Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 49 από 49

Θέμα: Triumph Tiger Sport 800

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    +800 ποντοι απο μενα που δεν πηρες το τρεισερ

Αυτες οι fluo πινελιες απλα γ@μ@νε

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓιώργοςΤΤ Προβολή μηνύματος
    @motojojo

Διάβασε πώς έχει η υπόθεση: Αρχικά, το περασμένο καλοκαίρι ήρθα σε σπίτι με αποθήκη. Βέβαια η ιδέα για κάτι καινούργιο ώστε να αντικαταστήσω το DT, ήρθε περίπου τον Οκτώβριο. Δειλά δειλά κοιτούσα διάφορα μοντέλα από αρκετές κατηγορίες άσχετες μεταξύ τους. Ένα ήταν σίγουρο, ότι και να αγόραζα θα ήταν καινούργιο. Το DT αν και πολύ καλή κατασκευή της εποχής που τα έφτιαχναν να κρατάνε για πάντα, είχε αρχίσει να με κουράζει με βλάβες παλαιότητας (ρουλεμάν τροχών, τσιμούχες, κομμένη ντίζα συμπλέκτη 6 το πρωί στον δρόμο για την δουλειά και άλλα τέτοια ωραία). Κάπου εκεί και χαζεύοντας το Youtube, έπεσε το μάτι μου στο Tiger που είχε ανακοινωθεί πρόσφατα. Δεν είχα δώσει σημασία όμως. Τον Δεκέμβριο, πήρα ζεστά την αγορά νέας μηχανής, εξέτασα πολλούς παράγοντες μιας και η μηχανή είναι το κύριο και σχεδόν μοναδικό μέσο μετακίνησής μου (υπάρχει αμάξι αλλά το παίρνει η γυναίκα για τα παιδιά) και κατέληξα στα παρακάτω: 1. Χρειάζομαι μία μηχανή σύγχρονη, με ABS οπωσδήποτε 2. Τροχούς 17" 3. Να μπορεί να πάρει μπαγκαζιέρα χωρίς να δείχνει αστεία. 4. Να έχει θέση για συνεπιβάτη. 5. Γενικά να είναι πρακτικό και άνετο χωρίς να είναι βαρετό.

Η αλήθεια είναι ότι γυρνούσε έντονα στο μυαλό μου ένα Multistrada 1260 που είχα οδηγήσει κάποτε στην Ιταλία, αλλά είναι υπερβολικό για το νησί που ζω και το Desmo service κοστίζει πολύ. Η τιμή δεν είναι τόσο απαγορευτική σε μεταχειρισμένο (ειδικά σε 1200) αλλά είπα να μην μπλέξω ξανά με μεταχειρισμένα και επιπλέον έχω ήδη μία μηχανή 1.300 κυβικών, οπότε αποκλείστηκε.

Σκέφτηκα κάποιο V strom αλλά αυτά έχουν τροχό 19''. Άρε έξω και αυτά. Έμεινε λοιπόν το Tracer, το Τiger και το Versys και ένα μοντέλο BMW (δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο ήταν). Μεταξύ των τριών μου άρεσε πιο πολύ το concept του Tiger, απλή μοτοσυκλέτα εστιασμένη στην sport οδήγηση, τρικύλινδρο μοτέρ με ωραίο ήχο, καλή ποιότητα κατασκευής, εύκολο στην οδήγηση και φορτώνεται σαν μουλάρι. Το σύγκρινα σε διαστάσεις με Tracer που το ξέρω οπότε σχημάτισα μια εικόνα στο μυαλό μου που δεν απείχε πολύ από αυτό που είδα όταν πήγα να το παραλάβω.
    Γιώργο δεν θα σε έπιανα ποτέ.. βέβαια θυμάμαι από παλιά που είχες το TT600 και το DT125 ως δεύτερο. Τώρα διαβάζω έχεις μοτοσυκλέτα 1300cc ??
    Τι έχω χάσει

Τούμπανο μηχανάκι πήρες, πολύ όμορφο να το χαρείς όσο δε πάει !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ratamahatta
    Καλοτάξιδο και μακριά από κακοτοπιές εύχομαι
    Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Έχει ένα Busa ο Γιώργος, χρόνια τώρα.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Triumph Tiger Sport 660 2022
    από lleonidas στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2024, 14:24
  2. Triumph Tiger Sport 660 2023 vs Versys 650 vs tracer 700
    από NikosBu στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2024, 10:12
  3. [ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ] βάσεις σαμαριών triumph tiger sport
    από S705 στο forum Χαρίζονται
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2023, 15:08
  4. Triumph Tiger sport 660
    από Nassosa στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2022, 14:10
  5. Yamaha tracer 900 2018 vs triumph tiger sport
    από Tasos96 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2018, 23:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ