ορθά τα περί ορθού του καθήμενου, so 90s![]()
Επιστρέφω καθυστερημένα στο παλαιό ποστ επειδή χθες διάβασα αυτό και το μυαλό μου γύρισε σε αυτή την συζήτηση με τον Lospsi![]()
χαχαχα, εντάξει λίγο υπερβολικός μου φαίνεται ο τύπος.
Για μένα, που είχα και 3 Aprilia Tuono V2, το SV μου φάνηκε άχρωμο ακόμα και με τελικά Yoshi. Επίσης ήταν αρκετά χαμηλό για τα κυβικά μου, μαλακό παρόλο που είχε ελατήρια εμπρός και πίσω αμορτισέρ απο GSXR. Το μοτεράκι του όμως ήταν γραμμικό και ευχάριστο, συνολικά για γενική χρήση το μηχανάκι ήταν μια χαρά απλά σε εμένα δεν κούμπωσε.
Το TLR απο την άλλη μου βγάζει μια αλητεία, βέβαια έχοντας κάνει ούτε 800χλμ με το CBR σε ένα χρόνο, νομίζω πως θα παραμείνει μόνο σαν σκέψη η αγορά του.
Δεν βάζεις όμως καμιά φωτό να γουστάρουμε!!
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...
Ορίστε μια μικρή αναδρομή στις φωτογραφίες μου
Κρατάω μερικές για μελλοντικά ποστ![]()
Επίσης αν με ρωτούσες τώρα πάρε μια μηχανή οποία θες η απάντηση μου θα ήταν ήταν ν2 rsv Mille ή Tuono... εννοείται πρώτης γενιάς, είμαι αρχαιολαγνος![]()
Ένα δίκιο το έχει ο ρεγκουλάτορ, από μπροστά σα θλιμένο σκουμπρι ειναι
Απ'το πλάι ειναι πιο ωραία.
Καμία σχέση όμως με ό,τι κυκλοφορεί και αυτο την κανει ιδιαίτερη.
Θα συμφωνούσα αλλά δεν θέλω να δώσω βήμα στον ρεγκουλατορ γιατί μετά θα το πάρει πάνω του και ποιος τον ακούει![]()
Ελα μωρη Σουζουκαρα!!
Βαλε ομως και το καλυμμα πισω στη σελα...θα δειξει πολυ ομορφοτερο!!!
Ride(s) the wind of change...
Ειναι λιγο τσιμπημενο...
Ride(s) the wind of change...
Είναι μωρέ το ρημάδι... Μετά σκέφτηκα ίσως ακολουθήσω τον δρόμο της sebimoto και πάρω ολόκληρο το πλαστικό της ουράς που θα έχει πιο λεπτό και πιο επιθετικό προφίλ γενικά
1μιση χρόνο τώρα μισό δικαβαλο δεν το πήρα. Άμα αλλάξει τώρα αυτό τι να πω.. άξιος της μοίρας μου είμαι![]()
Για μένα, υπομονή να βρεθεί το καπάκι. Μην βάλεις κάτι όχι ΟΕΜ, έχει την ομορφιά του όπως είναι πλέον.
Εντιτ: Βλέποντας τις φωτό και που είναι τα κλιπον σε σχέση με την σέλα, σίγουρα δεν θα χωράω. Κρίμα...
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...