Κατα την αποψη μου.... Gas ist rechts (γερμανικη φιλοσοφια)
Ξεκινας με οσα κυβικα γουσταρεις.
Εγω π.χ. ποτε δεν ειχα παπί, ξεκινησα με 400cc.
Κατα την αποψη μου.... Gas ist rechts (γερμανικη φιλοσοφια)
Ξεκινας με οσα κυβικα γουσταρεις.
Εγω π.χ. ποτε δεν ειχα παπί, ξεκινησα με 400cc.
To σίγουρο είναι ότι έρχεται κάποια στιγμή η ώρα που καταλαβαίνουμε πότε να κατέβουμε κυβικά ή άλογα .
Κυβικά ανεβαίνεις όταν νιώθεις πώς σου λείπει η δύναμη στις διαδρομές που κάνεις.
Αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό, αφού κάποιοι αρκούνται στην δύναμη που έχουν κ δεν ζητούν το κάτι παραπάνω, ενώ άλλοι δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι ότι κ αν έχουν.
Αντικειμενικά, η ελάχιστη δύναμη που πρέπει να έχει ένα μηχανάκι είναι να κρατάει την ταχύτητα που θέλουμε σε όλες τις συνθήκες κλίσης του εδάφους, με κάθε φορτίο, χωρίς να ζοριζεται αυτό κ εμείς.
Ετοιμος για να ανεβεις κυβικα εισαι οταν το μπορει η τσεπη σου.Τοσο απλα!! Στα πρωτα μου νιατα ,σκεφτομουν ακομα και το διχρονολαδο της μιξης απο το χρεπι που ειχα με στερησεις αποκτησει.Ηρθε η περιοδος που μπορουσα να παρω οτι ηθελα .Εργενης και χωρις υποχρεωσεις αγοραζα περιοδικα για να διαλεξω την επομενη και τον τιμοκαταλογο τον κοιταζα τελευταιο.Ποτε δεν αγοραζα κατω απο 800 κυβικα (VFR 800).Απλα παντα ειχα και ενα εργαλειο-σκουτερ για μεσα στην πολη.
κουκουρουκουκου
Τι σχέση έχουν τα κυβικά με τα χρήματα?
Δεν αναφέρει κάπου πότε να αγοράσω την τελευταία ΚΤΜ/DUCATI/ΒΜW 1000++ cc ρώτησε πότε ανεβαίνουμε σε κυβικά.
Δλδ αν πουλήσει το er6 και πάρει ένα r1 του 2005 ή Fazer ή Varadero που κοστίζουν πάνω κάτω τα ίδια χρήματα με το 600ρι του , πάει να πει ότι οικονομικά μπορεί να το αντέξει ή ότι απλά χρειάζεται δυνατότητες που το 600ρι του δεν τον καλύπτει?
The Dirty Harry
Η ικανοτητα διαχειρισης της ιπποδυναμης προαναφερθηκε απο αλλους.Ωριμοτητα,εκπαιδευση και υπομονη ειναι το αυτονοητο για την μεταβαση απο τα χαμηλα στα ψηλα.Εαν εχεις λυσει το οικονομικο το πιθανοτερο ειναι η συντομη ,η,και ανυπαρκτη περιοδος προσαρμογης στην μεταβαση.Η ικανοτητα δεν ειναι δεδομενη της πειρας.Μην το θεωρεις θεσφατο
κουκουρουκουκου
Μα δεν είπα κάπου κάτι τέτοιο, η απορία μου ήταν πως σχετίζεται με το ποστ η απάντηση σου , χωρίς όμως ίχνος διάθεσης για ''μανούρα'' .
Άρα λες ότι αν σε παίρνει οικονομικά επηρεάζεται η μεταπήδηση σου από κατηγορία σε κατηγόρια προς τα πάνω?
Δεν διαφωνώ, ωστόσο τι να το κάνω αν οδηγεί κάποιος ένα 1000ρι και αξιοποιεί αντικειμενικά τα 300 κυβικά?
Είμαι σίγουρος ότι και εσύ έχεις δει άπειρο κόσμο πάνω σε ΠΡΙΟΝΙΑ να τα πηγαίνουν σαν να οδηγούν βέσπα 50ρι.
Το βασικό θέμα όμως του Thread είναι πότε ''είναι καλό'' κάποιος να ανεβεί σε κυβικά γιατί πρακτικά μιλώντας οποιοσδήποτε έχει στην διάθεση του 5000 ευρώ για αγορά μηχανής αγοράζει και σαν πρώτη ένα 1000ρι.
The Dirty Harry
Συνήθως αυτοί με τα λεφτά είναι που αξιοποιούν το 10% του οχήματός τους.![]()
Life begins at 45°.