Av mazeutouv ola ta zouzouria stn bolta tou moto 8a givei pavnguri !!
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Av mazeutouv ola ta zouzouria stn bolta tou moto 8a givei pavnguri !!
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Γεια σε ολα τα ζουζουρια,Xris36 zzr1100 απο Κομοτινη
ZZR 1400 2008, LARISA
PROKEITE NA MAZEFTOUME KAPOU OLOI OI ZZOURES ?
όπως όλοι γνωρίζουμε ο Νακάνο εμίδησε κι έγινε πλυντηριάκιας, κι όσο για την αφεντομουτσουνάρα μου, από μέσα Ιουνίου 2002, ο ζούζουρας μου έγινε βε, αποδεικνύοντας πως ποτέ ένα KAWASAKI δε σκοτώνει τον οδηγό του...όσο για την EKATERINA στις 23 του μηνός έχει να πάρει και το χρυσό που της λίππει (μεγάλη η χάρη ΤΗΣ!!!) Εξακολουθώ βέβαια να θέλω ένα μαύρο ZZR-1400 έστω και σαν έπιπλο. Αφού το να μπορέσω να ξαναοδηγήσω θεωρείται χωρατό, κάτι δηλαδή σαν την οποιαδήποτε φαντασίωσή μου με την ΓΚΑΜΟΒΑ ολέ ολέ ολέ...Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Αναρωτιεμαι αν η γκαμοβα εχει ζουζου !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης
Σ'αυτή τη ζωή ΌΛΑ μπορούν να συμβούν !Αρχικά δημιουργήθηκε από maeonapii-1100
Αφού το να μπορέσω να ξαναοδηγήσω θεωρείται χωρατό, κάτι δηλαδή σαν την οποιαδήποτε φαντασίωσή μου με την ΓΚΑΜΟΒΑ ολέ ολέ ολέ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προσθέστε άλλη μία 1100 του 96 στην ομάδα. Χρώματος μπορντό, κατάσταση εξωτερικά προς βελτίωση!![]()
ειμαι κι εγω εδω στη Λαρισα zzr1100 93" μαυρο-κοκκινο. αν τυχει κ μαζευτειτε zzzφυριξτε
george
Είμαι και εγώ εδώ . Λόγω έλλειψης χρόνου το project προχωράει αργά , βέβαια τώρα έχει προχωρήσει περισσότερο αλλά δεν είχα πιο πρόσφατη photo.
Το μηχανάκι είναι ZZR-1100 D2 με 24000 khm . Ήταν παρατημένο στο εργοστάσιο ενός φίλου. Έχει γίνει πολύ λεπτομερή δουλειά , με ηλεκτροστατική σχεδόν στα πάντα . White Power πίσω και εμπρός HyperPro . Σε λίγο καιρό θα είναι σαν καινούριο.
![]()
Παιδια γεια σε ολους.............
Ειμαι ο Χρηστος με την γριουλα μου ενα ΖΟΥΖΟΥΡΙ 1100 του 97
xris36
εδω και εγω με την ζου ζου μου κυππαρυσι 95 γνησιο μοντελο το δευτερο που περναει απο το χερι μου το πρωτο ηταν το αμερικανικο zx-11
παρτε και ενα λινκ για να δειτε τι μοντελλο ειναι το δικο σας πραγματικα γιατι πολλοι μπερδευονται
εχει και αλλα χρησιμα μεσα για βελτιωσεις και ιδεες.
http://www.zx11.info/zx11/home.htm
επισης εχω βαλει ενα λινκ με μανουαλ σερβις για το 1100 D λεω να ανοιξουμε καμια κουβεντουλα για διαφορες βελτιωσεις που θελουμε να κανουμε στον ζουζουρα μας
καλως σας βρηκα μεσα σε συναντηση αν βολευει η αποσταση
(κατερινη)
Καλημέρα.
Δεν έχω καταλάβει, συζητάμε εδώ και μήνες για κάποια ζουζουροσυνάντηση; από την αρχή μαζευόμαστε, αλλά δεν βλέπω φως!