

Μέλος
    Καλησπέρα σε όλους θέλω να κάνω μια ερώτηση. Έχω γυρίσει με το cb500x στην μαμά σέλα. Η ερώτηση μου είναι πως γίνεται ενώ οι 2 σελες η δικιά μου και ενως φίλου μου έχουν περίπου ίδια χιλιόμετρα η μια να είναι αρκετά πιο σκληρή από την άλλη; Υπ όψην η πιο σκληρή την οδηγαει αρκετά παραπάνω κιλά άτομο.
    Τι επιρεαζει 2 μαμά σελες να έχουν διαφορετική σκληρότητα. Σας ευχαριστώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Τα διαφορετικά κιλά μπορεί κάλλιστα να επηρεάζουν τη κατάσταση όπως και που σταθμεύει η μηχανή, αν εκτίθεται σε ήλιο , βροχές, καιρικά φαινόμενα, ποσοστά υγρασίας κλπα.

Νομίζω πάντως οτι το ψάχνεις πάρα πολύ και ίσως να σου έχει γίνει έμμονη ιδέα.

Μπορεί να κάνω λάθος

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THRESH Προβολή μηνύματος
    Τα διαφορετικά κιλά μπορεί κάλλιστα να επηρεάζουν τη κατάσταση όπως και που σταθμεύει η μηχανή, αν εκτίθεται σε ήλιο , βροχές, καιρικά φαινόμενα, ποσοστά υγρασίας κλπα.

Νομίζω πάντως οτι το ψάχνεις πάρα πολύ και ίσως να σου έχει γίνει έμμονη ιδέα.

Μπορεί να κάνω λάθος
    Καλησπέρα , δεν κανεις καθος μου είχε γίνει εμμονή ιδέα έμεινα με την μαμά και ηρέμησα. Και πηγα και μέχρι τηβ Ρουμανία και το καταχάρηκα. Θυμήθηκα το γιατί ήθελα τις 2 ρόδες.

Μέλος
    Δεν θέλω να ανοίξω νέο νήμα για κάτι τέτοιο. Το cb500x του 21 τώρα έχει 80 χιλιάδες χιλιόμετρα το χρησιμοποιώ κάθε μέρα και παρά πολλές εκδρομές. Τα χιλιόμετρα δουλειά σπιτι και γύρο γύρο Αθήνα είναι περίπου 15 τον χρόνο. Τα αλλά βόλτες και ταξίδια. Έχω μπει σε σκέψεις δεν ξέρω αν είναι βλαμμένες η όχι για ενα pcx ώστε να μειώσω τα χικιομετρα εντός Αττικής και ευκολίας - κρύο - ντύσιμο γραφείου. Τα Χικιομετρα που κάνω τον τελευταίο χρόνο λόγο νέας εργασίας είναι εντός κηφισιας και 1-2 φορές την εβδομάδα εθνική οδό Καλλιθέα άγιο Στέφανο. Αξίζει να επενδύσω σε ένα μικρό σκουτερακι για όλα αυτα η κρατάς το cb μόνο. Το σενάριο να πουληθεί αργότερα υπάρχει για κάτι μεγαλύτερο αν και με αυτά τα χιλιομετρα αμφιβάλλω. Επίσης έχω καταντήσει να θέλω κάθε 7 μήνες λάστιχα

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Αν αξίζει οικονομικα, δεν, αλλά ο οικονομικός παράγοντας δεν είναι ο μόνος, η χαρά, ή αίσθηση, πρακτικότητα, συμβάλουν και αυτές.
    Αν σου αρέσει να προσθέσεις αλλο ένα μηχανάκι για τις χρήσεις σου κάνε το.
    you rise you fall you're down then you rise again

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι λεει το κάθε ζώδιο μετά το sex...
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2005, 08:14
  2. Το νέο μου μηχανάκι!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2004, 14:43
  3. Ti Λεει Καθε ... Μετα Το Sex?