Σήμερα βοήθησε το πρωί ο καιρός να κάνω test ride,οι πρώτες εντυπώσεις
-KTM duke 390 2024
Η δοκιμή έγινε για να δω την λειτουργία του νέου κινητήρα μιας και μου περνάει από το μυαλό το 390 smcr
Για τα κυβικά του έχει ψυχή ειδικά μετά της 5Κ ανεβάζει δυνατά μέχρι κόφτη.
Υπάρχει ένα σημείο κοντά στις 4Κ όπου νιώθεις στο τιμόνι έντονο τρέμουλο , λόγο μονοκύλινδρου,ζητώντας στην ουσία να χουφτώσεις το γκάζι και να ηρεμήσει, τα είχα ξεχάσει αυτά με το sv.
Επίσης ένα νεκρό σημείο στο αρχικό άνοιγμα του γκαζιού
Αν και μικρή βόλτα φάνηκε ο ψεκασμός να δουλεύει πολύ καλά πάντως
Ελαφριά αίσθηση και δυνατά φρένα που σταματάνε αμέσως το duke , στο οποίο από την θέση οδήγησης βλέπεις τον μπροστινό τροχό.
Πιστεύω ότι αυτό το μοτέρ στο smc r θα έχει πολύ fun.
KTM Duke 790
Ελαφριά αίσθηση σε συνδυασμό με ένα μοτέρ που πάει όπως το πας , χαλαρά σε κίνηση ελίσσεται με ευκολία με άψογο ψεκασμό, ανοίγεις γκάζι και φορτώνει άμεσα χωρίς δισταγμό, πραγματικά πολύ καλή δουλειά από την ΚΤΜ.
Δυνατά φρένα με αρκετά καλη αίσθηση
Ωραία θέση οδήγησης που δεν κουράζει και μπορείς ταυτόχρονα να ορμήσεις στις στροφές
Αν ήθελα να βρω αρνητικό θα ήταν ότι δεν μπορούσα να γαντζωθώ πάνω του στο χούφτωμα του γκαζιού με αποτέλεσμα να γλυστραω ελάχιστα πίσω και να βάζω περισσότερη δύναμη στο τιμόνι, στα φρένα κανένα πρόβλημα
Με τα ηλεκτρονικά δεν ασχολήθηκα, ήταν στο street,αλλά 2-3 φορές με 2α που ήθελα να κάνω καμία πάντα ή να σηκώσει τροχό δεννν,με κόβαν πριν ξεκινήσουν οπότε εικάζω ότι ήταν στο full
Γενικά στο 20’ που έκανα την βόλτα επιασα τον εαυτό μου να βρίσκω αυτό που μου έλειπε….