Αυτο σκεφτωμουν και γω ...
Ποιος ο λογος ?
Τζαμπα πεταμενα λ7 που μπορεις να τα χρησημοποιήσεις σε 4-5 γευματα μεσα στο ταξιδι .
Μπουκαλακια νερο... σταματας και κατουρας το προηγουμενο νερο ,πινεις για να κατουρησεις μετα .Ετσι θα σας παει, θες δεν θες .
Στασεις δεν θα γλυτωσεις ...Ασε που ειναι καλο να γινοναται οι στασεις και για τα μηχανακια και για τους χαρουμενους .
Δεν θα θετε βανζυνες ;δεν θα θετε να ξεπιαστει ο πατος σας ;
....Οι στασεις ειναι κατι καλο μεσα στο ταξιδι .σπαει την μονοτονια ,φορτιζεις ...ειναι must !
Σωστοτατος!
Ταξιδι κανεις οχι ειδικη στο Ντακαρ.
Θα σταματησεις να βγαλεις φωτο, γιατι πιαστηκε η συζυγος, γιατι σας ηρθε μια λιγουρα, γιατι ετσι σας ηρθε
Σε καθε τετοια σταση νερακι, τσιγαρακι, ξαλαφρωμα, κουβεντουλα, κλπ
Αλλα εσεις οι νεοι ειστε απο αλλο ανεκδοτο. Πατε ταξιδι με μηχανη και θετε ενδοεπικοινωνια, οταν το βασικο στην μηχανη ειναι οτι κανονικα ΔΕΝ σου μιλαεικαι πατε και το χαλατε αυτο
![]()
Προβλεπέ σε όλα. Ακόμα και στο μπουκαλακι με το νερό.
Θα σας βλέπουν στα βαλκάνια και θα σας περνάνε για γερμανούς, χαλάτε την πιάτσα έτσι.
Εμείς στην ηλικία τους ήμασταν πχιο νέοι
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Εγώ την μια μπαγκαζιερα πίσω θα την γέμιζα πάγο και μπουκαλάκια νερό. Στο μέγεθος που έχει η μπεμβε τα χωρίζεις σε κατάψυξη και συντήρηση. Για κάνα σαλαμακι για την λιγουρα
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Στο σαλαμακι λέμε ναι
Και στον πάγο λέμε ναι
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Χάρη μην φορτώνεσαι περιττές βλακείες,όσο λιγότερα τόσο καλύτερα.
Σπάσε το κλισέ που θέλει όλα τα travel bmw να είναι φορτωμένα μέχρι τα μπούνια!
![]()
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Αν χρειαζεσαι νερο πιο συχνα απο τις απαραίτητες στασεις για ξεκούραση τοτε ξεκινησες λαθος ωρα η λαθος εποχη, ή και για λαθος μερος. Το ταξιδι πρεπει να ειναι ευχάριστο, πόσο μάλλον με μηχανή που από τη φύση του είναι ταλαιπωρία.