Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 79

Θέμα: Πότε είμαστε έτοιμοι να ανέβουμε κυβικά;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Κατα την αποψη μου.... Gas ist rechts (γερμανικη φιλοσοφια)
    Ξεκινας με οσα κυβικα γουσταρεις.
    Εγω π.χ. ποτε δεν ειχα παπί, ξεκινησα με 400cc.

Παλαιό μέλος
    To σίγουρο είναι ότι έρχεται κάποια στιγμή η ώρα που καταλαβαίνουμε πότε να κατέβουμε κυβικά ή άλογα .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    To σίγουρο είναι ότι έρχεται κάποια στιγμή η ώρα που καταλαβαίνουμε πότε να κατέβουμε κυβικά ή άλογα .

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Τρου στόρι.

Σκεφτόμουν αυτές τις μέρες τη δική μου πορεία σε κυβικά, η οποία δείχνει κάπως έτσι:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	myBikesGraph.png 
Προβολές:	111 
Μέγεθος:	22,8 KB 
ID:	454298
    Life begins at 45°.

Μέλος
    Κυβικά ανεβαίνεις όταν νιώθεις πώς σου λείπει η δύναμη στις διαδρομές που κάνεις.
    Αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό, αφού κάποιοι αρκούνται στην δύναμη που έχουν κ δεν ζητούν το κάτι παραπάνω, ενώ άλλοι δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι ότι κ αν έχουν.
    Αντικειμενικά, η ελάχιστη δύναμη που πρέπει να έχει ένα μηχανάκι είναι να κρατάει την ταχύτητα που θέλουμε σε όλες τις συνθήκες κλίσης του εδάφους, με κάθε φορτίο, χωρίς να ζοριζεται αυτό κ εμείς.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Τρου στόρι.

Σκεφτόμουν αυτές τις μέρες τη δική μου πορεία σε κυβικά, η οποία δείχνει κάπως έτσι:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	myBikesGraph.png 
Προβολές:	111 
Μέγεθος:	22,8 KB 
ID:	454298
    Εσύ αγόρι μου έχεις καρδιακή αρρυθμία.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Ετοιμος για να ανεβεις κυβικα εισαι οταν το μπορει η τσεπη σου.Τοσο απλα!! Στα πρωτα μου νιατα ,σκεφτομουν ακομα και το διχρονολαδο της μιξης απο το χρεπι που ειχα με στερησεις αποκτησει.Ηρθε η περιοδος που μπορουσα να παρω οτι ηθελα .Εργενης και χωρις υποχρεωσεις αγοραζα περιοδικα για να διαλεξω την επομενη και τον τιμοκαταλογο τον κοιταζα τελευταιο.Ποτε δεν αγοραζα κατω απο 800 κυβικα (VFR 800).Απλα παντα ειχα και ενα εργαλειο-σκουτερ για μεσα στην πολη.
    κουκουρουκουκου

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    Ετοιμος για να ανεβεις κυβικα εισαι οταν το μπορει η τσεπη σου.Τοσο απλα!! Στα πρωτα μου νιατα ,σκεφτομουν ακομα και το διχρονολαδο της μιξης απο το χρεπι που ειχα με στερησεις αποκτησει.Ηρθε η περιοδος που μπορουσα να παρω οτι ηθελα .Εργενης και χωρις υποχρεωσεις αγοραζα περιοδικα για να διαλεξω την επομενη και τον τιμοκαταλογο τον κοιταζα τελευταιο.Ποτε δεν αγοραζα κατω απο 800 κυβικα (VFR 800).Απλα παντα ειχα και ενα εργαλειο-σκουτερ για μεσα στην πολη.
    Τι σχέση έχουν τα κυβικά με τα χρήματα?

Δεν αναφέρει κάπου πότε να αγοράσω την τελευταία ΚΤΜ/DUCATI/ΒΜW 1000++ cc ρώτησε πότε ανεβαίνουμε σε κυβικά.
    Δλδ αν πουλήσει το er6 και πάρει ένα r1 του 2005 ή Fazer ή Varadero που κοστίζουν πάνω κάτω τα ίδια χρήματα με το 600ρι του , πάει να πει ότι οικονομικά μπορεί να το αντέξει ή ότι απλά χρειάζεται δυνατότητες που το 600ρι του δεν τον καλύπτει?
    The Dirty Harry

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Τι σχέση έχουν τα κυβικά με τα χρήματα?

Δεν αναφέρει κάπου πότε να αγοράσω την τελευταία ΚΤΜ/DUCATI/ΒΜW 1000++ cc ρώτησε πότε ανεβαίνουμε σε κυβικά.
    Δλδ αν πουλήσει το er6 και πάρει ένα r1 του 2005 ή Fazer ή Varadero που κοστίζουν πάνω κάτω τα ίδια χρήματα με το 600ρι του , πάει να πει ότι οικονομικά μπορεί να το αντέξει ή ότι απλά χρειάζεται δυνατότητες που το 600ρι του δεν τον καλύπτει?
    Η ικανοτητα διαχειρισης της ιπποδυναμης προαναφερθηκε απο αλλους.Ωριμοτητα,εκπαιδευση και υπομονη ειναι το αυτονοητο για την μεταβαση απο τα χαμηλα στα ψηλα.Εαν εχεις λυσει το οικονομικο το πιθανοτερο ειναι η συντομη ,η,και ανυπαρκτη περιοδος προσαρμογης στην μεταβαση.Η ικανοτητα δεν ειναι δεδομενη της πειρας.Μην το θεωρεις θεσφατο
    κουκουρουκουκου

Moderator
    Η ικανοτητα διαχειρισης της ιπποδυναμης προαναφερθηκε απο αλλους.Ωριμοτητα,εκπαιδευση και υπομονη ειναι το αυτονοητο για την μεταβαση απο τα χαμηλα στα ψηλα.Εαν εχεις λυσει το οικονομικο το πιθανοτερο ειναι η συντομη ,η,και ανυπαρκτη περιοδος προσαρμογης στην μεταβαση.Η ικανοτητα δεν ειναι δεδομενη της πειρας.Μην το θεωρεις θεσφατο
    Μα δεν είπα κάπου κάτι τέτοιο, η απορία μου ήταν πως σχετίζεται με το ποστ η απάντηση σου , χωρίς όμως ίχνος διάθεσης για ''μανούρα'' .

Άρα λες ότι αν σε παίρνει οικονομικά επηρεάζεται η μεταπήδηση σου από κατηγορία σε κατηγόρια προς τα πάνω?
    Δεν διαφωνώ, ωστόσο τι να το κάνω αν οδηγεί κάποιος ένα 1000ρι και αξιοποιεί αντικειμενικά τα 300 κυβικά?
    Είμαι σίγουρος ότι και εσύ έχεις δει άπειρο κόσμο πάνω σε ΠΡΙΟΝΙΑ να τα πηγαίνουν σαν να οδηγούν βέσπα 50ρι.

Το βασικό θέμα όμως του Thread είναι πότε ''είναι καλό'' κάποιος να ανεβεί σε κυβικά γιατί πρακτικά μιλώντας οποιοσδήποτε έχει στην διάθεση του 5000 ευρώ για αγορά μηχανής αγοράζει και σαν πρώτη ένα 1000ρι.
    The Dirty Harry

Συνήθως αυτοί με τα λεφτά είναι που αξιοποιούν το 10% του οχήματός τους.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Συνήθως αυτοί με τα λεφτά είναι που αξιοποιούν το 10% του οχήματός τους.
    ζουλιάρη.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Μα δεν είπα κάπου κάτι τέτοιο, η απορία μου ήταν πως σχετίζεται με το ποστ η απάντηση σου , χωρίς όμως ίχνος διάθεσης για ''μανούρα'' .

Άρα λες ότι αν σε παίρνει οικονομικά επηρεάζεται η μεταπήδηση σου από κατηγορία σε κατηγόρια προς τα πάνω?
    Δεν διαφωνώ, ωστόσο τι να το κάνω αν οδηγεί κάποιος ένα 1000ρι και αξιοποιεί αντικειμενικά τα 300 κυβικά?
    Είμαι σίγουρος ότι και εσύ έχεις δει άπειρο κόσμο πάνω σε ΠΡΙΟΝΙΑ να τα πηγαίνουν σαν να οδηγούν βέσπα 50ρι.

Το βασικό θέμα όμως του Thread είναι πότε ''είναι καλό'' κάποιος να ανεβεί σε κυβικά γιατί πρακτικά μιλώντας οποιοσδήποτε έχει στην διάθεση του 5000 ευρώ για αγορά μηχανής αγοράζει και σαν πρώτη ένα 1000ρι.
    οχι ρε τι μανουρα ....Συγνωμη εχεις δικιο ,παπαρια ειπα.Ειδα φως και μπηκα χωρις να εχω διαβασει τα πριν και μου την πεφτει και ο Χορχοδειλος...
    κουκουρουκουκου

Moderator
    οχι ρε τι μανουρα ....Συγνωμη εχεις δικιο ,παπαρια ειπα.Ειδα φως και μπηκα χωρις να εχω διαβασει τα πριν και μου την πεφτει και ο Χορχοδειλος...
    Ο Χορχόδειλος είναι πέφτουλας
    The Dirty Harry

Δεν την πέφτω ποτέ σε κανέναν. ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!1112
    Life begins at 45°.

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συνοδηγός - πότε είμαστε έτοιμοι?
    από guardian στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2015, 11:21
  2. Παρέα ...για να ανέβουμε στο 14ο RIDER΄S SPIRIT !!
    από castor στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2012, 18:11
  3. Πως να βελτιώσω το στρόγγυλο μου δίχως να ανεβάσω κυβικά??
    από erstyle στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2010, 21:22
  4. καβαλαμε μοτο ΟΤΑΝ ειμαστε ετοιμοι..
    από EVI στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2006, 21:52
  5. πείτε μου πότε γεννηθήκατε να σας πώ τι είστε (1 από 3)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 10:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF